Licurici de ianuarie-februarie 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 21

Anuc spune:
Neata!
Ada, esti o draguta ca intrebi!
Noi acum ne-am mai revenit, au fost 4 zile de groaza. Filip a facut rosu in gat si febra non-stop 3 zile jumate. A avut si 40,1 C. N-o fi cine stie ce, dar la noi e prima data si ne-am speriat. PLus ca orice-i dadeam de febra, in loc sa scada, crestea...A fost groaznic...Am chemat si salvarea ca nu-i scadea deloc. Suntem pe antibiotic, mai are si muci si ma mir ca inca nu tuseste..
Si eu sunt varza, racita, ma racaie gatul si-mi curge nasul.
Alinuk, vroiam sa-ti multumesc tie si fetelor care au fost la miting. N-am putut ajunge tinand cont de situatie...
Pe mine nu ma coafeaza cele 2 variante de lege....sunt pusa sa aleg intre copii si bani. Ma framant si nu stiu ce o sa aleg...Diferenta intre plafonul de 1200 pentru cei 2 ani si indemnizatia mea de acum e f mare...se simte...Iar pe de alta parte nici nu cred ca am cum sa-i las pe pici dupa un an...mai ales ca va trebui sa-mi caut de lucru, jobul meu s-a dus la restructurari... Deci probabil voi alege sa stau 2 ani acasa, dar ne vor scadea veniturile....si cheltuielile cresc...ca deh! vor fi 3 copii...
Inca nu m-am hotarat...azi-noapte in loc sa dorm, faceam socoteli peste socoteli...
Am vazut ca sunt mai multi bolnaviori...sanatate licuricilor si rabdare mamicilor...
Mami de Ioana, Filip si 25+

Carmen_Marieta spune:
Fetelor multumesc pentru gandurile bune...
DPN este 8 ianuarie... nasterea va fi (daca va fi provocata) pe 17 decembrie, deoarece medicul meu va pleca in perioada 20-26 decembrie, el e sigur ca nu o sa tin sarcina pana dupa 27 decembrie( la cum e copilul de coborat).
Aseara am discutat ca sa provoace nasterea pe 17 decembrie numai daca pana atunci nu nasc... eu pot naste oricand pana vinerea viitoare.
Sincer la ce se intampla in spitalele din tara prefer sa nasc cu medicul pe care-l cunosc decat cu o colega de-a lui pe care nu o stiu( nu stiu daca va veni la nastere, cum se comporta).
Alinuk voiam si eu sa-ti multumesc pentru implicarea ta in proiectul pentru indemnizatie.
Lissa inca nu stiu cum ma afecteaza legea... sigur nu voi sta 2 ani acasa....(nu-mi permit financiar si am si cu cine sa-i las pe copii).
Anuc tu cum te mai simti? Si noi facem socoteli...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel... 35+