Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
scrish ai dreptate. n-am de ce sa-mi fac griji cu kg, fiecare organism este altfel. acum nu este un standard cu minim 12 kg sau maxim 15 kg. daca iau mai putin asta este, bebelina sa creasca mare si sanatoasa ca aia conteaza.
oricum, acum in ultimele luni o sa iau mai mult sigur, asa ca tot pe la 10 ajung si este bine.

miki nasol ca ai dat peste asa asistenta. mie intotdeauna mi-a luat doctorul proba si mi-a facut eco. asistenta nu se baga.stai linistita acum , sper sa te simti mai bine, sa treaca repede.

S-a intamplat minunea mult asteptata
28+
djlaura01 spune:
iar este liniste pe aici??
_
23 saptamani
minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
roxy_s spune:
viss unde este bucuria si increderea de acum cateva zile? hai nu mai gandi asa, daca era chiar asa de rau sigur iti zicea sa faci cerclaj acum, dar asa inseamna ca nu este chiar nevoie. este nevoie doar de repaos si fara efort. si mai ales gandire pozitiva. este foarte bine daca ai o prietena cu care sa discuti, ca il ai pe sot.

28+
djlaura01 spune:
eu merg pe 11 sau 12 sa vedem
_
23 saptamani
minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
djlaura01 spune:
o completare la morfo ca nu a stat mandra cuminte![]()
_
23 saptamani
minunea data de dumnezeu
roxy_s spune:
fetelor stiti cum sunt carucioarele Bertoni? sunt bune? am gasit un site cu carucioare si am vazut unul care mi-a placut.
28+
lalely07 spune:
Miki..sa sti ca si pe mine m-a durut cand mi-a luat secretia si ceva de pe col..Am murit de durere..imi venea sa ma dau jos de acolo.La mine a fost aiurea ca mi-a introdus un spectru ca sa poata recolta..Chiar daca asistenta a fgost super ok tot am avut dureri.
Si cand ma gandesc ca trebuie sa recoltez iar ...pe 20 dcembrie..Mi-e frica de mor tocmai dincauza durerii.
Totusi a trecut ..asa ca multa sanatate!
20+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor stiti cum sunt carucioarele Bertoni? sunt bune? am gasit un site cu carucioare si am vazut unul care mi-a placut. S-a intamplat minunea mult asteptata 28+![]() |
Are o prietena de-a mea si cica e foarte multumita. Are multe produse de la Bertoni, inclusiv patutul.
Fetelor eu maine la 16 ma duc la eco la dr Albu sa vedem fluxurile..Am niste emotii...

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria