Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 2
Angie844 spune:
Felicitari Laura Ce cadou frumos de sarbatori.
Bella fa un test, nu ai ce pierde. Cate zile mai ai pana la CM? Si ce simptome ai? Eu am banuit ca sunt gravi chiar mult inainte de test datorita sanilor ff sensibili si o usoara greata. Dar nu e regula.
Va pup pe toate si spor la bebici
Mamica de Sarah-Aimée & 11s
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angie844 Felicitari Laura Ce cadou frumos de sarbatori. Bella fa un test, nu ai ce pierde. Cate zile mai ai pana la CM? Si ce simptome ai? Eu am banuit ca sunt gravi chiar mult inainte de test datorita sanilor ff sensibili si o usoara greata. Dar nu e regula. Va pup pe toate si spor la bebici Mamica de Sarah-Aimée & 11s |
poate il fac maine dim daca nu uit
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
Bob_Pixel spune:
Buna seara!
Aseara am gasit topicul "Durerea unei pierderi de sarcina" si am citit putin pe acolo, m-am deprimat si mai rau. Pana am gasit prima postare, cea care contine listutele cu mamicile de ingerasi si m-am cutremurat. Atat de multe cazuri, femei care au pierdut 2-3-4 sarcini, unele la varste mici, altele la varste mari...ce sa mai, o "lectura" cumplita. Si totusi, cand am vazut lista Mamicilor, adica acele femei care au pierdut sarcini dar acum isi leagana pruncii, imi venea sa plang de fericire pentru fiecare dintre ele. Am inteles aseara ca, daca ma las prada deznadejdii, imi fac cel mai mare rau. Eu, noi, trebuie sa luptam pentru copilasul nostru, sa iesim din depresia care ne-a cuprins de 2 luni si sa ne continuam viata, sa ne iubim si sa asteptam cu speranta o noua viata. Mi-e ciuda ca unii primesc copii desi nu si-i doresc sau nu-i asteapta, pentru ca numai eu stiu cat visez sa avem copilasii nostri... si sunt sigura ca vor veni. Trebuie sa luptam, sa fim pozitivi si sa avem rabdare. Din debaraua sufletului nu avem cum sa reusim, deci mi-am propus ca, de fiecare data cand pic in butoi, sa citesc acea listuta a mamicilor greu incercate si sa imprumut din curajul si tenacitatea lor.
Acum 3 zile , o cunostinta a nascut un baietel (mai are o fetita de 2,5 ani) pe care nu si-l planuisera. Ieri, un baietel de 6 ani greu lovit de soarta, s-a transformat in ingeras dupa ce leucemia l-a secatuit timp de un an de zile. Incercam azi sa inteleg de ce se intampla asa, de ce unii primesc acest dar de-a gata si altora li se ia... nu imi pot explica. Tot ce stiu este ca nu mi-as ierta niciodata sa nu lupt pentru ceea ce imi doresc.
ankcta spune:
Cred ca ceea ce facem noi este doar o lupta psihica.
De fapt ar trebui sa ne traim viata normal si bineinteles sa prestam
Ancuta , in curand
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!!!!
felicitari laura!!!!
incrci de mult timp?scuze daca ai mai scris...si n-am fost atenta sa dea dd sa ai o sarcina usoara si la termen
pt toate fetele
ASPIRANTA LA BEBEL
ankcta spune:
Felicitari LauraDaria de molipsire si eu
Sa ai o sarcina frumoasa si usoara usoara!
Ancuta , in curand
kitty-27 spune:
katy,camcris si care banuiti voi ca ar fii simptomele pt endometrioza la voi?sunt putin curioasa..pt ca ma gandesc la orice rau...
nerama te asteptam cu 2 liniute...
ASPIRANTA LA BEBEL
ankcta spune:
kitty noi incercam de 8 ani si ceva. Am avut 2 reusite dar bunul DD a hotarat ca inca nu suntem pregatiti, i-a luat pe micuti inainte sa vada lumina zilei. Prefer sa nu ma mai gandesc prin cate am trecut, asa mi-am propus. Acum imi repet zilnic ca bb vine curand , foarte curand, sanatos si voios.
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Important pentru mine este ca pot sa raman gravi, doar ca trebuie sa-i pregatesc culcusul lui bb mult mai bine. Iar la mine cik singura problema o reprezinta stresul. Asa ca multa liniste si viata frumoasa!
Ancuta , in curand