Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodora, bine ca trecut Mihnutzu usor peste varicela!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Intru rapid.

Salutam pe toata lumea, am admirat povestea Mariei si a Irinei.

Suntem bine, imi vijie capul de cit am stat pe Internet sa vad ceva interesant pentru cadoul Dariei.

Mandarinita interesant link-ul la abccarti. S-ar putea sa ii comand o tablita din aceea pe care se pun buline si se fac desene iar pentru David am vazut niste maimutoi cu magnet.

I-am spus fratelui meu sa vada in Germania la Playmobil.

Deocamdata Daria are din lista doar costum de balet.
Vrea o aiureala de laptop de pe la reclame dar ea deja se descurca pe calculatorul mare si ma tem ca se va plictisi cu acela. Mai bine ii pun un joculet pe PSP 2 ca e mai atractiv.

Mai vrea si Moon Dough, cred ca ii iau desi deja il vad prin toata casa...

Nu stiu ce sa iau sa nu fie nici piese multe sa le insire sau mici sa le bage David in gurita...

As vrea pentru ei si DVD portabil Philips dual pentru masina...sa vedem ce gasesc sa fie incintata...

La multi ani draga Cristina. Abia astept pozele cu noutati!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, tablita aceea am cumparat-o si eu pt Antonia, o va primi de la Mosul de la gradinita. I-am mai luat nepoatei mele acum cativa ani si a fost tare incantata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare salutare. Nu ca azi as avea mai mult timp, dar imi lipseati. Multumesc mult de urari pentru sot, chiar a fost o petrecere haioasa si placuta, dar si datorita participantilor minunati. Trupa era cea de la Improvizatii (Bobo, Badea si Bordea), si a fost cadoul meu pentru sotul meu pentru ca el e fascinat de stand up.

Citeam despre serbari, a noastra e pe 20 si trebuie sa ma mobilizez macar sa le iau costum. Ca in rest nu m-am ocupat si nici implicat in nimic. Rusinica!

Insa apropos de implicat, anul acesta dau lucrusoarele si jucariile pentru o casa de copii, daca aveti ceva pentru varste de peste 2 ani jumatate si nu aveti unde sa le donati, dati un PM la mine si ma ocup sa le adun.

In rest ce sa zic, munca, munca, dar si distractie. Weekend-ul acesta a venit randul cumatrului meu sa fie chefuit, si ne am simtit pe cinste. Ieri seara am organizat acasa degustare de vinuri, cu bonus facut ornamente de Craciun. Am facut noi niste coronite chele si inegale, nu mai zic de decorurile incarcate cu auriu si rosu, dar nah, au fost facute cu drag si suflet.

Noi suntem bine sanatosi si sper sa si ramanem asa pana dupa Sarbatori. Poeziile nu le stim, Alex mai misca cateva strofe din ditamai polologhia, Andrei in afara de 3 versuri cu "cerul si pamantul" si cu "cantec de trasura" (Pardon, predomina "Fecioara curata" ), nu misca mai nimic. Cred si eu la asemenea text.

Mergi la inceput

Voi ziceati de poze. Pai eu nici nu apuc sa vad minunatiile puse de voi , d-apoi sa mai pun de ale noastre. Si ca sa fiu sincera, nici nu am mai facut.

La capitolul cadouri, eu cred ca la baieti masinile sunt sfinte. Ma uit la Andrei cu cata placere se joaca cu ele. Nu prea le avea el cu trenurile, insa l-am dus la ziua unui coleg de gradi acasa si acolo a fost lipit de seturile Thomas. Sunt unele de construit super la Noriel.

Pentru fetite ce sa zic, Alex la varsta lor era fascinata de ponei (si inca mai e ). Plus jucarii de tip castel sau casuta.

Andrei a cerut cadou niste roboti, am si uitat cum se cheama, ii vazuse la reclame. Asta va primi, desi scrie pe cutie peste 6 ani.

Mergi la inceput

Deja trebuie sa ma intorc la munca.

Crishtina (cu intarziere), sanatate si numai bucurii!

Pupici cumetrei (care arata supeeeeer!) si lui Mihnutu.

Pupici tuturor si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta, superbe jucariile recomandate, mi-am facut o parere.

Eu deocamdata nu i-am luat decat manusi pt costumul de schi, urmeaza sa cumpar si restul( intentionam sa mergem intre Craciun si Revelion la munte si vreau sa-l urc pe schiuri, asa ca ne trebuie echipament adecvat, dar nu aveau marimea lui, dar mi-a promis ca aduce joi-vineri... ma suna),asta ar fi cadoul de la bunici( care i-au dat banuti)
Eu o sa-i cumpar sigur jucarii mai multe si nu fffffff mari, nu mai am loc( asa cere el la Mos, multe jucarii mari).
La gradi o sa primeasca o masinuta si dulciuri( primaria le da dulciurile, in seara aceasta merg sa cumpar jucariile pt cadourile copiilor( toate la fel, ma rog diferite fetite-baieti...)

Teo, sanatate baiatului, bine ca ati scapat usor, ai fost la dr sau ti-ai dat singura seama... de unde purici?
Eu sunt total pe langa acest subiect-varicela, tb sa ma documentez...

gata pt azi.......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Deocamdata Daria are din lista doar costum de balet.
Vrea o aiureala de laptop de pe la reclame dar ea deja se descurca pe calculatorul mare si ma tem ca se va plictisi cu acela. Mai bine ii pun un joculet pe PSP 2 ca e mai atractiv.

Mai vrea si Moon Dough, cred ca ii iau desi deja il vad prin toata casa...

Era mai demult in Carrefour si un set de bara de balet cu un covoras si un dvd. Bella Dansarela. A prins la fix la noi in perioada pasiunii pentru balet. Si dvd- ul cu Spargatorul de nuci (cel cu Barbie). Doamne de cate sute de ori l-am vazut cand eram gravida cu Andrei. Si am avut vreo 4 ca se tot demagnetizau.

Ai mare dreptate cu laptop, daca il foloseste pe cel mare nu prea se joaca cu cel mic. Vezi Alex a noastra.

Plastilina din aceea am luat si eu de Mos Niculae, asta au cerut. Se joaca frumos cu ea si ii ajuta la indemanare. Mizeria este crunta, se curata foarte greu pentru ca este un fel de praf. Mama mea zicea ca a citit pe cutie ca este si toxic. Noi o folosim numai in bucatarie pe plastic si sub supraveghere.

Mergi la inceput

Mi-am amintit cum se numesc robotii: Zibbits.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mi-am amintit cum se numesc robotii: Zibbits.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

habar n-aveam de astia!!!!

Mergi la inceput