Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia.andrici
Are cineva trening de baieti la 4-5 ani ca,eu tot caut da nu dau de nici unu la bazar ,poate ma ajuta cineva si pe mine

Te rog trimite-mi adresa pe PM, iti trimit eu unul. Nu excelent, dar bun macar.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Flowers cat costa un sobolan de ala? De unde l-ai luat? (si fii'mea ma tot bazaie si nu stiu daca sa ii iau sau nu ...)

Laura, eu am vazut si in Kaufland, si in Cora cu ceva mai mult de 30 lei sobolanul. Fara accesorii, da' stiu ca fiica-mea decretase ca ar fi bun si asa. Eu am inteles ca fara accesorii nu face mare lucru.

Dandu-ma pe net, in cautare de oferte la jucarii/carti, am gasit o gramada de carti la oferta - la Crisan, Corint, Cartea Copiilor. Daca luati mai multe carti (sa merite taxa de transport), pretul pe carte iese tare bun. Am gasit articole cu Fifi - printre care set pentru facut fursecuri (sort, sucitor, forme de fursecuri), tot felul de Lego, papusi fainute si la pret bun... Acum... Mosu' la noi a cam luat ce era pe lista (desi Ana incearca sa adauge in fiecare zi ceva, acum), da' am zis sa va spun si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

alexandrina, tineam sa-ti mai multumesc o data pentru linkurile catre desene animate si altele - "Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor" a facut deliciul zilei de duminica. Pur si simplu fericita a fost Ana! Ea si primeste rar un film intreg, da' Clopotica oricum e iubita ei (alaturi de Fifi).

Cat despre ceva anti pop-up si ad-ons si alte din astea - avem si noi asa ceva, poate ala e baiul.

La noi a venit Mos Nicolae cu dulciuri (cantitate rezonabila, dar pe placul tuturor - mai ales jeleurile, pentru Ana), fructe, bota pentru Ana si tot pentru ea un calut intr-o punga mica roz. Cum botele aveau nistre preturi nerusinate, anul asta, m-am hotarat ca ii fac eu una - si i-am facut cea mai faina bota pe care a primit-o vreodata (ea nu stie ca eu am facut-o, deci nu m-a laudat degeaba ). S-a jucat de numa' cu ea, ii gaseste diverse intrebuintari, a fost trista ca n-o poate lua la gradi. Iar calutul... vai, cum nu m-am gandit, ca doar imi cunosc fata: calut fara familie?!? S-a rugat la Mos Craciun sa-i aduca si o mama-iapa pentru calut, de Craciun. No, asta nu era in planul de cheltuieli, macar bine ca stiu unde se gasesc (erau langa caluti).

editez ca sa adaug ca lui Mos Nicolae i-a fost lasat, langa cizmulite, un desen-cadou pe care - inchipuiti-va! - l-a luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nu am citit nimic din ce ati scris azi, dar voiam sa-i spun Laurei, ca i-am admirat puiutii sunt gemenii mei preferati, sunt perfecti , Dumnezeu sa le dea sanatate si tie putere sa ii cresti ca sunt minunati

Acum ma bag la recuperat sa vad care mai sunt vestile

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Diana, la multi ani sanatosi si fericiti sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Confirm 5 lei de la mistral. Multumim frumos

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

alexandrina,

Am plans putin la filmul ala, da' nu mai zici la nimeni, da?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Nu am citit nimic din ce ati scris azi, dar voiam sa-i spun Laurei, ca i-am admirat puiutii sunt gemenii mei preferati, sunt perfecti , Dumnezeu sa le dea sanatate si tie putere sa ii cresti ca sunt minunati

Acum ma bag la recuperat sa vad care mai sunt vestile

Multumim din suflet!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ma ajuta cineva sa-mi trimita adresa Andreei(blue_rain) pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

vreau sa o mai adaug pe lista neagra pe Bazooka are produse castigate de aproape 2 luni si nu raspunde la mail-uri. Si vreau si eu adresa lui blue rain.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput