Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

pai e la moda sa se taie: indemnizatii, concedii...de ce nu si conturi? .

e in sangele nostru sa fim dezbinati...cred ca se amuza intr-un fel cei care au puterea, atunci cand ne vad ca niste oi ratacite.

acum, vizavi de discutiile de pe forum, eu am pierdut (prea) mult citind pe DC si am constatat ca se tot repeta unele persoane cam la toate subiectele...nimic de zis, e timpul lor, e dreptul lor la opinie. insa ma intreb si eu, fara nicio ironie, de unde au, frate, atata timp la dispozitie??? ca eu, desi "stau" acasa, abia apuc sa deschid calculatorul si sa trec pe aici pt 2 vorbe si uneori si pe dincolo, la scutecele lui david.
dar sa citesc tot - pe la toate subiectele - si sa mai am si timp sa compun mesaje, sa dezvolt polemici cu ceilalti mi se pare de domeniul SF-ului...exceptand situatia in care asta mi-ar fi munca, respectiv "citit si raspuns pe DC". culmea e ca, de regula, acelasi persoane - care petrec sigur muuuulte ore in compania forumului - constructiv sau nu - militeaza agresiv pentru petrecerea acat mai mult timp alaturi de copii, timp de calitate, etc. oare regula nu li se aplica si lor?
alooo, la mine ziua are 24 de ore, la voi nu??? (eu am mai probleme cu gestionarea timpului, uneori chiar am accese de panica, nu stiu cum se face dar ziua nici nu incepe bine ca se si termina).

ma duc sa fac o mamaliga...

Traiesc in Orasul Alandala

Vivela,"le zici" foarte bine.
Se pare ca exista oameni facuti sa se impotriveasca, indiferent de subiect....
Si eu tot cu aceste prea putine 24 ore din zi ma lupt...de asta ajung la voi aici, doar la ore mici.

Ioana, Artu - cred ca te-ai dumirit ce am facut, pina la toata urma:) - ma bucur pentru reusita proiectului tau! Succes maxim in contiuare!
Si sa nu fii prea dura cu baietii:)!

Va las acum - mai am de tras ceva ceaiuri "de dusca", si bere NA (am luat azi Driver, e asa de buna... sper sa fie doar apa si malt, si nu prea multe porcarii) - si trec la titilit asa, prin somn, doar, doar o stimula lactatia...
Nu mi-as ierta sa nu-mi indeplinesc visul (scopul) minim al primului an din viata lui Mateo.

va pup!
Noapte frumoasa!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut, fetele! Hehe, v-ati mirat ca am avut timp sa vizionez pozele, acum iar n-am timp de nimic

Intru doar fugitiv, ca as vrea sa o intreb ceva pe ALINUTZA (sau pe voi restul daca stiti):de unde ai luat sarea de mare granule cu care ai facut aerosoli? As vrea sa am in casa, sotul si mama au pus de-o raceala, Alex parca tuseste un pic si in caz ca iau si copiii e bine sa fiu pregatita, mi=a ramas in minte ca un remediu f. eficient impotriva secretiilor care nu se pot expectora, din ce-a zis Alinutza.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

moni, nu m-ai intrebat pe mine, dar iti zic eu pana intra Alina. eu am vazut sare de mare la supermarket, la ... sare. eu numai sare de mare iau pt mancare, mi se pare mai buna. scrie pe punga chiar asa: "sare de mare". nu stiu daca Alina are alta sursa .

eu mai luasem bulgari de la salina din Slanic, se vindeau la intrare, dar nu stiu cat de "curati" erau. aruncam cate un bolovan in cada si il lasam acolo, nu se topea de tot, dar apa mirosea destul de puternic a sare. apoi il scoteam de acolo (ce ramanea din el) si repetam la urmatoarea baie.

ce vreme .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

NEATZA MAMICI CU BEBICI
CAFEAUA SE RACESTE DACA MAI STATI MULT IN PAT,AM FACUTO ASA BUNA.
MADAMAR TE ASTEPTAM.
IOANACT SI LA CUPTOR IES FOARTE BUNE,NU AM VRUT SA TE SUPAR..........
EU PUTIN MAI BN AZI.
TREBUIE SA FAC SARMALE,PANA ACUM A GATIT SOTU ,MIA VENIT RANDUL

LA MULTE LUNITE
Dragos Andrei DE LAURICIU
Alex Matei DE BIAJITARU
MI SA PARUT MIE SAU LAURICIU NA MAI FOST DEMULT?

IACUBAN IERI A FOST ZIUA TA SI NU AI DAT O CAFEA SI TU........LA MULTI ANI ,SCUZE DE INTARZIERE

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimineata,

multumim de cafea, lenabum!

noi am avut o noapte linistita, Alex nu s-a trezit decat o data. insa eu am visat numai tampenii...
Dienutza, copiii ii las cu mama, dar ma ajuta si tatal meu si sotia lui (ai mei sunt divortati de multi ani, dar am ramas in relatii foarte bune, inclusiv mama se intelege super cu tata si sotia lui, e o poveste mai lunga, dar frumoasa si benefica pentru familie).
eu sunt norocoasa, ca are cine ma ajuta... dar alte mamici in situatia mea, care nu au pe nimeni sa le ajute, oare ce vor face???

va doresc o sambata frumoasa si urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Moni, sare de mare foarte buna au si in magazinele DM. eu de acolo iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

VAI DE SUFLETUL LOR SARACELE

MAMELE DIN STRAINATATE NU NE SPRIJINA ASA CUM SI LA VOT AU VOTAT CU FRUMOSII ASTIA SI ACUM NE CHINUIM NOI CU EI

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Multumim pt lenabum!
E ok! Numai ca mi-a fost la indemana cuptorul cu microunde.
Voi incerca si cuptorul de la aragaz. N-am facut din vara nimic la cuptor..faceam paine.

Ne inscriem si noi pe lista bolnaviorilor . Ioanei ii curge nasul si tuseste rau de tot.
Daca o saptamana n-a fost la gradinita, s-a simtit.
A stat acasa pt ca nu stiu ce-a fost cu ea ca o zi varsa , o zi ii era bine..ori reactie la antibiotic (Augmentin, desi ii dadusem si Biotics) ori i-a fost greata de la ciorbita, ca i-am pus si un pic de ulei de masline.
Am scapat de varsaturi si acum e racita.
Nici nu poate dormi..se trezeste ca-i curge nasul.
Off..sper Justina sa nu i-a nimic, ca doar ce i-a trecut si ei haraiala. (cand am botezat au racit amandoua)
Fug..ca s-au trezit amandoua. Ioana din cauza nasului care-i curge.

O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gabitza1977 da, copii nostri sunt de varste apropiate, insa nu stiu cu cine sa las copii..sta sotul cu ele dar cand are servicii. E rau de tot.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare.
O intrebare la voi ca stiu ca dadeati Osciloccocinum la bebei, ce doza dadeati ca as vrea si eu sa incep ca parca dupa raceala nu i-a trecut ca lumea haraiala din gat. Tot o mai aud uneori.

Noi am inceput cu fierul de ieri si bineinteles ca deja e constipata. Voi il administrati cumva anume ca mie mi s-a spus sa il dau intre mese.

Nadia a dormit azi nopate ca niciodata de la 9 la 9 azi dimineata de ne-am mirat de ea. Dormea ea bine si pana acuma dar nu asa... si dupa atata somn nu a vrut sa manance. Na sper sa avem mai mult succes la amiaza.

Madamar bine ai revenit. Am vazut ca s-a rezolvat cu contul. Nu te mai supara ca nu se merita. Oricum nu se rezolva nimic cum nu s-a rezolvat nici cand s-a taiat 15% desi s-a protestat. Traim intr-un haos general unde nu exista prioritati nu exista un plan pe termen lung.Asa ca ai grija fumos de puiutul tau in continuare si nu lasa toate mizeriile sa te afecteze.

MENIU
DIMINEATA: para+avocado
AMIAZA: dovleac copt si carne de pui+dovlecel+gulie. Om vedea ce varianta prefera.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput