Naturiste si homeopate - 37

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

feelor a fost careva de aici la homeopatul Cosmin Soare?

daca a fost cineva va rog sa-mi povestiti experientele voastre.

cam atat va scriu ma duc sa citesc din urma sa vad cine a reusit si cum pate ma hotarasc si eu la vreun tratament.

pana acum am 2 IUI nereusite si nu stiu ce o sa fac mai departe, asa ca ma duc sa citesc ca sa ma dumiresc. you all.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Te inteleg, si eu ma minunez ca am ajuns sa inghit 20+ capsule pe zi, oricat ar fie ele de vitamine si homeopate... Nici nu-mi incap in organizer. http://store.novatechgadgets.com/gaipillbx.html
Am inteles ca si Omega 3, DHA, si laptisorul ajuta la calitatea ovocitelor.

Eu nu am ramas luna asta. Am fost ieri la urgente, ca aveam un torticolis de credeam ca subluxasem o vertebra. Protocolul cerea sa-mi faca test inainte de radiografie, si a iesit negativ. Pate luna viitoare va fi de bun augur. Multa bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

Te inteleg, si eu ma minunez ca am ajuns sa inghit 20+ capsule pe zi, oricat ar fie ele de vitamine si homeopate... Nici nu-mi incap in organizer. http://store.novatechgadgets.com/gaipillbx.html
Am inteles ca si Omega 3, DHA, si laptisorul ajuta la calitatea ovocitelor.

Eu nu am ramas luna asta. Am fost ieri la urgente, ca aveam un torticolis de credeam ca subluxasem o vertebra. Protocolul cerea sa-mi faca test inainte de radiografie, si a iesit negativ. Pate luna viitoare va fi de bun augur. Multa bafta si tie!

Ma bucur ca nu-s singura
laptisorul de matca e estrogenic asa ca ar trebui sa iti lungeasca faza foliculara- sa urmaresti in ce zi e ovulatia.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am mai citit despre coenzima Q10 ca este buna pentru calitatea ovocitelor.
Luna trecuta am facut o inseminare, a fost nereusita dar am luat baby aspirin, fertilaid for women si ulei de peste. Acu' nu stiu care o fi avut efect din ele dar la stimularea cu Gonal (identica cu cea de cu o luna inainte) am avut 4 foliculi pe o parte si 2 pe ailalta, de asistenta a inceput sa-mi tina prelegeri despre embrioreduction, dadeam din cap ihi ihi dar ma gandeam stai femeie intai sa am eu norocul sa raman gravida si dupa aia zi-mi de embrioreduction.
Compar asta cu luna anterioara cand la aceeasi stimulare am avut 2 foliculi pe o parte si 1 pe ailalta.
A fost a 9-a inseminare si niciodata nu am avut asa o productie de ovocite la inseminari nici cand eram mai pe la 31-32 de ani (anul asta schimb prefixul).
De aici, indraznesc sa trag concluzia ca ceva din ce am luat a avut efectul asta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

feelor a fost careva de aici la homeopatul Cosmin Soare?

daca a fost cineva va rog sa-mi povestiti experientele voastre.

cam atat va scriu ma duc sa citesc din urma sa vad cine a reusit si cum pate ma hotarasc si eu la vreun tratament.

pana acum am 2 IUI nereusite si nu stiu ce o sa fac mai departe, asa ca ma duc sa citesc ca sa ma dumiresc. you all.

Eu am facut si fac tratament homeopat(cu alt medic).
Homeopatia m-a adus pe linia de plutire asa incat astazi pot sa sper din nou la un si sa ma lupt cu infertilitatea.

anchusa

Mergi la inceput

oana 9 inseminari?
eu am facut in septembrie 1 IA(trat-menopur,cetrotidesi ovitrelle)si am avut 2 foliculi,iar in octombrie am crescut doza de menopur si au rezultat multi foliculi maruntei asa ca a esuat IA si medicul mi-a recomandat sa fac mai bine FIV(a zis ca nu are rost sa pierd timp si bani cand am mai mari sanse la FIV)
Cautand informatii despre FIV am dat de DC, de tratamentul cu plante si am zis ca nu strica sa incerc.

anchusa

Mergi la inceput

Anchusa, yeap 9 plus un fiv si un embrio transfer ambele nereusite.
FIV nu-mi mai permit financiar asa ca am zis sa mai incerc inseminari.
Succes cu fiv-ul si naturistele

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

mai dau cu plante vreo 2-3 luni, daca nu si nu sun in Ungaria pentru FIV (pana atunci strang si banii)

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Oana, tie iti acopera asigurarea toate IUI si FIV? si eu am auzit de coenzima Q10, si ma gandeam sa incerc. Deocamdata, raman la tratamentul meu, ca si asa iau destule. Eventual, mai fac substitutii pe ici pe colo, in functie de ce merge si ce nu.

ALTESA, nu stiu nimic de homeopatul Cosmin Soare, dar eu nu sunt de mult timp pe aici. Da o cautare pe forum, poate gasest postari de la alte fete care i-au fost paciente.

pe toate

Mergi la inceput

Chri, numai IUI acopera, FIV nu.
Sunt sub asigurarea sotului, in 2007 asigurarea lui prin angajator a acoperit medicatia FIV, acum s-a schimbat si nu mai acopera nimic, pe hartoagele pe care le plimba doctorul la asigurari este specificat ca nu fac FIV altfel nu vor sa plateasca nimic.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput