Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

alina06st mersik ptr aprecierea la burtik

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

strumphitza vreau si eu sa fac bradut dar al meu nu vrea asa devreme
apropo dar tu nu folosesti globuri si toate cele din anii trecuti?ca ai zis ca a cumparat acum

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna burtici!
Ploua la Bucuresti incredibil de tare de azi dimineata!
Si noi am fost tare harnici pe ploaia asta:
- am fost la recoltare de analize dimineata (trecuse o luna jumate, am repetat Toxo si CMV, hemoglobina si fierul - normale pana acum, si enzime hepatice)
- am fost la Dedeman si am gasit lampi pentru bai si intrare; si am identficiat si niste lampi absolut geniale pentru camera copilasului: o plafoniera cu un baietel care sta pe un corn de luna, si o aplica cu acelasi baietel care urca pe o scara
- am cumparat de la IKEA canapeaua, masa si scaunele de bucatarie plus o gramada de accesorii
- plus niste cadouri pentru prieteni cu copii de Mos, un fier de calcat si alte maruntisuri...

Deci de atunci zacem, desi diseara mergem cu prietenii la film! Incercam sa ne bucuram de activitati culturale cat ne lasa pustiul! Care aseara, la un concert de muzica clasica a dat din picioare de se vedea prin rochie ; iar seara in pat se proptise in stanga buricului cred ca cu capsorul, ca burta era clar deformata in partea aia... Am ras amandoi!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pisuc, chiar ati fost harnici. Sa stapaniti sanatosi toate achizitiile!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

fetelor am papat sarmalute de m-ammi-au iesit super faine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Laura, sa-ti fie de bine!
Eu ma bag la tv la un film politist pe 2. Agatha Christie. Astea chiar imi plac fata de porcariile horror care se fac in zilele noastre.
Puup, pe maine!

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

fetelor vedeti ca la 8:30 pe pro tv incepe singur acasa cui i place

_

Mergi la inceput

alina06st mersi vezi ca este singur acasa pe protv la 8:30 daca iti place

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 vreau sa iti multumesc tare mult ca ne-ai dat de stire despre mada23 ... e o veche prietena de la rugaciune

pisumic sa-ti fie de bine cu cumparaturile facute

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf, fata harnicuta!!! gata curatena??? gata bradutul?? maine facem si noi bradul.

iasmi e la buni si sunt tareeee fericita ca cere ea sa mearga la buni si sa ramana la ea. pana sa plece acum vreo 3 luni nu mergea decat daca primea ceva si se purta urat cu ea, o batea , etc. acum e asa de "indragostita" de buni , e smechera , a inceput sa isi cunoasca avantajele ca buni nu ii refuza nimic

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput