Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Am revenit
Dupa nunta,prin decembrie 2006 ne-am apucat de bebe,la o luna dupa ce ne-am mutat de la socrii am si ramas in luna mai
Toate bune,pana la 27 de sapt cand bebe,fetita,a murit la mine in burtica,din cauza ca nu avea nici un rinichi,
Mi-i s-a provocat nasterea,
Am asteptat sa-mi revin fizic si psihic si sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot primi maternitate
Am tot cautat si nu am gasit nimic si am hotarat ca nu mai asteptam
Am simtit amandoi ca e cazul sa vina bebe si la noi
Ne-am apucat de treaba din dec anul trecut,de atunci sunt aspiranta optimista
Am fost la dr si mi-a spus ca am ovare polichistitice si mi-a dat 3 luni sa iau AC in speranta ca se vor usca,dar din pacate au revenit dupa ce am intrerupt Ac
Acum am mers la un dr in Ungaria,Debrecen care mi-a spus acelasi lucru,ovare polichistice
mi-a dat Norcolut ca sa-mi provoace menstra si din Z 3-Z 7 stimularea ovulatiei cu Closty
Luni,in data de 13,mergem din nou la dr sa vada daca ovulez
asta e povestea

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Cami si eu consider Z 1,prima zii cu flux normal,nu cand incepe spottingul
Eu tre sa iau din Z 3-z 7 2 pastile deodata /zii
eu am zis ca incep cu Closty de duminica in speranta ca azi isi da drumul klumea si nu ma tine 2 zile cu spotting,ca-i dau eu apoi numai sa ma tina cu spotting
nu dau cu rosii

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata si de la mine. cam tarziu ce-i drept
Cine a facut cafeaua azi ? Mai este si pt mine o gura?
Sau facem alta!?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata!
N-am mavut rabdare si am facut un test asa, de dimineata...negativ insa Naspa senzatiile astea de tensiune in sani, crampe, oboseala...poa sa fie de rusi, poa sa fie de bebe, sunt total in ceatza..Speram sa imi fac un cadou de Mos Niculae...
Las k bag o cafea si trece
O zi frumoasa va doresc!

http://lt1f.lilypie.com/mSmqp1.pnghttp://www.facebook.com/dana.zaharia

Mergi la inceput

www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg" target="_blank">CAFELUTZA

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Am revenit
Dupa nunta,prin decembrie 2006 ne-am apucat de bebe,la o luna dupa ce ne-am mutat de la socrii am si ramas in luna mai
Toate bune,pana la 27 de sapt cand bebe,fetita,a murit la mine in burtica,din cauza ca nu avea nici un rinichi,
Am asteptat sa-mi revin fizic si psihic si sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot primi maternitate
Am fost la dr si mi-a spus ca am ovare polichistitice si mi-a dat 3 luni sa iau AC in speranta ca se vor usca,dar din pacate au revenit dupa ce am intrerupt Ac
Acum am mers la un dr in Ungaria,Debrecen care mi-a spus acelasi lucru,ovare polichistice
mi-a dat Norcolut ca sa-mi provoace menstra si din Z 3-Z 7 stimularea ovulatiei cu Closty
asta e povestea

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

of chiar imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experienta.sa vina bebelu cat de repede.scuze daca te-am deranja cu intrebarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Am revenit
asta e povestea

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

am ramas muta
n-am stiut paula

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nico_72

fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta.

DOAMNE AJUTA!!!

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui nico_72

iti tin pumnii

Mergi la inceput