Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
scrish spune:
lalely te bat!!
eu nu stiu unde ai pus tu kg ca esti super slaba!!! iar burtica e superba!!! ce-mi place
lasa ca mai ziceam eu, acum vb de kg, dupa ce nastem o sa ne incurajam sa facem sport ![]()

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat
dorinut@ spune:
Hello fetele 
scrish, laley 
Am terminat si eu curatenia, m-a ajutat si ubitu'. Am facut baita si acum imi fc unghiutele, ca la 16 am eco la dr Albu. Ma rog sa-mi iasa bine fluxurile alea tampite..
Scrish incearca sa eviti dormitul pe burta, ca ai sarcina avansata si nu e bine. Si eu eram moarta dupa dormitul pe burta, dar de cand am aflat ca sunt [gravid]parca mi s-a aprins un led in creier care nu ma lasa. Vorbeste cu sotu sa te atentineze noaptea. Eu ma chinui sa nu dorm cu fata in sus..desi imi e greu.
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
lalely07 spune:
Scrish...cred ca la burta am pus,ca doar nu arata cantarul meu de nebun 6,5 kg in plus....

Si la mine s-a pus un pic si pe solduri,eu care ma cunosc observ...
Naiba sa le ia de kg,....nu vezi ca nu ne lasa...
20+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
strumphitza spune:
Buna ziua burtici!
(ca nu pot sa va spun neatza ca e amiaza si aici
)
Am dormit ca valiza -n gara 
, ne-am si dus in pat la nani destul de tarziu, pe la 1 , ca domnu smith a bagat lemne in semineu pana la refuz pana tarziu si am asteptat sa se mai topeasca sa nu lasam focul sa arda si noi sa mergem linistiti la nani ![]()
Azi am zi de curatenie, dar numa bine ne-am trezit la 11 jumate Nick a si plecat in oras ca el sa-si cumpere nu stiu ce reviste (desene animte
) , eu il si alint big Kiddo ca el si acum e fascinat si fan infocat si declarat al lui Batman!!
si nu numai 
si vorba aia are 38 ani 

I-am spus ca eu fac curat in bai si bucatarie si sa schimb lenejeriile in camere si el cand vine da cu aspiratorul si sterge prafu si a fost de acord, cum sa nu fie
, ca trebuie, eu nu pun mana pe aspiratorul ala monstru de greu, ma rupe la spate, ca e de ala intreg , nu cu furtun, si tre sa il cari peste tot cu tine si sa dai cu el , ar fi fost mult mai usor pentru mine daca era cu furtun ca alea din ro, dar iaca nu e si e greu a naibii si ma oboseste de zici ca trag la plug numai dupa ce dau cu eel de 2-3 ori , nu mai vorbesc ca eu nu pot sa il tin sa aspir pe scari 

Mai pap un biscuite cu laptic si ma duc sus la treaba , sper ca diseara sa ma mai tina spatele si sa nu ma rupa in 2 de durere. O sa le fac si eu cu incetinitorul ca domnu smith a si plecat dar el se intoarce in vreo 2-3 ore dupa cate stiu eu , ca trebuie sa ajunga in centru undeva si mai casca el gura pe undeva, exact ca un copil ![]()
Lalely, nu am facut nimic mancare azi, o sa vreau sa fac o salata pentru mine pentru mai tarziu si lu domnu smith nu cred ca ii fac nimic ca el mai are niste salata beouf de ieri si e mort dupa ea, ca i-am facut si multa, un castronoi de ala mare sa aiba sa ii ajunga
si poate mai pe seara o sa fac ceva dulce, vreau clatite cu branzica la cuptor 
Dorinut@ bafta la doctor si sa vii cu vesti bune 

Simona , ce bine de tine ca nu te stresezi deloc cu sarcina asta 
, ehh tu ai experienta
si te apreciez ca poti sta calma in privinta asta, eu am inceput sa am iar gargauni in cap ca nu prea misca asta mica, decat putin asa usurel dimineata si seara ... Citeam aseara ca la 24 saptamani bebe are 33 cm si 570 grame si ca se castiga in greutate mai mult in perioasa asta, se si vede pe mine , a mai crescut burtica 
Alina06, buna ciorbitza de peste
si aici au astia peste dar nu ai de unde sa il iei viu sa fii sigura ca e fresh, aici oricum au raioane speciale cum sunt in cora sau carrefour dar nu stii de cand sta acolo in sau pe gheata, de aia nu ma bag eu deloc la astea, am luat odata niste pastrav cu carnita rozie si nu prea mi-a placut, mai bun e ala romanesc cu carnea alba
Scrish si tu ai dormit tarziu eh ?
ai fost aseara prin cluburi ?
glumesc ![]()
ai grija sa nu mai dormi pe burtica ca il turtesti pe bebe ala a tau fara nume inca
si cand s-o supara tare tare sa vezi ce shuturi iti da
si a mea bubulina daca o apas tare ma impinge ca n-are loc 
Catank, sa vii sa ne spui cum esti azi
. Ma bucur ca a fost ok la operatie si ai putut sa conduci 
Gata, acum chiar plec la treaba ca ma asteapta curatenia ![]()
Va pup si ne mai auzim mai tarziu ![]()

_
Mind the Bump!
23+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
Nu puteam sa plec pana nu mi-am schimbat si semnatura
ieri am uitat ![]()
Suntem in sapt 25
dar eu tot 24 + o sa las scris , nu scriu sapt 25 , astept sa se termine sa scriu 25+ 

_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
alina06st spune:
Lalely si eu tot cu mancarea. Am terminat-o, in fine. Tie ti se mai intampla sa te doara burta?
M-a cam durut burta azi. Nu foarte tare, de fapt cred ca ar fi mai bine sa spun ca am simtit-o grea si oarecum o jena pe acolo. De s-or mai aseza organe ceva, ca le impinge bb. 
Scrish, nici pe burta cica nu e bine si nici pe spate nu e recomandat.
Eu ma culc de obicei pe partea stanga,dar oricum ma trezesc peste noapte de cateva ori, ma intorc de pe o parte pe alta si dimineata ma trezesc cu dureri. Cred ca pe la muschii abdominali sau ce muschi or mai fi prin zona burtii, dar oricum ma doare carnea pe mine ![]()
Strumphy, spor la curatenie.
Ai dreptate cu pestele, si eu am o obsesie. Noi avem o pastravarie la vreo 10 km si de cele mai multe ori mergem si luam de acolo. Ni-l scoate din bazin sub ochii nostri. Numa' ca acum, cum nu e sotu' acas, am luat niste macrou congelat si ... nu prea mi-a placut cand l=am dezghetat. Nu era chiar alb frumos cum ar trebui sa fie macroul.
L-am facut, dar nu cred ca mai cumpar curand. De altfel macrou congelat nu mai luasem de cativa ani... cel putin vreo 3.
Dorinut@, bafta, sa vii cu vesti bune! 
Mai e cineva prin zona? 
in sapt 20+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Alina06 si pe mine ma mai doare burta,de fapt acolo jos imediat sub burta.Medicul mi-a zis sa iau 4 nospa (de la 2 cat luam pana acum).Cred ca apasa bebe din ce in ce mai greu.Ideea este ca nu tb sa stai cu dureri...nu am inteles exact ce mi-a explicat medicul..
Ideea este ca bag Nospa...Si eu iau inca ovule...Nu stiu cat ajuta si cat trebuie sa mai iau.Acum m-am obisnuit cu ele ,pana la 3 luni a fost greul ca dormeam non-stop de la ele...
Mie cand am dureri mereu imi este teama de col..sa nu se scurteze mai rau...Ce aiurea este pt noi cele cu colul mai scurt,stai naiba cu stres sa nu se micsoreze...
Strumf...incepi si tu ca mine cu miscarile..Putem sa ne vaitam impreuna??/
Stii ce mi-a zis mie medicul ultima oara:sa te vad cand o sa te tina numai in suturi ce mai zici....O fi stiind el ceva...Cred ca au si ei momente de lene ca si noi..Eu una de cand sunt gravida am mereu momente de lene si dormmmmmmm...Cateodata dorm si dupa-amiaza cd vin de la munca..
Eu ma pregatesc de Mos..sper sa-mi aduca cadou caci am fost cuminte anul asta.
Eu sunt entuziasmata ca un copil de Sarbatori si astept sa vina Mosul ca un copil..nu mai au loc astia mici de mine..ditamai omul...![]()
20+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina06st spune:
Lalely, da si mie mi-a zis la fel, a insistat sa nu stau cu dureri. Asa ca iau no-spa, dar doar cand am dureri. Spre norocul meu am observat ca ma si lasa durerile de la el. Ca le-am auzit pe unele fete, ca la ele nu are efect. Ovulele le-am scos treptat si nu mai iau deloc de vreo 3 saptamani.
Apropo de mos. Vezi ca ieri s-a deschis Zara in centru
. N-am fost si nici n-am vorbit cu nimeni care sa fi fost, dar ma gandesc ca poate acum de sarbatori vor avea si ceva reduceri... sau macar in ianuarie. 
in sapt 20+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
Am aparut si eu prin zona, ce vreme urata este afara,plouaaaa...noi voiam sa mergem sa-i luam la bb ceva de mos ..
mami de
Naty (10.04.2009) si
s30 cu
Alex
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor stiti cum sunt carucioarele Bertoni? sunt bune? am gasit un site cu carucioare si am vazut unul care mi-a placut. S-a intamplat minunea mult asteptata 28+![]() |
Eu am auzit ca produsele Bertoni sunt bune.
Am vazut si o oferta de la Primii pasi cu landou si carut la 800ron,mi s-a parut ok.
mami de
Naty (10.04.2009) si
s30 cu
Alex