buna!am o problema cu operatia de cezariana care nu se inchide intr o parte.asta dateaza cam de 1 an si jumatate..am fost initial la buc,la spitalul unde am nascut,dr mi a umblat pe viu acolo si a scos un fir,care nu s a resorbit[pe afara am fost cusuta cu ata neresorbabila,care ulterior mi a fost scoasa,deci nu e vb de acea ata]
am stat 3 luni sperand ca se inchide,nu s a inchis,asa ca am fost iar la ginecolog,care mi a umblat din nou pe viu acolo cu o pensa[durerile fiind pe masura],dar n a mai gasit nimic.
am asteptat vreo 6 luni sa se inchida,dar nu s a inchis.in martie am fost la un dr chirurg la noi in oras,mi a facut anestezie locala,mi a umblat acolo si mi a scos un fir f gros care avea si nod.
dupa asta mi s a inchis operatia,insa la cateva luni mi s a deschis iar.
am fost la acelasi dr chirurg,care s aratat vadit deranjat ca vin la el,in loc sa merg la dr care m a operat.i am explicat ca mi e greu sa ajung in buc...ma rog,mi a umblat iar acolo,de data asta pe viu,probabil ca sa ma pedepseasca ca l deranjez,dar n am mai gasit nimic...
asa ca,iata ma acum,cu operatia deschisa.mentionez ca mi supureaza si imi sangereaza..
asa ca,intrebarea mea este,unde sa merg?
ca m am saturat de dr incompetenti pana peste cap...
Vai ce groaznic!
Nu cred ca mai tine de competenta ginecologului, e clar de chirurgie - dar unul bun. Desi nu sunt de meserie medic stiu sigur ca cel mai bun sfat pe care il poti primi este sa mergi urgent la doctor sa verfici care este problema. Te rog nu mai intarzia...
Vino la Bucuresti la Floreasca si daca te intereseaza iti pot recomanda un medic chirurg f bun (testat de sotul meu).
Nu mai amana, te rog
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
TALA,multumesc pt raspuns...insa...cum pot ajunge eu la acel chirurg?
ca nu prea am tp,lucrez si fac naveta la tara[sunt profesoara],doar vineri si in wekeend am liber.
in plus,nu prea am cu cine lasa piticii.