Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am intrebat din curiozitate, sigur ca te ascult pe cuvant, ca doar sotul tau e preot si stie mai bine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Fetelor, am nevoie de niste pareri:
1. daca pernutele gen asta: http://www.buburuza.com/somn-usor/paturele-si-pernute/saltelutapernuta-dormi-usor-pt-nou-n sunt bune de ceva sau sunt bani aruncati
2. daca pt. bebe nou-nascut e mai bine de luat pilota sau sac de dormit, am inteles ca perna nu se foloseste acum cand e asa mic

Multumesc!!

nush cum o fi aia, dar eu o vreau pe asta http://www.buburuza.com/somn-usor/paturele-si-pernute/pernuta-cap
si am vb cu fete care o au si sunt foarte multumite de ea

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

si eu sunt pt suportul de cap
patutul meu e tot de la babymoov si cadita pe care am gasit-o tot de la babymoov este .... nu am auzit pana acum de firma asta dar se pare ca ne-am "brodit" la gusturi

off.. ce ma fac cu sanii astia .. parca s-u innegrit prea tare si pe sub mamelon .. n-am sfarcuri deloc , incerc ma traf , ii rasucesc ii.. si ei nimik .. ma "incuraja" ieri prietena mea ca vai8 de mine. o sa fac la rani in cazul asta ....

aaaa.. in fata blocului meu s-a produs un accident asa de urat,.... nu stiu daca tanarul implicat a scapat cu viata .. nu m-am putut uita...

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Citat:

ref la biberoane ia uitati ce mi a recomandat o mamica http://www.drbrowns.ro/shop/catalog/4/biberoane_drbrowns_natural_flow_
cica sunt nemaipomenit de bune,copilul nu inghite aer, nu mai tre chinuit cu scosul gazelor
biberoanele au o teava ca la sticlele de parfum

eu la recomandarea unei mediatre am luat de la chicco de 150 ml , natural glass , cu o gaurica (cica o sa se faca mai tarziu ditai gauroiul daca o fi nevoie si creste bebelina)
http://idealbebe.ro/nature-glass-biberon-sticla-150-mltc-p-5987.html

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

de ce sa ii dau ceai sau apa, atata timp cat laptele are tot ce are nevoie bb. eu una nu sunt de acord cu asta.

Foxy pt ce sa bei ceai de zmeur?
eu mi-am luat de chimen, anason si fenicul pt lactatie, dar am inteles k se bea dupa nastere.

mirela

bebelu pediatra la care ma duc dupa ce nasc a spus ca ceaiul cu fenicul se bea cam de la jum lunii 9 (36-38 sapt) pt ca atunci cand nasti sa vina repede si bun si mult. ..

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Citat:

pai daca are colici, clar tre dat ceai de colici
deci trebe biberoane

pt colici nu se da la bb din cate stiu.
bea mama ceai de fenicul si se duce in lapte si-i calmea si lui bb stomacelul.
bibe tr evitat pe cat posibil ca se invata si sa nu refuze titi

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Hello fetele!

Eu am auzit si am citit ca pentru colici cel mai pun este Infacolul.
Eu de asta intentionez sa achizitionez si daca nu merge o sa incerc si cu altceva. La noi e mai nou pe piata dar e foarte utilizat in Anglia.

Voi stiti ceva de el?

Si inca o intrebare, e cineva care naste la Polizu?

Gabriela
31 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri chiar nu stiu ce sa zic..am auzit k se bea si din s36-38 si ca se bea numai dupa ce nasti... nu mai stiu p cine sa ascult
dar sincer nici nu vreau sa ma apuc sa beau, si sa imi curga lapte k la balamuc iar buba sa stea bine mersi in burtica.

si eu stiam k ceaiu e pt mame. k se duce in lapte si ajunge la bb, pe asta de fenicul si anason scrie k e si pt colici. dar nu k ii dai lu bb.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

au iesit brioseleeee de la cuptor ....
va las putin , ma duc sa degust.
eu nu pot sa tin post deloc ... cred ca nici nu m-am agitat
am inteels ca ma pot spovedi si impartasi si fara post.
o sa merg maine dim la preot sa vad daca se poate si daca e maine ma dedulcesc la vin bunut de impartasanie

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Despre colici ... eu citisem aici, pe Dc despre colostru cu probiotice ca ar fi mai eficient. Si de va fi cazul, am sa incerc asta acum, la al doilea bb. Se gaseste si pe-aici, dar cu alta denumire.

La S. am incercat cateva picaturi de pe-aici, dar au fost apa de ploaie. Ceaiuri, tot asa auzisem si eu, ca tre' sa le bea mama, decat sa dea direct la copil.

mamma bis - o fetita si 37s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

bebelu care e faza cu ceaiul de zmeura ?
cred ca n-am fost atenta....

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput