Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

BELLA tinem pumnii sa fiew pozitiv.
BobPixel chiar daca noi nu intelegem intotdeauna de ce lucrurile se intampla intr-un anumit fel, totusi Dumnezeu are planul Lui cu fiecare dintre noi. Fiecare intre noi are o cruce de dus.
Kitty iti dau articolul http://www.medical-endometrioza.com/category/semne-si-simptome/

http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

o sa fie pozitiv candva (sper) da luna asta sigur nu e...incep sa ma pregatesc sufleteste de inca o dezamagire lunara..uratii ma rog sa vina macar mai repede ca sa pot face si eu hsg sa ma linistesc macar pe planul asta si sa vedem cum sta treaba pe acolo.
offf imi vine sa mor ca nu reusesc sa raman insarcinata
simt ca venirea sarbatorilor ma deprima...si credet-ma ca niciodata nu am simtit asta.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

As fi vrut sa iti zic ceva de incurajare, dar din pacate si eu sunt cam trista, pentru ca speram ca luna asta este a mea si ma gandeam ca de sarbatori sa zic frumos ca nu pot sa beau o cupa de sampanie...

ufff

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

As fi vrut sa iti zic ceva de incurajare, dar din pacate si eu sunt cam trista, pentru ca speram ca luna asta este a mea si ma gandeam ca de sarbatori sa zic frumos ca nu pot sa beau o cupa de sampanie...

ufff

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

te cred...eu imi imaginam ca o sa agat in brad testul de sarcina sau ca o sa il ofer cadou sotului de craciun..etc...asta e...poate anu viitor e al nostru

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

buna dimineata!
sunt singura pe aici?
felicitari Laura pentru bebe.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
ai primit cel mai frumos cadou de sarbatori!
pentru molipsire

Mergi la inceput

gaby si bella sper ca v-ati trezit cu o stare de spirit mai buna.haideti fetele nu mai fiti triste !
incercati sa fiti optimiste si cu siguranta va veni si randul vostru , al nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradaria spune:

Buna dimineata fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru felicitarile facute si pentru bucuria exprimata.
Inca nu ma cunoasteti prea bine,pt ca inca sunt noua pe acest site,cu toate ca inregistrarea am facut-o in urma cu ceva ani buni....pe aceea vreme fiind graviduta cu prima bebica,care a venit pe lume in urma cu 5 ani si 8 luni....(cand dealtfel a si inceput viata mea in adevaratul sens al cuvantului).Buuuuun....La inceputul anului am inceput sa ne gandim la o surioara...si au inceput analizele de rutina...cu rezultate f.bune....totul in regula.Din prima luna de incercari,am ramas gravi...;in continuare fara probleme....dar din pacate bebicul nu a fost suficient de puternic sa reziste ,si la 7 saptamani s-a decis ca totusi e mai bine sa mearga la Doamne Doamne....A fost o perioada grea,zilele treceau groaznic de lent...fetita nu mai intelegea nimic...Toate dialogurile ei cu noi incepeau cu "De ce?Unde?Cum?"....Pana la urma tati a facut o poveste f. frumoasa pt a da explicatiile mult dorite....pe scurt...Doamne Doamne mai avea nevoie de un "pitic" pentru a-si completa "gasca" (cuvant preluat de la Scooby),si tot a cautat prin toata lumea si pana la urma l-a ales pe al nostru pt ca el era cel mai,cel mai....Si acuma parca aud povestea...imi doream sa fac si eu unele completari insa nu reuseam sa scot nici un cuvant.
Ei bine au trecut si momentele acelea...(momente care se intamplau la sfarsitul lunii iulie)...si din 11 noiembrie am inceput sa monitorizam in fiecare dimineata TB....Si ieri,02.12 am citit primul rezultat pozitiv,care sper sa se mentina in continuare.
O singura paranteza as vrea sa mai fac:ceva ma nelinisteste in continuare:azi dimineata TB a fost 36.6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
FELICITARI LAURA sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
va -acesc pe toate si va doresc o zii super
incepe weeekenduuuul
a inceput spottingul la mine,ceea ce inseamna ca de duminica incep Closty
abia astept

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Laura nu te mai nelinisti pentru ca totul va fi bine!
vai ce bine ar fi sa vad si eu doua liniute luna aceasta!

Mergi la inceput

o zi superba si tie paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Luciana

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput