Licurici de ianuarie-februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

selene mie tot aia cu bradu nu prea imi place

auzi,dc iti place sa migalesti de ce nu faci martisoare si sa iti scoti autorizatie sa vinzi la sf lui februarie impreuna cu felicitarile?
vin zi si pe net dat si la stand

sunt 7-12 zile (depiunde fdc iti scoti pana la 1 martie sau pana la 8 martie) grele ca stai afara toata ziua insa ies banii (eu si ai mei am facut 15 ani martisoare) noi mereu pe banii aia achitam datoriile de peste an dc erau si facem achiziitile marigen frigider nou (dc erau) etc

Porumbita, nu-i rea ideea, mai vad ce si cum. Autorizatie pot sa scot cum? Si cat se plateste pentru ea?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

Alea jacta est! Adica...I did it! Am depus preavizul, deci pe 31 dec am terminat cu Santander-ul. Pe 24 intru in concediu, si voi fi platita pana la sfarsitul anului, si apoi gata. Deci 2 saptamani si un pic de banking si sper ca am terminat cu domeniul asta o data pentru totdeauna.
Tare mult va rog sa-mi tineti pumnii in saptamanile urmatoare, sunt in discutii cu o companie de telephone interpreting iar daca ma vor angaja ei, din ianuarie voi avea un job in domeniul in care m-am specializat in Romania (adica limbi straine, traduceri/interpeting), platit foarte bine, si "home-based". Deci dragelor, daca puteti sa trimiteti posivite vibes si sa tineti pumnii stransi Fac chef mare daca "iese"!

Cadia, Eliza e splendida! Cum doarme ea frumos acolo, zambitoare si linistita!

Selene, mie imi plac mult felicitarile tale.

Cami, frumos nume Petra! Imi place mult! Multa sanatate cumnatei tale!

Porumbita, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta

Multa sanatate la toti bolnaviorii!
Si mult succes Alinuk-ai in actiunile ei, eu tot sper sa nu fie atat de inconstienti politicienii astia si sa dea legile astea iresponsabile! Anuc, Patri, Cadia, si restul mamicilor cu drepturile amenintate, sa stiti ca ma gandesc la voi si tin pumnii sa fie bine!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dark, I send you good vibes from here, hope they reach you! Sa fie intr-un ceas bun! Jos palaria ca nu te complaci intr-o situatie care nu-ti convine!!! Doar asa o sa gasesti ceea ce-ti place!

Selene, mie imi place si felicitarea cu bradutz!

Cami, frumos numele Petra si destul de putin intalnit!

La noi ninge si e frumos! Partea nasoala e ca taman acum Cipri e in Canada asa ca azi dimineata cine dadea la lopata in fata casei? A trebuit si sa merg sa schimb uleiul la masina, am fost si ieri dar era lume multa, au zis ca trebuie sa astept 1.30h si ca-i mai bine sa vin azi. Asa ca azi prin nameti cu mandra ai mica am fost sa schimb uleiul si am stat 2 ore!!!!! Am crezut ca tampesc! Noroc ca au un spatiu mic de joaca cu lego si a trecut cumva.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ninge la sibiu cu niste fulgi mari, si s-a asezat deja, pacat ca nu am saniuta, ca maine ieseam

Vlad de o ora doua plange si se maraie si imi spune ca il doare maseaua, ti se rupe sufletul daca il vezi, de min i-am dat panadol si vad ca s-a calmat. Mititelul de el....

Dark multumim pentru gandurile bune. O sa pun si eu o vorba buna la DD.
Iulia nasol cu datul zapezii, mi te si imaginez. Pup fata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

O, dragul de el, macar stie sa spuna ce-l doare! Noi avem saniuta de anul trecut, sper ca mai e buna. Eu am racit se pare, imi curge nasul si ma doare gatul. Sa vad daca ia si dsoara de la mine, sper ca nu.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Dark bravo pentru curaj! Ganduri bune si de la noi, sa iasa totul asa cum iti doresti

bebelusi pupam Vladutu sa treaca repede durerile de maselute...Si pe la noi au inceput de mai bine de o luna.
Thea intr-o saptamana a rupt trei suzete si m-am gandit eu sa profit de ocazie si sa renuntam de tot la ele. Asa ca nu i-am mai luat alta si rupta nu i-a placut. A fost maraita vreo doua zile si gata. Dar se vede ca ii simte lipsa si acum, dupa aproape o luna, ne mai spune din cand in cand cu o fata trista ca "s-a lupt suzi". O spune chiar si la oameni straini cu care se intalneste, asa, fara nici o legatura cu subiectul discutiei. Acum ma gandesc ca m-am grabit cu scosul suzetei, ca poate nu era pregatita, dar n-am vrut sa mai dau inapoi.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor apreciez parerile pozitive ale voastre despre numele PETRA ... mi-au mers la suflet

patricia da ce masea iese la vladut ca si antonia de vreo 3 saptamani musca de sparge tot ... pe mama a muscat-o de a rupt-o ... si nu inteleg ce mai trebe sa ii mai iasa ??? si vb iuliei bine ca stie sa zica ce il doare

iulia esti tare daca ai dat zapada la o parte ... te antrenezi ... putin sport nu strica ... cum iti este acolo unde stai????

cadia pupam feteleeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si la noi a nins toata noaptea...e atat de frumos,un tablou de vis. Cristi a fost afara cu Ana,s-a distrat de numa,zapada lece...zicea Ana.
Azi am fost si la d-na doctor de l-am cunoscut pe Mos Craciun,foarte frumos...normal ca Ana a plans,dar pana la urma s-a obisnuit ca a vazut copii multi care radeau si stateau cuminti in bratele mosului. Ei poza n-am facut in bratele Mosului ci doar lanaga el si in bratele mele,in schimb a primit turta dulce,portocale,nuci,ciocolata de la Mos. Isi tinea,draga de ea,punguta si nu o lasa din mana...de abia am putut sa o imbrac

DARK,felicitari,tine pumnii stransi...dar cu siguranta nu vei avea nici un fel de probleme pt noul job.E super ca o sa lucrezi de acasa

bebelusi,pupam Vladutul

in alta ordine de idei,noi din ianuarie ne-am inscris la diferite activitati,noi adica toate mamicile. Vom merge de 3 ori pe sapt: luni,miercuri si vineri la: inot/gimanstica/art&crafts(clasa de arta). De abia asteptam. Grupele de varsta sunt 18 luni-36 luni.

Mama de Ana si 8+

Mergi la inceput

dark imi pare bine ca ai reusittttttt ... iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu si urmatorul jobbbbbbbbbb

ce mai face mister?

cand plecati in italia?

cum e la voi vremea? aveti zapada?

Mergi la inceput

lisa super faza cu mosul .... asa cred ca va face si antonia la prima intrevedere

Mergi la inceput