FIV la Sibiu (21)
Raspunsuri - Pagina 6
persi spune:
salutari fete dragi!!!
va urmaresc din umbra, ma bucur si ma intristez alaturi de voi.
va tin pumnii la toate si va doresc multa,multa bafta!
sa se rezolve cu bine toate micile probleme si sa deveniti cat de curand mamici.
toate fiv-oasele.
fericita de +22 Radu Andrei
deeva73 spune:
ilary a mai ramas putin pana in ianuarie. Cu sarbatorile de iarna nici nu simti cum trece timpul. Iti doresc sa fie intr-un ceas bun.
persi multumim. Iar tie o nastere usoara!
monaramona, ysa, ramo, andrreea si toate fetele care faceti FIV in ianuarie va tin pumnii sa ramaneti gravide dupa procedura.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ramo_29 spune:
ysa,deeva73,monaramona,andrreea,ilary si toate fetele de aici
Doamne ajuta sa ramanem toate cat mai repede gravide
Andrreea spune:
deeva73,ramo Doamne ajuta sa ramanem toate gravidute!!
Ramo tu cred ca o sa faci inaintea mea..
Menstra mea este tare neregulata..nu stiu de la ce sa ma astept de la ea..eu sper ca in inauarie sa fac fiv-ul..daca nu in februarie.Sper sa fie bine.
Sunt alaturi de voi toate,trecem mai usor cand suntem mai multe
Ramo,probabil ai mai scris..dar eu nu am vazut..la tine este primul fiv nu?
ramo_29 spune:
Andrreea,daca raspund bine la tratament o sa fac in ianuarie, este primul fiv si sper sa fie si ultimul...de 5 ani ne chinuim sa facem bebe,am incercat tot felul de tratamente naturiste(pt sot) si nimic.
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrreea Ramo,da..este primul FIV..cu toate ca dr spunea ca mai bine incerc sa mai fac inseminare..dar nu mai am rabdare..am deja 2 inseminari la activ(nu le-am facut la SB).Probleme prea mari nu sunt..defapt nu am descoperit nimic care sa ma impiedice sa nu raman gravi..si de 4-5 ani tot asteptam si tot investigam..N-am ramas niciodata gravi.Schema de tratament inca nu mi-a dat-o..momentan fac analizele..mi-a trimis o lista prin mail..si dupa ce am rezultatele imi da si schema. Tie ti-a dat tratament? |
Andreea, dar ai incercat la inseminari si ceva medicatie de stimulare, de ex. sa ti se dea Clomifen? se pare ca creste sansele de reusita. Eu am facut 3 inseminari, dar 2 au fost cu Clomifen (Clomid). In fine, n-a iesit nimic, dar la FIV am aflat dupa aceea, ca sint cam low-responder...
Gabi+23
placenta previa centrala
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_29 Andrreea, eu am fost in noiembrie cu analizele si sunt k(la noi spermograma e problema)mi-a dat diphereline si mi-a spus sa-l sun cand imi vine menstruatia sa-mi zica cand sa fac injectia...am sunat mi-a zis sa o fac pe 22 si tre sa merg in 3 ian la control...atat stiu pana acum. Dr.I a zis ca dupa ce fac injectia o sa mai am o menstruatie dar eu am citit prospectul si acolo scrie ca abia dupa 70 de zile de la ultima injectie o sa ai menstruatie...poate nu am citit eu bine cine stie. Daca a mai facut cineva diphereline poate ma lumineaza si pe mine. |
pai la protocolul lung asa e, incepi diphereline in ziua 21 (aveam 1/2 fiola/zi) si apoi apare o menstruatie, acolo, dupa vreo saptamana si se ia in considerare prima zi pt a incepe stimularea.
Gabi+23
placenta previa centrala