Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

la noi, Mosul Niculae va veni pt copii cu dulciuri, fructe si hainute (dar ceva usurel, gen manusi, sosete, fulare, caciulite), iar jucariile ii sunt rezervate celuilalt mos. adica nu vreau sa ii amestec .

Roxanici, nu vreau sa fac autodiversificare, adica nu ca la carte. am incercat acum vreo saptamana cu un morcov fiert si asa s-a inecat ca m-am panicat rau, l-am tinut cu capul in jos si il bateam pe spate sa scoata bucatica din gat. mi s-a parut o eternitate pana cand l-am revazut normal si am zis ca nu-i de mine.
asta e, o sa o iau usurel cu piureuri si treptat o sa le blenduiesc din ce in ce mai putin, apoi pasate doar putin cu furculita pana ajungem la bucati. asa am facut si la david si n-am avut probleme de niciun fel cu mancarea (doar fitze la unele alimente, dar cine n-are...).
mi-ar fi placut sa pot sa merg pe autodiversificare, dar n-are sens sa fortez lucrurile, nu-i de mine si gata.

e, si la noi nu e chiar esec, am zis eu asa...il mai las, mai ales ca a fost bolnav, a avut febra 40 (cam 24 de ore, am stat cu antitermice), probabil o viroza luata de la frate-su. si eu am facut-o, fara febra, dar cu muci, dureri musculare, de cap etc. deci a fost un crocozaur destul de nasol.

azinoapte n-am dormit mai deloc, damian a avut iar bazdaci la poponet, adormea si dupa 10 minute incepea sa bazaie. . vrea tot timpul in picioare, se trage de mainile mele si sta singur in picioare, eu doar ii tin echilibrul. e taaaare mandru de reusita lui. dar culmea, nu vrea sa se rostogoleasca de pe fata pe spate si nici viceversa (desi ar putea, ca l-am mai prins in flagrant), nu vrea s-o ia de-a busilea, dar vrea sa mearga . of, copiii din ziua de azi, nu mai au rabdare deloc.

o zi frumoasa .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

apropo de indemnizatie, eu am auzit cu urechile mele un maimutoi din ministerul muncii (nu m-am ostenit sa vad cine era) zicand ca inca nu se stie ce varianta vor alege, dar poate sa ne zica sigur ca nu se va reduce perioada. naiba sa-i ia, la cate variante arunca in aer, nu m-ar mai mira sa fie altfel...dar ar putea fi o speranta pt cele care se bazeaza pe o perioada de 2 ani acasa cu bb.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Va invit la o .
Multumim de urari pt ieri. Avem 6 luniteee.
Madamar bine ai revenit.
Azi noapte am dormit si noi in sfarsit ca oamenii.
Va pup si o zi frumoasa,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

biajitaru multumim pt !
In dimineata va dau si eu o . Poftiti de serviti!

In alta ordine de idei, ieri am spicuit primul capitol al odiseei, cum fiecare isi anunta sarcina (testul pozitiv), si mesajul arturicii la sfarsitul odiseei cat si inceputul mesajului, la scutece. Foarte frumos!
Se vede' ca sunteti unite. ..si e linsite si pace la voi.
De drag sa va citesc!
Hai, ca m-a apucat melancolia.

Vivela nici Justinei nu-i place pe burta, cand o pun eu..ca ea singura nu se da. Cat mai mult in picioare.

La multe lunite si anisori, Alexandra Ioana!

O Duminica placuta sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza
merci de cafea
artu????????????????????????

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VIVELA, tot ma tin de nu stiu cand sa-ti spun ca imi place de mor de tine si stilul tau de a scrie si a povesti lucrurile Felicitari pentru performantele lui Damian!

La noi mosul vine din 3 parti, de la noi, de la maica-mea si de la socri, asa ca va fi plin de jucarii, ca cu asta il tot "santajez" acum pe Luca sa fie cuminte, ca daca nu ii aduce mosul batz, nu jucarii :). Noi i-am luat ceva masina cu remorca, maica-mea un joc, socrii o motocicleta, iar lui Alex noi i-am luat o carticica muzicala Fisher Price, socrii o masinuta de bebe si maica-mea un mutzunache de ala cu cap de animal si corp ca o paturica.

Eu recunosc ca am boala pe cumparat jucarii, e clar dependenta, daca sunt cu moralul la pamant si intru intr-un magazin de jucarii si cumpar ceva pentru copii clar imi revin. La inceput, inainte de a avea copii sau cand era Luca f. mic eram evident axata pe papusi, vase etc, eram tare amarata ca nu aveam cui sa le cumpar si nu ma impacam nicicum cu masinile, acum sa ma vedeti ce experta am ajuns in masini, motociclete, tiruri, excavatoare etc etc, mi-am format ochiul de numai, cand trec pe la raionul de jucarii nici nu mai observ papusile, e totul un amalgam roz pe langa care trec

M-am uitat si eu un pic aseara pe Antena 3, era idioata de Andreea Vass sau cum o cheama, consiliera lui Boc, si stateam si ma gandeam cat tupeu trebuie sa ai sa vii la tv si sa insiri o gramada de aberatii si idiotenii si non-sensuri despre care nu se poate sa fii atat de proasta incat sa nu-ti dai seama ca sunt non-sensuri. Si totusi tu vii si le zici cu o fatza serioasa, asta numai tupeu poate fi Ca vorbea ca si cum pana acum mamele erau sechestrate 2 ani in casa si li se interzicea sa revina la munca, le tinea statul "la cratita", exact asa s-a exprimat, si vezi Doamne au venit eliberatorii care le dau voie sa se intoarca mai repede la munca. Si cica ea are timp sa stea destul si cu copilul si sa munceasca. Pai da frate, la ce munceste ea, consilier, imi imaginez cat asuda si se strofoaca

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare mamici de bebici!

Yupiiiiiiii, mai e putin si vine Moshu' Nicolae, de-abia il asteptam!!!
Si eu stiu din copilarie ca mos Nicolae vine mai degraba cu dulciuri si fructe, mos Craciun raspunde de jucarii, insa cum nici Matei nu prea a primit dulciuri, la noi o sa aduca asa: Tudor va primi niste cuburi cu activitati si carticele, iar Matei: 2 carticele, fructe, un ou Kinder si cateva ciocolatele milkinis, 2 figurine mici ascunse bine in ghetute, cu Donald si Mickey si o masina de gunoi (asta isi doreste, pt ca a recapitulat el ca are masina de pompieri, de salvare, de politie, dar nu are masina de gunoi). Plus cate o pereche de manusi.

Mary, imi pare rau ca n-am aflat din timp de problema, sa te fi sustinut si eu, insa ma bucur ca pana la urma esti in continuare alaturi de noi, chiar si moderata, pt un timp

Noi am avut weekend plin, un botez, o petrecere, vizite, acum aranjez cadourile pe care le-am luat in ultimul timp pt diversi copii, mi-e drag sa fac asta. Baietii sunt la mama de sambata, in dupa-masa asta vin si ei acasa, sa-l astepte pe mos.

Nu stiu ce mai voiam sa va zic, sa va aduca Mosul tot ce va doriti, mai ales bebicilor si copilasilor dragi, va las sa va pregatiti cizmele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

neatza
merci de cafea
artu????????????????????????

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Prezent. Insa lucrez intens

Ia sa vedeti ce frumos se contureaza Biblioteca Romaneasca:

http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/

Lista e deshisa

Ieri am mers la teatru cu cei mici. A stat Sabina nemiscata 45 min si s-a uitat si ea (am stat in primul rand si a fost un musical) apoi a adormit cu capul in barba. Azi avem iar bilete.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara mamici,

am avut o nooooapteeee luuuunga,cea ma lunga de cand am nascut....emma are rosu in gat,tuseste ii curge nasul nu mult insa e infundat si din cauza asta nu poate dormi cel putin azi-noapte ca acum doarme tun de cateva ore....dupa ce i-am pus ser cald si am aspirat-o de nenumarate ore adormea da in 15 min se trezea plangand si o luam de la capat....eram exasperati,sotul la un moment dat pusese capul pe birou de oboseala,nu indraznea sa se culce ca faceam un taraboi maama maaama....asa ca la 2 noaptea a plecat la farmacie si a luat carmol baby si ophtamezone....pediatra ne-a spus sa nu-i dam ophtamesone sub nici o forma da efectiv nu mai aveam nici o solutie....dupa ce i-am pus picaturile si carmolul la distanta de ea intr-un final nu s-a mai trezit,adica la 3jumate ne-am culcat si nou epuizati

stiu ca ioana sau carla n-am retinut bine dadeau la fete ophtamezone...sper sa nu gresesc....cica se da dupa 1 an...voua ce v-a zis dr?
citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Si noi taty_ana
Dupa 3 sapt in care nu mai scapam de mucisori,am mers la ORL,a zis k e rinita acuta banala,si ne=a dat picaturile,de pus cate 1/zi in fiecare nara si ureche,timp de 5 zile.dar i-au trecut mucisorii din primele 2 zile.A zis ca daca mai avem probleme putem sa-i mai picuram din cand in cand

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput