Naturiste si homeopate - 37
Raspunsuri - Pagina 9
ada_deea spune:
Am si eu o intrebare,nu stiu daca am scris unde trebuie![]()
Ma pregatesc si eu sa fiu mamica,puteti sa-mi spuneti daca pot sa beau ceai verde?citisem cindva ca poate da malformatii la fat???????
Multumesc mult!
sandaa spune:
Buna tuturor
Oana de unde ai luat fertilaid for women? As vrea sa incerc si eu. Te pup
Chri70 spune:
Din pacate, faza mea foliculara a fost foarte scurta din nou - ovulatie in z9. :(
Voi renunta la stimulantele estrogenice in ciclul urmator, sa vedem ce se intampla.
anchusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Chri70 Din pacate, faza mea foliculara a fost foarte scurta din nou - ovulatie in z9. :( Voi renunta la stimulantele estrogenice in ciclul urmator, sa vedem ce se intampla. |
eu cu napraznic, maca,tinctura branca ursului am reusit sa urc ovulatia de la ziua 10 la ziua 12;deocamdata fara un final fericit
anchusa
anaasta spune:
buna, fetelor!
am si eu nevoie de niste pareri. incercam de ceva vreme sa avem un bebe care nu mai vine. am inceput sa facem controale, analize etc. anatomic, la mine totul a iesit ok. am facut zilele trecute si o histerosalpingografie, rezultatele sunt ok. CM imi este de ceva vreme dereglat, vine cateva luni la 27/28 de zile, pe urma scade la 24, pe urma iarasi la 28, pe urma la 30/31, pe urma la 24 etc... din cate imi dau eu seama, mucusul de dinainte de ovulatie exista, in unele luni mai abundent, in altele mai putin abundent. spermograma sotului nu a iesit ok, concluzia fiind astenozoospermie. am mers la doctorul meu cu analizele, s-a uitat la ele si concluzia a fost: ok, incepem stimularea ovulatiei si facem inseminare. 
ok, mie nu mi se pare insa normal sa trecem la procedura asta fara explicatii. l-am intrebat daca se poate imbunatati rezultatul spermogramei, avand in vedere ca stresul poate fi si el un factor al acestui rezultat prost. s-a sinchisit sa imi dea un numar de telefon de la nu stiu ce biolog ca sa imi spuna el daca se poate sau nu. vis-a-vis de CM-ul meu dereglat, nu parea sa il intereseze, nu mi-a recomandat nici un fel de analize. desi l-am intrebat, a spus ca dpdv lui nu sunt necesare alte investigatii pentru mine. bun, la el e clar ca nu mai merg. pe sotul meu il voi programa la un urolog cand se intoarce acasa ca sa indepartam vreo cauza fiziologica a spermogramei proaste. in acest moment ia niste vitamine pentru orice eventualitate.
am citit cat am reusit din ceea ce ati postat voi si m-am hotarat la urmatoarele - aici am nevoie de parerile voastre:
Pentru mine:
– Vitex fruit - ca sa imi regleze CM (nu sunt inca sigura cate capsule sa iau pe zi si cat timp sa le iau)
– Omega 3 – 2/zi
– Acid folic - 1 mg/zi
– Vitamina E forte – 1 la 2 zile sau 1/zi primele 10 zile ale CM (cum e mai bine oare?)
– Q10 (sa iau sau nu?)
– Maca simpla (dupa ce nu mai iau Vitex?) – 2 cps. x 3/zi
– ceai de cretisoara (cate cani pe zi?)
Pentru sot:
– Maca simpla – 2 cps. x 2/zi
– Omega 3 cu acid folic de la Dopell Hertz – 3/zi (sau cu vitamina E? ce ar fi mai bun?)
– plicuri cu L-Carnitina de la Redis - 1/zi
– capsule napraznic – 6/zi (oare astea au rost?)
– ma gandeam si la niste suplimente de zinc si/sau seleniu care am inteles ca au rol in formarea si buna functionare a spermatozoizilor (stiti sa dea rezultate bune?!)
ce parere aveti?! multumesc de pe acum... 
racheel spune:
eu sotului i-am dat asa;
3 luni masculion, ginsavit(22 zile), vitamina E (10 zile)apoi citind pe forum am schimbat tratamentul fara sa cer parerea medicului si i-am dat spermotrend 2/zi, macca 3/zi, napraznic 3/zi, selezin 1/zi si acifol 1/zi si dupa 2 luni am ramas graviduta.Spermograma nu i s-a imbunatatit dar poate unul
a prins puteri.
Eu am baut intre 2-4 cani de ceai de cretisoara pe zi.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
11+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
mistic spune:
Dragelor...eu am surplus de estrogen...cred...adica din ce am citit pe aici.In sensul ca mie mi se tot formeaza niste polipi endometriali pe care i-am chiuretat de vreo 2 ori in 5 ani. Bine, dupa prima chiuretare am ramas gravi si am un ficior de 4 ani. Dar mai vreau
. Ma enerveaza polipii astia ca se tot formeaza...Exista vreun remediu naturist pt a reduce estrogenul? Imi puteti recomanda vreo analiza ca sa vad intr-adevar cat e de mare estrogenul?
Multumiri anticipate! Si...nu va pierdeti speranta! Se intampla si minuni.
Enza spune:
Desi auzisem de mult despre cretisoara, doar zilele trecute i-am acordat interesul pe care-l merita cu adevarat. Va atasez aici un link pentru informatii de inceput, la citirea carora am ramas impresionata:
http://www.formula-as.ro/2010/923/medicina-naturii-44/cretisoara-12562
Din cele descrise intr-o carte de "naturiste", tinctura de cretisoara se poate folosi pe toata durata ciclului menstrual (ca leac universal). Intareste uterul, favorizeaza ovulatia, imbunatasete producerea corpului galben, reduce simptomele premenstruale, e reglator hormonal si multe altele.
In ceea ce priveste folosirea plantei in perioada sarcinii, e mai bine sa discutati intai cu medicul. Am gasit informatii conform carora se recomanda precautie, respectiv ca atunci trebuie evitata.
Va doresc lectura placuta!
Enza spune:
anaasta, scuze, doar acum am citit postarea ta. Sper sa mai intri pe acest forum, sa te informezi. Din cate date detin pana in prezent, pot sa-ti spun ca tratamentele naturiste dau rezultate foarte bune in situatii asemanatoare cu a voastra.
Am deschis tema "medicina chinezeasca si infertilitatea", deci poti sa citesti informatiile pe care le-am postat si acolo. La cap. "azoospermie" vei afla de asemenea unele relatari asemanatoare. Un cititor a scris ca tratamentul cu branca ursului i-a marit numarul de spermatozoizi, iar in prezent sotia sa este insarcinata.
La medicina chinezeasca am relatat cazul unor prieteni de-ai nostri, ea cu menstruatii neregulate, el cu doar 1% din spermatozoizi apti de fecundare. La doua luni dupa tratament, ea a ramas insarcinata, dupa 3 FIV nereusite.
Deci nu disperati, ci incercati, chiar daca va trece ceva timp. Poate voi posta si niste "retete", dar intai trebuie sa-mi traduc denumirile plantelor.
Oricum incercati cu branca ursului, napraznic, bune pentru amandoi, iar pentru tine ca femeie, in special cretisoara.
Va doresc succes si sper sa ne mai informezi despre evolutia cazului vostru! 

cixinica spune:
Buna fetelor! 
imi doresc si eu un bebe cam de 2 ani incercam, analizele hormonale sunt ok, am facut HSG si trompele sunt bine, am facut si stimulare o luna, inainte de HSG si nimic
nu am facut spermograma si spermocultura
de luna asta iau maca si beau cca 500 ml. ceai de cretisoara, astept sa vad rezultatul
ce ma sfatuiti sa mai iau pentru ca timpul ma cam preseaza
multi 

si sa va dea DD bebeii mult doriti!