Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, Nadia ce veste. Mai, aveam o presimtire! Si acum 5 minute m-am gandit sa-ti las tie mesaj ca tu ai nr. ei de telefon. Si uite...
Sper sa mai stea kevin cuminte macar 2-3 sapt.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Oooof, Dolores, haide mai mai mai...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salut!

Multumesc mult Lorich, Cleo, Ylari, Dani, Desiree, Belleane, ca v-ati adus aminte de mine! Urarile vi le intorc inzecit! Saru'mana mult! Va sarut pe toate!

Azi m-am sarbatorit putin la serviciu cu colegii, s-a nimerit sa primesc tot azi si un bonus de la sefi, asa ca maine ma duc sa-mi iau cadoul: camera foto pe care mi-o doresc de ceva timp.

Ma rog la Doamne-Doamne sa stea bb Kevin cumintel la caldurica si sa fie totul bine pana la final. Doloresss, stai cumintica in spital, daca trebuie!

Dani, spor la impletit si sanatate la rasfatzei!

Ylari, felicitari pentru prezentarea reusita! Ce mai face Eva? Zici ca e incantata de pian? Ma bate gandul sa-i iau si eu lui Cristi de Craciun unul...oare i-o placea?!

Desiree, ati facut progrese cu venirea surorii tale in Canada?

Petrecere frumoasa duminica! Abia astept sa vad poze

Noapte buna si un week-end minunat!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lumi LA MULTI ANI!!!!!

DoloressSuntem cu gandul la tine!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am 5 minute, va scriu rapid, ma scuzati ptr. greseli sau dezordinea de ganduri.

Am vorbit cu Andreea (Doloress). Suna foarte linistita si optimista, dar si foarte ingrijorata ptr. Patrick, careia ii lipseste mami lui. ptr. Patrick. Mai are 1 cm de col sa il tina pe Kevin la caldurica. Andreea, ma gandesc la tine (cand imi amintesc ca mai exista si alti oameni pe lumea asta in afara de Victoria).

Miercuri m-a sunat asistenta sa-mi spuna ca a calculat gresit si punctia lombara va fi joi (adica ieri) si nu in 30. Asa ca ieri am avut o puntcie lombara. Eram in camera de recuperare (stiu ca exista termen in ro, dar nu-mi amintesc) cand ptr. pret de vreo 2-3-4 secunde inima si respiratia Victoriei s-au oprit. Nu stiu daca o sa pot pune in cuvinte vreodata ce am simtit; parca jumate de viata mi-am pierdut in acele cateva secunde. In fine, si-a revenit, s-a trezit, a mancat si am venit acasa. A dormit 2 ore jumate si dupa ce s-a trezit a fost super-apatica, fara gram de energie si zicea ca o doare burtica. Am zis ca e de la punctie. Am facut un test de glicemie pe la 8 seara inainte de a merge la culcare si am crezut ca facem infacrt si eu si daddy. Glicemia era 26,7! (Limitele normale sunt intre 4-11!) Am asteptat o ora, am mai facut un test, era 25. A sunat daddy la dr., a zis sa o ducem la urgenta, intre timp Victoria adormise. Am trezit-o sa o ducem la spital, am incercat sa o imbracam, nici nu-si putea tine capul sau sa impinga manuta in geaca. Am sunat la 911 si am dus-o la spital cu ambulanta. I-au facut un test in ambulanta, era 24,2! La spital au mai facut un test dupa o ora si coborase de la sine la 7,6! Fara sa i se faca nimic. Dar am petrecut noaptea in spital, pana la 5 dimineata! Ca asa rapid se misca aici urgenta. In fine, acum e bine, a dormit aproape toata ziua, dar cred ca era doar oboseala dupa o noapte petrecuta in urgenta. Ma duc sa o duc la culcare, ca deja plange...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Miercuri m-a sunat asistenta sa-mi spuna ca a calculat gresit si punctia lombara va fi joi (adica ieri) si nu in 30. Asa ca ieri am avut o puntcie lombara. Eram in camera de recuperare (stiu ca exista termen in ro, dar nu-mi amintesc) cand ptr. pret de vreo 2-3-4 secunde inima si respiratia Victoriei s-au oprit. Nu stiu daca o sa pot pune in cuvinte vreodata ce am simtit; parca jumate de viata mi-am pierdut in acele cateva secunde. In fine, si-a revenit, s-a trezit, a mancat si am venit acasa. A dormit 2 ore jumate si dupa ce s-a trezit a fost super-apatica, fara gram de energie si zicea ca o doare burtica. Am zis ca e de la punctie. Am facut un test de glicemie pe la 8 seara inainte de a merge la culcare si am crezut ca facem infacrt si eu si daddy. Glicemia era 26,7! (Limitele normale sunt intre 4-11!) Am asteptat o ora, am mai facut un test, era 25. A sunat daddy la dr., a zis sa o ducem la urgenta, intre timp Victoria adormise. Am trezit-o sa o ducem la spital, am incercat sa o imbracam, nici nu-si putea tine capul sau sa impinga manuta in geaca. Am sunat la 911 si am dus-o la spital cu ambulanta. I-au facut un test in ambulanta, era 24,2! La spital au mai facut un test dupa o ora si coborase de la sine la 7,6! Fara sa i se faca nimic. Dar am petrecut noaptea in spital, pana la 5 dimineata! Ca asa rapid se misca aici urgenta. In fine, acum e bine, a dormit aproape toata ziua, dar cred ca era doar oboseala dupa o noapte petrecuta in urgenta. Ma duc sa o duc la culcare, ca deja plange...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, mereu ma gandesc la voi si ma rog sa se termine odata cosmarul acesta pe care il traiti, este ingrozitor, nici nu-mi pot imagina macar prin ce treceti. Va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Desiree Nici nu stiu ce sa mai spun..e cumplit prin ce trebuie sa treaca micutza printesa, de fapt prin ce treceti toti.. Va imbratisam pe amandoua si multa putere in continuare!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Desiree, imi pare tare rau de vestile proaste, ti-am spus eu sper sa vina mai repede luna Iulie cand cosmarul se va termina. Va pupam si
va transmitem sanatate maxima!
Doloress, ce ai facut draga mea? Pai nu era vb ca stai cuminte?
Sper sa fiti bine si tu si bebe, sa mai stai cu el macar 3- 4 sapt ca sa fie ok piticul.
Ma fetelor sunt eu nebuna sau astia de la meteo ne duc cu presul, ce naiba ca vremea de afara numai a iarna nu suna, e primavara in toata regula am deschis larg gemul e un pic cam frig dar e un soare de-mi inunda toata casa.
Deci cand e intalneala? Poate vin mai repede de la Gruiu si ajungem si noi, ce luati la pitici?
Ylari daca esti in Crangasi trecem sa te luam.
Si apropos de vremea de afara ce faceti azi?Nicicum nu e de stat in casa.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doamne Dumnezeule, Desiree si mie mi-a stat inima cand am citit ce ati patit Ca si Magne, ca si tine, ca si toate fetele, ma rog sa treaca mai repede timpul sa treaca tot cosmarul si sa ne bucuram cu toate pentru Victoria voastra! Gandul nostru e mereu la voi, ruga noastra se indreapta catre Dumnezeu, pentru voi

