Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flory_blanca Salutare. O intrebare la voi ca stiu ca dadeati Osciloccocinum la bebei, ce doza dadeati ca as vrea si eu sa incep ca parca dupa raceala nu i-a trecut ca lumea haraiala din gat. Tot o mai aud uneori. Noi am inceput cu fierul de ieri si bineinteles ca deja e constipata. Voi il administrati cumva anume ca mie mi s-a spus sa il dau intre mese. Nadia a dormit azi nopate ca niciodata de la 9 la 9 azi dimineata de ne-am mirat de ea. Dormea ea bine si pana acuma dar nu asa... si dupa atata somn nu a vrut sa manance. Na sper sa avem mai mult succes la amiaza. Madamar bine ai revenit. Am vazut ca s-a rezolvat cu contul. Nu te mai supara ca nu se merita. Oricum nu se rezolva nimic cum nu s-a rezolvat nici cand s-a taiat 15% desi s-a protestat. Traim intr-un haos general unde nu exista prioritati nu exista un plan pe termen lung.Asa ca ai grija fumos de puiutul tau in continuare si nu lasa toate mizeriile sa te afecteze. MENIU DIMINEATA: para+avocado AMIAZA: dovleac copt si carne de pui+dovlecel+gulie. Om vedea ce varianta prefera. Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
Multumesc draga mea! Ai dreptate, insa in adincul sufletului mai sper sa se intimple ceva...

FETELOR, EU SUNT LINGA VOI, INSA MODERATA CUM SUNT, MAI GREU APARE CEEA CE VA SCRIU, ASA CA, FITI BUNE SI CITITI-MA.... din urma:).
Va pup!
Va doresc o duminica frumoasa si cadourile dorite de la Mosh!
A! Si o intrebare: mamicilor de iepurasi, cit a durat pina dintisorul 2 sa vina dupa 1? si cit dureaza sa creasca pina la dimensiunea normala? la noi a erupt pe 8 noiemrie, este aproape o luna si nu a crescut decit vreo... treime, sa spunem. La voi cum e?
Va pup, acum va las! Nopti linistite si sa auzim de bine!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
discordia spune:
Ma bucuram ca Dragos va fi mancacios, de unde... Azi i-am dat suc de mar+morcov, nu a baut nici 10 ml, s-a strambat doar. Partea proasta e ca se pare ca nu ii mai ajunge lapticul, nu reusesc sa scot mai mult laptic decat de obicei, la san nu se mai satura, nush ce sa fac. Cred ca o sa iau si eu ca tine Mary cu berea
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Vivela spune:
pentru ca la noi in casa nu mai e chip sa mananci ceva in fata lui damian fara sa se lase cu scandal din partea lui, am zis si eu sa incep diversificarea, cu 3 zile mai devreme decat 6 luni...
esec total. s-a repezit la lingurita si asa de dezamagit a fost de ce a gasit in ea incat a inceput sa dea din picioare nervos...mi-era si mila de ce mutra facea
.
asta e, am revenit la laptic si a adormit...incercam si alta data, cand o reveni la sentimente mai bune.
zi frumoasa in continuare 
Traiesc in Orasul Alandala
moni_or spune:
VIVELA, multumesc de raspuns, si noi luam sare de mare dar e de aia fina de tot, ma gandeam ca poate nu e cea mai pura aia din supermarketuri. Ce a papat Damian? Poate nu i=a placut gustul respectiv dar ii va placea altceva. La noi cel mai mare succes au astea mai dulci: cartof dulce, dovlecel, mar, morcov.
DISCORDIA, ai incercat toate remediile clasice? lichide multe, ceai de stimularea lactatiei FARES, galafor, galactogil, nutrinatal. La mine mergea bine si remediul homeopat UrticA Urens. Si sa te alimentezi si tu bine ca sa fie consistent lspticul.
GABITZA, offf, chiar azi am fost in DM si n-am stiut ca au sare marina. Cam pe la ce raion, sa ma casc mai bine alta data.
MARY, bine ai revenit printre noi
Nasol cu moderarea asta ca iti apar cu intarziere mesajele
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Madamar spune:
Intrati pe realitatea.net si semnati si petitia lor, care are strinse pina acum 16.000 semnaturi... urmaresc acum o emisiune unde, bineinteles PD-L-istul e lupul cel rau, rupt de subiect, instabil si neonformat, vorbeste vrute si nevrute, din nou face afirmatii precum "pomana" "prestatii sociale".
A avut o inverventie si mamica de la Arad, care a atacat vehement si a asigurat mamicile de sprijinul ei!
Oh! Doamne...
Este prima emisiune pe care o urmaresc pe acest subiect, tocmai pentru ca pina acum am mai sperat si am vrut sa nu las friu liber suferintei... acum insa luni mi se pare ca e asa de departe...
SI totusi unde se face dezbaterea publica??? Ca se apara mereu cu asta: va fi supusa dezbaterii publice... ca sa inchida gura celor multi...
Faceti-va cunoscuta parerea oriunde aveti incredere ca va fi ascultata, dragele mele!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
Ioanact spune:
Fac si eu o pauza.
Am cam chinuit-o pe Justina pt ca am tinut-o treaza , ei ii pica ochii de somn ,dar tb sa fac treaba: dat cu aspiratorul in 2 camere ( in camera Ioanei am dat de dimineata), bucatarie , hol mare+ mic , sters parchetul
.Cat a dormit am sters praful, m am in camera ei , dar astept sa se trezeasca.
Am spalat si o masina de rufe
+ intins .
Vai ce harnica am fost! Cra cra ![]()
madamar eu te citesc cu drag! 
Ai luat avertisment pe nedrept.
Pe cristoiu si ceilalti nu au vazut ce mesaje scriau?
Ce au vrut sa demonstreze , ca au facut bine c-au plecat din Romania , altfel 'ajungeau' ca noi ? 
Erau total pe langa subiect.
Merg sa vad daca s-a trezit Justina.
Revin diseara, cand culc fetele.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Gabitza1977 spune:
buna fetelor!
Madamar, bine ai reveniiiit!
Ioanact, multa sanatate la bolnaviori! acum am vazut si eu ca avem copilasi de varste foarte apropiate.
poate le da totusi Dumnezeu gandul cel bun guvernantilor si nu vor aplica si retroactiv legea... cum am spus, eu am ajutor, la o adica, daca ma intorc la job (desi nu-mi doresc sa ma desprind asa repede, mai ales de Alexandru), dar am prietene bune cu 2 copilasi la fel de mici ca ai mei, care ar fi absolut disperate daca ar trebui sa se intoarca mai repede la serviciu. bani de gradi privata sau bona nu au, iar cu 600 lei nu s-ar descurca, ca au rate pt casuta, etc...
. iar la gradi la stat, se stie ca trebuie sa te inscri din timp, nu te primeste nimeni din ianuarie si oricum, nu sunt locuri suficiente!
Moni_or, sarea de mare eu am luat-o de pe langa ceaiuri, orez, suculete si alte produse bio de genul asta din DM, daca imi aduc bine aminte. din DM-ul din Real, mai exact.
Flory, eu le dau copiilor Oscillo preventiv, lui Denis un tub pe saptamana (direct in gurita, ii place tare mult) si lui Alex, jumatate de doza, in biberon.
Gabitza1977 spune:
Discordia, ai incercat cu ceaiurile de chimen si anason? sau Galactogil? mie mi-au ajutat la primul bebe. si ceaiul de fenicul cica este bun (mie nu-mi place insa deloc gustul...)
aleesicoo spune:
buna seara fetelor!!
noi asteptam mosul de pe acum![]()
fetelor care sunteti interesate de bumbo sa stiti ca eu il vand!
am pus anuntul si la mica publicitate!
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Ioanact spune:
Am revenit!
Ioana n-a rezistat mult si-a "cazut" la datorie
. Pai la cat a dormit la pranz (cred ca 30') cred si eu, iar la Justina stiti povestea. ![]()
flory_blanca ce i-ai dat pt haraiala din gat? (Justinei a durat 2 sapt sa-i treaca haraiala. I-am dat Humex)
Justina nu se constipa de la fier, insa, depinde de organism. In schimb eu, m-am constipat in timpul sarcinii, cand luam fier.
Eu, i-l dau dimineata ori inainte, ori in timpul mesei, impreuna cu vigantolul, altfel ma i-au cu altele si uit.
Gabitza1977 multumim! Ioana e bolnavioara.
Mai rau, eu nici la servici nu pot sa ma intorc, pt ca stam la 100 km de locul de munca. 
Apropo, o intrebare: daca se hotarasc sa aplice legea si tb sa ne intoarcem la munca, iar eu imi caut in alta parte decat fostul loc de munca (pt ca nu am cum sa fac naveta), se i-a in considerare? Adica voi primi acei 500 ron ? 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, Dragos Andrei, Alex Matei si Cristina Alexandra! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!