mi-ar placea sa am grija de un copilas

mi-ar placea sa am grija de un copilas | Autor: alexandraene

Link direct la acest mesaj

buna seara.ma numesc alexandra, sunt studenta si as vrea sa am grija de un copil cateva ore pe zi.mi-ar face mare placere sa ajut si la teme :).

momentan sunt studenta la doua facultati la zi, in anul al doilea (Relatii Economice Internationale, modulul de engleza, din cadrul ASE si Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA).am absolvit Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, profilul mate-info, bilingv engleza.am intrat cu 9,93 (ultima medie de admitere in clasa mea a fost 9,80) si am luat 9,35 la bac.in scoala generala am participat in fiecare an la olimpiada de limba si literatura romana pana la faza pe municipiu inclusiv si in liceu m-am descurcat la fel de bine la scoala.ma pricep si la alte materii, nu la un nivel asa de avansat, dar destul incat sa ajut un copil de pana in clasa a 7-a sa isi faca temele corect.

imi plac foarte mult copiii.am rabdare si m-as descurca sa ne jucam impreuna intr-un mod constructiv.

fiind la doua facultati timpul meu e destul de limitat in primele 4 zile ale saptamanii, dar pot compensa vinerea si in weekend.

nu am timp de un job full-time, unul part-time nu am reusit sa gasesc si m-am gandit ca ar fi minunat, daca as putea imbina utilul cu placutul in felul acesta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Bine ai venit pe DC, Alexandra ! Foarte frumoasa intentia ta.

In ce zona locuiesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraene spune:

multumesc frumos!in drumul taberei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Alexandra,
Am eu nevoie de ajutor cu un copilas in Dr. Taberei, dar puiul are doar 1 an.... Vezi postarea mea si daca te intereseaza da-mi un semn

Mergi la inceput