Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum din pozele tale ioanact am inteles ca esti coana preoteasa de vulturu gresesc? daca e asa nu cred ca neam cunoscut dar miar face placere sa ne cunoastem fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA 09.06.2010 http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family |
Nu gresesti.
De aia zic ca nu ne cunoastem.
Si mie imi face placere sa ne cunoastem.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Alinutzaa spune:
pentru fetele interesate - pe 3, 4 si 5 decembrie, intre orele 20 si 24, la carrefour sunt reduceri de 15% la jucarii si 20% la hainute si incaltaminte.
Ioanact spune:
cris_09 pe cuvant ca seamana Sebi al tau (mai ales in prima poza) cu fratele meu cand era mic. Nu am o poza cu el sa-ti arat..dar iti arat una cand e acum mare.
Uite aici o poza.
Felicitari Sebi! La numai 6 luni sa te ridici si sa mergi
(filmuletul n-a mers)
Justina doarme cam 3 h (uneori m mult, alteori m putin) in 3 reprize.
Ma bucur ca ti-a placut montajul.
maribell din cate vad, tu te ocupi de pozele craciunitelor.
Cum fac sa-ti trimit 1-2 poze cu fetele?
Azi am reusit in sfarsit sa-i fac mar copt. De doua ori mi-am propus sa-i fac dar se lua curentul..apropo i-am facut la microunde, stiu ca nu e bun, dar..
Nu am prea nimerit momentul potrivit, s-a cam marait (de somn) dar pana la urma a papat tot.
lenabum spune:
poti sa faci marul si la aburi si la tigaia aia cu gauri la care se face reclama daca ai
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Ioanact spune:
citat din mesajul lui lenabum poti sa faci marul si la aburi si la tigaia aia cu gauri la care se face reclama daca ai fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA 09.06.2010 http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family |
Nu am. Daca aveam nu m il faceam la microunde.
Ai PM.
anouk3 spune:
Cris, cat poate sa fie de dragut Sebi! Nu-mi vine sa cred ca se ridica in picioare deja. Ptiu, sa nu-l deochi! Nicolas doarme ziua cam de 3 ori a cate 30-40 min. Daca doarme 2 ore pe zi e sarbatoare.
Maribell, probabil o atrage ceva la mamai-sa de chiraie dupa ea. Avem si noi pe aici o baba surda si enervanta la culme la care Nicolas rade intr-o veselie. Asa se bucura cand o vede si noi nu stim cum sa plece mai repede.
Crissy, in 2 luni poti sa tai gainile. Nu o sa fie mari, dar o sa aiba carnea frageda. Eu nu ma indur sa-i tai si ajung mai ales cocosii de-i tai cu ferastraul in farfurie.
Ioanact, noi marul il facem fie la cuptor, fie la abur. Un deliciu!
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
Ioanact spune:
citat din mesajul lui anouk3 Ioanact, noi marul il facem fie la cuptor, fie la abur. Un deliciu! Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) Nicolas in actiune |
Cuptorul de la aragaz?
O sa incerc asa, data viitoare. Stiu ca e un deliciu.
Gabitza1977 spune:
Buna fetelor,
Acum vad si eu ca mesajul meu, in care sustineam ca nu e corect ca i-au inchis contul lui Madamar (la Generale - Concediul mamelor) nu mai apare. Si nu scrisesem decat ca nu mi se pare corect ca intai e avertizata sa aiba grija ce scrie, ca apoi, brusc, sa ii fie inchis contul de tot. In fine... bine ca i-au reactivat contul!
Noi suntem bine, bebe Alex a inceput si el, in sfarsit, sa pape cat de cat. Am facut si vaccinul de 6 luni, pe 30.11 avea 7,1 kg. Dupa vaccin, a facut un pic de febra, care a trecut cu panadol.
De papat, azi a primit morcov cu pastarnac si fasolica verde, piure.Pana acum i-am mai dat mar, banana, cereale bio milupa... cam asta papam noi.
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru si sa scriu mai des, in fiecare zi imi tot propun si nu reusesc decat cel mult sa va citesc. Sper sa nu va suparati ca nu sunt mai activa, dar nu prea am timp...
Din ianuarie va trebui sa ma intorc la serviciu, nu veau sa astept sa ne taie astia de tot indemnizatia si sa fiu chiar in pom, mai ales ca eu, trecand direct din CIC1 in CIC2, voi primi cel mult 600 lei pe luna, conform cu ceea ce vor ei sa voteze, asa ca mai bine revin la serviciu. Desi, mi se rupe inima, Alexandru va avea doar 7 luni...
Va pup pe toate, sa aveti un week-end frumos! Noapte buna!
Dienutza spune:
La multi ani Carla, Aly si floricelelor de liliac nascute astazi!
Taty_ana eu nu am scos-o pe Eva afara zilele trecute. Astazi am mers putin pe la Kidex, dar afara am tinut-o doar drumul din parcare pana la targ. Si mi s-a parut cam rece pt. ea. I-am pus si plasticul ala de ploaie ca mi se parea ca sufla tare vantul. Ea a fost si putin racita saptamana trecuta... Asa ca o cam feresc.
Crissy poate ne vedem la miting. Eu nu cred ca o iau pe Eva. Decat daca e vreme mai buna. Dar la ce se anunta zilele urmatoare...
Cris ce baiat mare e Seby! Va pupam!
Crissy Nu se stie ce o sa faca Patty peste o luna. Ei avanseaza foarte rapid. De la o zi la alta te surprind. Eva acum o saptamana se dadea de-a berbeleacul cand o puneam in fundulet si astazi sta minute in sir nesprijinita. Oricum voi sunteti tari cu mersul in 4 labe. Eva nici acum nu se ridica in 4 labe.
Ref. carne de curcan - pediatra mi-a spus sa mai asteptam. Nu am detaliat si de ce anume.
Maria nu vreau sa te supar, dar prin unele locuri spune ca pestele sa de ceva mai tarziu, pe la 8 luni. Acum tu stii cum este mai bine.
Suna foarte bine asta cu puii. Dar cum livrezi comenzile primite pe internet? Ca trebuie transport special - la frigider sau la congelator. Din cate stiu eu sunt foarte multe conditii care trebuie sa fie indeplinita pt. ca un produs sa fie certificat bio: sa nu existe nici o sursa de poluare pe o anumita arie, sa fie hranit puiul cu graunte bio si multe altele. Dar cred ca este ceva in care merita sa te implici. Cred ca vor fi f. cautate produsele bio in viitor.
Gabiza cu cine lasi copiii cand te intorci la birou?
Nu stiu daca ati auzit-o pe aia tare cu legea functionarilor publici (in discutie): functionarii publici ar putea fi concediati si in perioada in care se afla in concediu de boala, concediu de maternitate sau concediu de crestera a copilului. Cat de tare e asta?!? Eu nu lucrez la stat, dar cred ca sunt fete pe aici care lucreaza ca functionari publici.
CE TAMPENIE!! Sa-i inchida contul pentru acel comentariu! Si internetul era chipurile un spatiu al libertatii de exprimare!! Dar vad ca pe alocuri cenzura este in toi.
Ma bucur ca intre timp i-au deschis contul! As mai scrie si eu pe acolo, dar e tarziu si zilele astea am si niste probleme de familie.
Madamar spune:
Bine CA va regasesc! Si asta se intimpla mai ales datorita voua! Daca nu ma iubea nimeni, avea sa zaca userul meu blocat si inchis pina la "sfintu' asteapta".
Pupici si multumiri indrept acum catre voi toate, care v-ati facut griji pentru mine, si mai ales catre "avocatii" mei: Laura, Cris, Gabitza, Lena, Theo.
Mi-a fost dor de voi, sincer!
Nu ma asteptam sa mi se intimple "nefacuta" insa acum fac parte din categoria "tot patitu-i priceput". Se pare ca cenzura functioneaza peste tot, ca tot intrebai tu Diana.... daca astea-s regulile, trebuie sa ne supunem. Reguli pe care nu le cunosteam, pentru ca niciodata nu mi-am propus sa jignesc cu substrat, folosind tehnici prin care sa nu se simta:).
Acum ca va am din nou, nu mai "haladui" eu pe la alte topicuri, ca sa ma manince de'stele sa scriu: stau aici cu voi, ca aici mi-i bine! Si-asa timpul ma rupe si de voi frecvent...
Crissy: si puiul meu se manifesta precum spui cind nu ma are in raza vizuala, insa numai uneori: eu cred ca tine si de cit de satisfacute i-s nevoile, in acel moment...
Cris: felicitari pentru precocele Sebic...Doamne, cind ma gindesc ce stres ai indurat...
Cred ca tre' sa schimbi patul din zona intrerupatorului:) - ca tot a invatat sa umble pe-acolo.
Maribell - eu nu am mai reusit sa lucrez cu siteul indicat de tine, si ti-ai fi recunoascatoare daca vrei sa ne "faci" si pe noi:) - ai la alegere acces pe FB, la poze;)!.
Vivela - datorez si tie multumiri:)! Cum de nu ti-a scapat? Ai vazut repede, cit sa se alarmeze colegele! Multam fain!
Laura, Cris, GAbitza, Lena, Maribell, - fetelor, dar voi chiar v-ati consumat pentru mine!
Ma darima si vestea confirm careia functionarii publici ar putea fi concediati in timpul concediului... este strigator la cer! dar cerul nu raspunde!!!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul