FIV la Sibiu (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Myhat ma bucur mult ca ai revenit.

Desi credem ca e mai bine sa ne inchidem sufletul... nu e asa!
Si mie imi face bine sa discut cu voi...si multumesc Gabi_b pt ca ne-ai povestit despre pierderea ta.
DESI E GREU, trebuie sa discutam si despre asta...

Si fetele care au pierdut sarcini pretioase (obtinute prin FIV) inteleg ce inseamna sa te bucuri ca ai reusit sa ramai gravi.. . si sa vezi testul pozitiv ca apoi totul sa se spulbere si sa te gandesti ca trebuie sa o iei de la capat si sa lupti cu aceleasi incertitudini...oare voi mai reusi?

Si la mine sarcinile au fost prin ICSI iar ce-a de-a doua pierdere a fost probabil din motive genetice sau o implantare defectuoasa, pentru ca la prima sarcina bebei se dezvoltau f bine dar...dupa 20 de saptamani ...s-au transformat in ingerasi...
Din nefericire asa este... unele lucruri asa sunt facute sa se intample...

DAR SA GANDIM POZITIV!Si Gabi_b ne-a dat deja un imbold! Ca are un bebitu in burtica! Si jucaus! Si o sa avem si noi dar... mai tarzior un pic!

Si de ce sa nu gandim ca daca s-a prins inseamna ca se va mai prinde?!Gabi_b e un exemplu ca asa se intampla...
Si forta pozitiva a gandului si D-zeu sa ne ajute!

Este adevarat ca fiecare incercare implica niste eforturi financiare dar oare se merita sa facem credite pentru lucruri materiale si nu si pentru realizarea visului nostru de a fi mamici!
EU LUPT IN CONTINUARE!!

Pupici pentru fiecare dintre voi.

PS
Te astept pe private Myhat, ca vreau sa stiu ce faci si cum te simti fizic! E important sa te refaci bine pentru reusita din 2011!

Mergi la inceput

Ramo29 nu cred ca ICSI influenteaza tratamentul de stimulare.

Eu am aflat ca trebuie sa fac ICSI dupa punctie, adica dupa administrarea tratamentului si obtinerea ovocitelor.

Dar...poate s-a mai schimbat ceva in procedura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Ramo ,eu am avut embrioni obtinuti prin ICSI ,la noi (parte feminina)nu difera cu nimic procedeul de stimulare ,numai ca fecundarea in loc sa se produca spontan in momentul cad sunt pusi fata in fata ovocitele +spermatozoizii ,este nevoie de embriolog sa ia cate un spermatozoid si sa-l injecteze in ovocit asfel numita fertilizare intracitoplasmatica.Dar asta nu se face decat la o spermograma de calitate slaba .

Cu drag Myha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

nokianne, vroiam sa stiu ce tratament se face si cat timp,e prima data cand fac.
MYHAT, tocmai asta e problema avem o spermograma de calitate slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Noki La multi ani daca e ziua ta azi.
Multumesc ca existati.

Eu am facut fiv in octombrie, Gabi stie ca m-a imbarbatat mult, am reusit, primul fiv, prima reusita si la eco de 6 sapt nu batea inimioara. Am suferit enorm, mai ales c-am facut chiretaj, ceea ce-mi promisesem ca nu fac in viata mea. Nu-mi mai gasesc locul pe forum nicaieri..nimic.
Mai am 4 embrioni, nu stiu cati raman dupa dezghet dar nu mai am curaj sa-i iau acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

honeys, imi pare rau pt tine si pt toate fetele care au trecut prin ce treci u,nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul vostru.
Im ultimul timp numai de esecuri se vb aici, parca mi-e si frica sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

honeys si eu mai am 3 embrioni congelati ..acum sunt intr-o pauza pana in ianuarie sa mai imi revin cu organismul si apoi ma apuc iar, nici eu nu prea cred ca se vor prinde (macar 1) din cei 3 , dar speranta moare ultima..am trecut prin multe (hipoerstimularea drumuri si asteptarea care ma omora...am inceput in martie, si am facut tot ce am putut ca sa ii pun mai repede)..am stat 2 luni fara sa mai ovulez ,,acum treb sa ovulez macar 2 luni si apoi sa ii pun pe ceilalti(cat or mai ramane din ei)dar mergem inainte si cred ca atunci cand DD vrea se va intampla minunea
ai grija de tine si incearca sa te relaxei de sarbatori
toate fetele si pe cele rele la care mosul niculae nu le-a adus cadoasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

hai, fetelor, fruntea sus! vin sarbatorile si apoi, cu forte proaspete, vine 2011, care SIGUR o sa ne aduca ceea ce ne dorim!

in 2011 care mai de care o sa veniti cu teste pozitive, nici nu vreau sa aud altceva. eu cand sint mai deprimata, ma apuc de facut planuri si mai ies din butoiul cu melancolie un pic...

uitati-va si alaturi, la partenerul de viata, nu-l neglijati in perioada asta, ca si ei se consuma, chiar daca nu arata! dupa toata lupta asta pe care o ducem de 5 ani, il apreciez pe al meu (nici macar nu sintem casatoriti) tot mai mult...in special acum, cand e infirmiera, bucatareasa si tot ce vrei, pt ca eu stau numai in pat...si nu se plange deloc.

si hai la cumparaturi, gandul la cadouri, ca acum vine Mosu

toate fetele optimiste! gata cu gandurile negre!
nu tb sa va opreasca nimic de la o noua incercare, e doar o batalie pierduta, nu s-a terminat razboiul in nici un caz!!!

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

hai talida ca te astept cu vesti bune..ai fost la sb ? ce ti-a zis ? cum a fost?

Mergi la inceput

Multumesc Honeys.
Trebuie sa lasi durerea in urma si sa privesti spre viitor.
Eu mi-am creat o strategie care ma ajuta fizic si ma motiveaza sufleteste. Urmez tratament cu ceai de cretisoara si capsule de branca ursului pentru a-mi creste sansele la urmatoarea incercare.

Si fetele care nu ne pot intelege pierderile suferite le rog sa ne ierte ca dorim sa postam si privitor la aceasta latura a procedurii fiv dar sufletul nostru are nevoie de asta.Din nefericire si sarcinile obtinute prin fiv sunt supuse acelorasi riscuri ca si o sarcina normala !

Si ramo_29 tu nu trebuie sa te descurajezi. Fiecare dintre noi avem deasupra steaua noastra norocoasa, si tu trebuie sa crezi in ea!
Pe mine m-a ajutat anterior ca am luat inainte mult timp vitamine acid folic si omega 3-6-9.
Si asa o sa fac si acum.

Mergi la inceput