Oooooof...

Lumi, merci ptr felicitari, fetelor, va multumesc tuturor ptr aprecierile de pe FB cel mai mult ma bucur de poza aceea cu toata echipa mea, greu e sa ii strangi pe toti la poza, mai ales baietii tare fuduli mai sunt si nu vor deloc sa se pozeze, noroc ca de data asta a fost ordin de la imparatie
Magne merci mult de propunere! Da, suntem in Crangasi, poti sa ne iei si pe noi? Pe la ce ora ai vrea sa ne intalnim si unde? Eu ma gandeam sa o trezesc maine la 16.30 si intr-un sfert de ora sa fim gata de plecare. Te-ar incurca? Daca nu e ok, nu-i bai, iau un taxi

Va pup, fug la bucatarie

Edit: Laurita si Simonacip, v-am visat azi-noapte (stau cu gandul la intalnire, cred :))))

Fetelor, Eva are ceva mucisori, nu multi dar ii curg uneori (nu lumanari, doar asa un pic), sper ca nu va suparati, daca nu e ok sa imi spuneti, ca nu ma supar, dar am zis sa va spun decat sa supar pe vreuna din voi. Cam de vreo 2-3 zile e asa, fara febra, fara nimic altceva, nici la somn nu o deranjeaza macar.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari si robert a fost racit si acum mai curge cate un muc si din cand in cand mai baga o tuse, dar fara febra, stare buna; eu nu cred ca mai "imparte" virusi; asa ca zic ca ne vedem, ca nah..acum nu putem astepta s afim complet uscati la nas.

Nadia multumim de vesti d ela Andreea
Cat despre ce ai scris tu...nu, nu exista cuvinte; nu am cum sa zic ceva sa usureze cosmarul, sa stearga grijile,iar momentul prin care ai trecut e cel mai greu moment din viata unei mame. Chiar zilele trcute voiams a te intreb ce s-a mai intamplat cu glicemia Victoriei...
Cum ziceam...nu sunt cuvinte de zis...ma rog sa fie mai bine, si ma bucur ca macar (chiar daca nicaieri nu-i perfect) suntei in Canada si nu in Romania.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput