Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 7
PaulaFrida spune:
Am revenit![]()
Dupa nunta,prin decembrie 2006 ne-am apucat de bebe,la o luna dupa ce ne-am mutat de la socrii am si ramas in luna mai
Toate bune,pana la 27 de sapt cand bebe,fetita,a murit la mine in burtica,din cauza ca nu avea nici un rinichi,
Mi-i s-a provocat nasterea,
Am asteptat sa-mi revin fizic si psihic si sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot primi maternitate
Am tot cautat si nu am gasit nimic si am hotarat ca nu mai asteptam
Am simtit amandoi ca e cazul sa vina bebe si la noi
Ne-am apucat de treaba din dec anul trecut,de atunci sunt aspiranta optimista![]()
Am fost la dr si mi-a spus ca am ovare polichistitice si mi-a dat 3 luni sa iau AC in speranta ca se vor usca,dar din pacate au revenit dupa ce am intrerupt Ac
Acum am mers la un dr in Ungaria,Debrecen care mi-a spus acelasi lucru,ovare polichistice
mi-a dat Norcolut ca sa-mi provoace menstra si din Z 3-Z 7 stimularea ovulatiei cu Closty
Luni,in data de 13,mergem din nou la dr sa vada daca ovulez
asta e povestea![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
PaulaFrida spune:
Cami si eu consider Z 1,prima zii cu flux normal,nu cand incepe spottingul
Eu tre sa iau din Z 3-z 7 2 pastile deodata /zii
eu am zis ca incep cu Closty de duminica in speranta ca azi isi da drumul klumea si nu ma tine 2 zile cu spotting,ca-i dau eu apoi numai sa ma tina cu spotting
nu dau cu rosii

noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
Neata si de la mine.
cam tarziu ce-i drept
Cine a facut cafeaua azi ? Mai este si pt mine o gura?
Sau facem alta!?
Ancuta , in curand 
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata!
N-am mavut rabdare si am facut un test asa, de dimineata...negativ insa
Naspa senzatiile astea de tensiune in sani, crampe, oboseala...poa sa fie de rusi, poa sa fie de bebe, sunt total in ceatza
..Speram sa imi fac un cadou de Mos Niculae...
Las k bag o cafea si trece![]()
O zi frumoasa va doresc!

http://lt1f.lilypie.com/mSmqp1.pnghttp://www.facebook.com/dana.zaharia
PaulaFrida spune:
www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg" target="_blank">CAFELUTZA
noastra
Dr.Seuss
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Am revenit Dupa nunta,prin decembrie 2006 ne-am apucat de bebe,la o luna dupa ce ne-am mutat de la socrii am si ramas in luna mai Toate bune,pana la 27 de sapt cand bebe,fetita,a murit la mine in burtica,din cauza ca nu avea nici un rinichi, Mi-i s-a provocat nasterea, Am asteptat sa-mi revin fizic si psihic si sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot primi maternitate Am tot cautat si nu am gasit nimic si am hotarat ca nu mai asteptam Am simtit amandoi ca e cazul sa vina bebe si la noi Ne-am apucat de treaba din dec anul trecut,de atunci sunt aspiranta optimista Am fost la dr si mi-a spus ca am ovare polichistitice si mi-a dat 3 luni sa iau AC in speranta ca se vor usca,dar din pacate au revenit dupa ce am intrerupt Ac Acum am mers la un dr in Ungaria,Debrecen care mi-a spus acelasi lucru,ovare polichistice mi-a dat Norcolut ca sa-mi provoace menstra si din Z 3-Z 7 stimularea ovulatiei cu Closty Luni,in data de 13,mergem din nou la dr sa vada daca ovulez asta e povestea In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
of chiar imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experienta.
sa vina bebelu cat de repede.scuze daca te-am deranja cu intrebarea mea 
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Am revenit Dupa nunta,prin decembrie 2006 ne-am apucat de bebe,la o luna dupa ce ne-am mutat de la socrii am si ramas in luna mai Toate bune,pana la 27 de sapt cand bebe,fetita,a murit la mine in burtica,din cauza ca nu avea nici un rinichi, Mi-i s-a provocat nasterea, Am asteptat sa-mi revin fizic si psihic si sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot primi maternitate Am tot cautat si nu am gasit nimic si am hotarat ca nu mai asteptam Am simtit amandoi ca e cazul sa vina bebe si la noi Ne-am apucat de treaba din dec anul trecut,de atunci sunt aspiranta optimista Am fost la dr si mi-a spus ca am ovare polichistitice si mi-a dat 3 luni sa iau AC in speranta ca se vor usca,dar din pacate au revenit dupa ce am intrerupt Ac Acum am mers la un dr in Ungaria,Debrecen care mi-a spus acelasi lucru,ovare polichistice mi-a dat Norcolut ca sa-mi provoace menstra si din Z 3-Z 7 stimularea ovulatiei cu Closty Luni,in data de 13,mergem din nou la dr sa vada daca ovulez asta e povestea In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
am ramas muta
n-am stiut paula

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
nico_72 spune:
fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta.
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nico_72 fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta. |
DOAMNE AJUTA!!!

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui nico_72 fetele multumesc,dar sunt nerabdatoare.Cred ca o sa-mi fac maine dim un test.Va tin la curent.Doamne da sa se intample ca numai am timp de asteptat ca am si eu o varsta. |
iti tin pumnii