Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mai noi am avut si noi o tentativa de raceala Sambata la noi a plouat si au fost f putine grade iar noi trebuia sa vedem masini care erau in aer liber si am luat si copilul ca nu aveam ce ii face si a cam inghetat cred ca sambata cand l-am dus la soacra mea avea temperatura dar nu i-am luat-o ca am zis ca ii trece si pe la 23 cand ne-am dus sa il luam ardea tot dar era imbracat asa gros ca socrii nu si-au dat seama daca nu mergeam dupa el asa statea pana dimineata sigur.Si i-am dat 5 ml de panadol un novocalnim in fundulet si sosete cu otet si dimineata era ok a mai incercat sa urce febra putin in timpul zilei dar a scazut singura.Am uitat sa zic ca seara cand i-am luat temperatura avea 39:7 mie mi s-a parut super mare este sau nu?Acum nu mai are nimic imi zdrangane in cap tot ce e jucarie si sa va faceti rpd bine toti pt ca vine Craciunul.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,sarbatoritelor de astazi Jasmin si Madyrizi....sa fiti sanataose si la punga groase!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

La multi ani Nicoleta (Jasmin)!!!
Am primit sarafanul vineri de la Mihaela 007 . Iti multumesc draga mea, este foarte frumos si ma bucur ca am rezerva de unde sa-i dau drumul ca e micut dupa cum banuiam.
Nushu, sunt foarte dragalasi copilasii, dragii de ei. Ce repede a crescut David...parca ieri ne anuntai ca l-ai nascut pe bebe David la redutiste . Iti doresc sa prinzi azi macar 2 ore de nani pe langa ei, dar la cata cioco zici ca a papat azi junioru...slabe sanse.
Eu o astept in continuare pe Mady sa revina, ca mor dupa stilul ei direct si amuzant
Hai dear, ca nu te poti abtine stii si tu

Mergi la inceput

Citat:
[
Am primit sarafanul vineri de la Mihaela 007 . Iti multumesc draga mea, este foarte frumos si ma bucur ca am rezerva de unde sa-i dau drumul ca e micut dupa cum banuiam.

sa inteleg ca l-ai luat,desi stiai ca-ti este micut?
oricum,ma bucur ca-ti place!multumim si noi pt ajutor!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Eu o astept in continuare pe Mady sa revina, ca mor dupa stilul ei direct si amuzant
Hai dear, ca nu te poti abtine stii si tu

facem galerie?poate apare....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu sunt tot cu Ana acasa - azi cred ca e ultima zi in care nu merge la gradi, e binisor acum (ma rog, un pic de muci, un pic de tuse, da' astea-s nimicuri). Si ea a inceput ziua cu dulciuri, ceea ce nu se intampla decat de Mos Nicolae, de Craciun si de Pasti. Da' am fost mandra ca s-a oprit relativ repede si a cerut: "aaaapaaa!".

Am de trimis pana pe la 13 un proiect pentru master, habar n-am cum il termin. Ma lasa puica sa lucrez, da' tot ma mai intrerupe pentru ceva important (pentru ea), o data la 2-3 minute. Da' tot nu-i ca la fetele cu copii+bebelusi care nu dorm, in locul carora n-as vrea sa fiu, de data asta (probabil din cauza celor 3 ore dormite azi-noapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ducky,banuti de la licitatia mea de la bazar o sa mearga la RAUL, o sa fac plata maine (cred) si o sa rog mamica sa confirme plata .
Multam'

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!!! Sanatate tuturor si belsug!
La multi ani Jasmin si Mady! Ne cinstim?
Dar lamuriti-ma si pe mine, Jasmin e Nicoleta, Mady isi sarbatoreste chiar ziua de nastere??? Ieri a trecut pe la mine, s-au jucat frumos copiii, am stat la taclale si eu nu i-am spus nici macar La multi ani!
Diana, e muuuult 39.7...dar copilasilor mici asa de repede le urca si le coboara...sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Da, Mihaela, desi stiam ca e micut l-am luat pt ca am o croitoreasa buna si orice mi-e mic il face ea sa-mi vina
Fac si eu galerie sa se-ntoarca Mady (stiu eu ca-i stelista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ma ajutati si pe mine cu ceva va rog. Am si eu o persoana care a licitat, a trecut luna (in 3 dec a fost o luna), i-am trimis mail-uri, la care la inceput a raspuns, dar apoi nimic. Cum fac sa scot din nou produsul la vanzare? Trebuie marcat ca si platit? Altceva?
Mersi de ajutor.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput