Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mama-iarna ne-a adus
hai sa facem ce ne-a spus
si pe casa si pe sura
sa punem cate-o caciula
pe crenguta pomilor
hai sa ne-asezam usor
toata lumea ca sa creda
c-au inflorit de zapada

asta-i poezeaua lui, nu-mi cereti parerea ca nu-i buna.

Luy, frumoasa povestea, dar se vede ca s-a umblat mult la ea, altul era stilul tau
Teo, sigur e ce zici ? De scarlatina l-ai testat ? beta-hemoliticul A e pozitiv sau negativ ?
Rox, eu sunt in organizare serbare copiii de la spital, de ceva vreme acolo merg jucariile lui Adi. Succes si bravos !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Mandarinuta nu stiam multumesc. N-am cumparat de acolo (am luat dintr-un loc unde nu era expus pe site ) dar am dat cautare dupa el si am pus primul link ce mi s-a aratat.

Erina eu am cumparat Orion si am fost si sunt multumita de el. Are mufa si ptr tv.

Teo te-a suparat colegul tau Aditza?

si pe mine ma depaseste varicela asta ! ma bag la citit

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Crishtina, La Multi Ani, sa ai parte de sanatate, bucurii nenumarate si multa fericire alaturi de frumosii tai!!!

Roxana, sa-ti traiasca jumatea si sa fiti fericiti si sanatosi 1000 de ani si sa va bucurati la maxim de atomicii vostri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Noi suntem bine. Vorba vine, ca inca Lisa, Adam si cu mine tusim cu sarg si spor .

Cadouri, hmmm, copiii sunt relativ ok, mai problematic e cu adultii . Copiii primesc www.bigairtrampolines.com.au/catalog/big-air-junior-8ft-trampoline-safety-enclosure-2314.html" target="_blank">trampolina - sotul a comandat-o azi noapte si deja azi dimineata era sold out! Pe langa asta vin carti, iar Lisa primeste role! Sambata avem party la noi de Craciun, deci copiii vor mai primi o tura de jucarii, noroc ca facem tombola si nu ma trezesc ca ma dau jucariile afara din casa...

Pt sot am luat o carte interesanta, Kinect nu primeste pt ca nu a reusit sa prinda oferta speciala si nu vrea sa plateasca pret intreg, mai ales ca jocurile inca nu sunt rafinate 100% si mai au probleme. Cred ca mergem si ne luam ceva impreuna , sa fie si folositor familiei .

Lisa a avut serbare joia trecuta. A fost frumos, copiii au cantat si recitat, a venit si Mos Craciun si le-a adus cadouri simbolice, fiecare a primit o carte de colorat si creioane colorate. Parintii nu au dat un ban pt organizare (!), doar a trebuit sa ducem un platou de ceva, dar educatoarele "au dat comanda" de prajitura mea cu morcovi si efectiv s-au aruncat asupra ei si fiecare a vrut sa isi duca acasa cateva bucatele . Pt ca majoritatea gustarilor duse nu prea erau ok pt cei mici, am scos la bataie o punga de grisine si una de saratele si le-au mancat copiii de stingeau. Adam a ras un bol mic de capsuni si saratele .

Sambata am fost la un gratar la niste prieteni din zona, ei au 4 copii, 3 mai maricei si unul de 5 luni :P. S-au distrat toti de minune - Lisa a facut baie in piscina cu cei mai mari si apoi au sarit pe trampolina, Adam a urcat si coborat scarile, a topait si el, a picat destul, a urmarit cu sarg cainele gazdelor si la un mom dat l-am gasit in fata usii de la intrare ...

Acum citesc o carte interesanta www.amazon.com/Playful-Parenting-Lawrence-J-Cohen/dp/0345442865/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1292286686&sr=1-1" target="_blank">Playful Parenting. Fff faina si incerc sa aplic din tehnicile de acolo. Asa ca ieri am fost un dinozaur care urmarea pe cei mici prin casa. Lisa striga: "I am hiding, mommy, come find me and eat me up". Apoi "It's Adam's turn and then you eat me all up" . Le facusem si casa unde sa se ascunda, o patura pusa pe standul de haine . Cred ca jocul asta il vom juca mult de acum inainte ;)

Acum fug ca am o gramada de treaba. Nu stiu cand mai apuc sa intru zilele astea, dar aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Teo te-a suparat colegul tau Aditza?

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Cine-i ala,mama?
M-a suparat seful Mihaitza,am un coleg Aditza la vanzari,daca despre ala e vorba!O cunosti pe Mirela,nevasta-sa,ca si ea a facut mate

Mergi la inceput

Am trimis pozele pe mail,si acum dau si o mare si taaare,cu lapte condensat!
O zi frumoasa si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Am trimis pozele pe mail,si acum dau si o mare si taaare,cu lapte condensat!
O zi frumoasa si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Papanash,nici vorba de scarlatina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

va invit in noua casuta

Mergi la inceput