Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 14
diana2242 spune:
mai noi am avut si noi o tentativa de raceala Sambata la noi a plouat si au fost f putine grade iar noi trebuia sa vedem masini care erau in aer liber si am luat si copilul ca nu aveam ce ii face si a cam inghetat cred ca sambata cand l-am dus la soacra mea avea temperatura dar nu i-am luat-o ca am zis ca ii trece si pe la 23 cand ne-am dus sa il luam ardea tot dar era imbracat asa gros ca socrii nu si-au dat seama daca nu mergeam dupa el asa statea pana dimineata sigur.Si i-am dat 5 ml de panadol un novocalnim in fundulet si sosete cu otet si dimineata era ok a mai incercat sa urce febra putin in timpul zilei dar a scazut singura.Am uitat sa zic ca seara cand i-am luat temperatura avea 39:7 mie mi s-a parut super mare este sau nu?Acum nu mai are nimic imi zdrangane in cap tot ce e jucarie si sa va faceti rpd bine toti pt ca vine Craciunul.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
mihaela77O spune:
la multi ani,sarbatoritelor de astazi Jasmin si Madyrizi....sa fiti sanataose si la punga groase!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Lumi_Nag spune:
La multi ani Nicoleta (Jasmin)!!!
Am primit sarafanul vineri de la Mihaela 007 . Iti multumesc draga mea, este foarte frumos si ma bucur ca am rezerva de unde sa-i dau drumul ca e micut dupa cum banuiam.
Nushu, sunt foarte dragalasi copilasii, dragii de ei. Ce repede a crescut David...parca ieri ne anuntai ca l-ai nascut pe bebe David la redutiste . Iti doresc sa prinzi azi macar 2 ore de nani pe langa ei, dar la cata cioco zici ca a papat azi junioru...slabe sanse.
Eu o astept in continuare pe Mady sa revina, ca mor dupa stilul ei direct si amuzant
Hai dear, ca nu te poti abtine stii si tu
mihaela77O spune:
Citat: |
[ Am primit sarafanul vineri de la Mihaela 007 . Iti multumesc draga mea, este foarte frumos si ma bucur ca am rezerva de unde sa-i dau drumul ca e micut dupa cum banuiam. |
sa inteleg ca l-ai luat,desi stiai ca-ti este micut?
oricum,ma bucur ca-ti place!multumim si noi pt ajutor!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Eu o astept in continuare pe Mady sa revina, ca mor dupa stilul ei direct si amuzant Hai dear, ca nu te poti abtine stii si tu |
facem galerie?poate apare....
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
EllaX spune:
Eu sunt tot cu Ana acasa - azi cred ca e ultima zi in care nu merge la gradi, e binisor acum (ma rog, un pic de muci, un pic de tuse, da' astea-s nimicuri). Si ea a inceput ziua cu dulciuri, ceea ce nu se intampla decat de Mos Nicolae, de Craciun si de Pasti. Da' am fost mandra ca s-a oprit relativ repede si a cerut: "aaaapaaa!".
Am de trimis pana pe la 13 un proiect pentru master, habar n-am cum il termin. Ma lasa puica sa lucrez, da' tot ma mai intrerupe pentru ceva important (pentru ea), o data la 2-3 minute. Da' tot nu-i ca la fetele cu copii+bebelusi care nu dorm, in locul carora n-as vrea sa fiu, de data asta (probabil din cauza celor 3 ore dormite azi-noapte).
lulu77 spune:
ducky,banuti de la licitatia mea de la bazar o sa mearga la RAUL, o sa fac plata maine (cred) si o sa rog mamica sa confirme plata .
Multam'
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
miflore spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!!! Sanatate tuturor si belsug!
La multi ani Jasmin si Mady! Ne cinstim?
Dar lamuriti-ma si pe mine, Jasmin e Nicoleta, Mady isi sarbatoreste chiar ziua de nastere??? Ieri a trecut pe la mine, s-au jucat frumos copiii, am stat la taclale si eu nu i-am spus nici macar La multi ani!
Diana, e muuuult 39.7...dar copilasilor mici asa de repede le urca si le coboara...sanatate multa!
Lumi_Nag spune:
Da, Mihaela, desi stiam ca e micut l-am luat pt ca am o croitoreasa buna si orice mi-e mic il face ea sa-mi vina
Fac si eu galerie sa se-ntoarca Mady (stiu eu ca-i stelista)
flavia ramona spune:
Ma ajutati si pe mine cu ceva va rog. Am si eu o persoana care a licitat, a trecut luna (in 3 dec a fost o luna), i-am trimis mail-uri, la care la inceput a raspuns, dar apoi nimic. Cum fac sa scot din nou produsul la vanzare? Trebuie marcat ca si platit? Altceva?
Mersi de ajutor.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)