Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

a, Monis eu credeam ca tu esti contra priorix... memoria imi joaca feste sau te-ai razgandit? parerea ta conteaza

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

multumesc pentru votul de incredere desi la faza cu vaccinurile nu stiu de ce l-as primi . Sunt f contra. Mai exact eram. Aveam insa o mare problema cu pediatrul (care mi-a explicat fain de tot de ce ar fi f util sa-l facem; el nu mi-a recomandat nici un alt vaccin, dimpotriva, are o parere proasta despre cele optionale) si cu tati de Santiago. Nu neaparat in ordinea asta . Insa cat a avut puiul varicela si l-am vazut cum sufera si cand m-am gandit ca dupa toata saptamana cu boala ar putea aparea si eventuale complicatii.... ei bine, m-am hotarat. Facem priorix. Cu riscurile si inconvenientele lui...

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ei bine, eu era 55-45% sa nu-l fac sau sa-l fac, dar acum balanta inclina invers, asa ca... o sa-l facem si noi
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monica - n-am auzit sa se organizeze nimic la Iasi.

ref. la vaccin - noi am facut azi Pentaxim si Priorix, ambele gratis, dar nu stiam ca Priorix-ul nu e obligatoriu, nu mi-a zis dr. nimic de genul. desi chiar de mi-ar fi spus, tot l-as fi facut.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

priorix e obligatoriu, dar nu te poate forta nimeni sa-l faci. doar ca nu-ti primesc copilul in colectivitate (cresa, gradinita) daca nu e facut... eu ma gandeam doar sa-l aman dar vad majoritatea mamicilor au ales sa-l faca, si la sfatul pediatrei il facem si noi.
si peste o luna vom face si prevenar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

prevenar 13 mi-a recomandat si mie. se cumpara. inca nu m-am documentat despre el, sa vedem ce mai zic si celelalte mamici.
am inteles ca se poate face intre 1 si 2 ani oricand.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara
Scuzati lipsa de forumit ,mi-s tare trista cand vad ce ne pregatesc "alesii" .
Pentru moment suntem cu mucii pana-n gura .Dar asta nu-i o problema . Prolema ar fi daca ar aparea varicela . Azi e a 13 a zi de la "expunere" .

Vreau sa urez La multi ani ,Lauradi ! Mi-e tare dor de voi ,mi-ar face placere sa te recitesc curand.

La multi ani ,Eduard !

La multi ani , Ana Maria ! La multi ani mami si tati de Ana Maria !

Smarandita m-am bucurat tare mult de vestea asta grozava ! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Magda super vesti ne dai si tu despre puitul mic .Doamne ajuta sa nu-i mai fie umbrita copilaria de nici un stres

Monis ce bine ca ati gasit solutii bune pt nani . Sa o tineti tot asa

Lavinia uau ce vesti surprinzatoare !! Sa va mearga super acolo ,iar Rares sa fie incantat de cresa !

Ionela sunteti bine ,da? Ati fost la intalnire cu nora mea ?

Marga of ce tragedie . Imi pare tare rau

Am vazut filmulete super de la Plazza , am ras cu Bubu si am admirat-o pe harnicuta Strumfita .Mai am poze ,dar n-am de gand sa dorm la noapte

Pupici pt toata lumea ,trimit deocamdata asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetele din Iasi, nu am ajuns la intalnire din motive de bebe maraicios. La 4 a trebuit sa-l pun la nani ca prea isi freca nasucul si maraia. Pana pe la 5 si ceva adormea si ioar se trezea.... am stat langa el pana a terminat somnul ca nu era chip nici sa rasuflu.
Scuze Dy, ca am respins apelul, eram cu Mihnea la somnic
Si a mai sunat cineva, dacca era una dintre fete, iar imi cer scuze, acelasi motiv.

Dupa episodul de aseara Mihnea nu a mai mancat decat o bucatica de banana, la pranz 2 lingurite de mamaliguta cu branza iar seara 2 lingurite de lapte cu orez, IN REST SAN. Asta noapte a avut un scaun prost , dar am pus pe seama faptului ca nu avea in stomac el decat lapte. S-a repetat si azi unul ( asta nu ma panicheaza pt ca se hidrateaza bine si nu sunt multe la numar), problema e ca s-a iritat la funbdulet cumplit de tare. Pe fese are cateva pete rosii mari si da semne ca il deranjeaza rau
In seara asta mi-a plans la baie si a refuzat sa stea in apa, el care nu se satura de apa... probabil ca usturau iritatiile. Sper sa treaca repede ca imi vine sa plang.
In timp ce ma uitam azi ce mofturos e si cum nu mananca nimic ma intrebam ce faceam daca era cu bona? Ce manca? San???? de la ea???? Ma rog, stiu, si dupa 2 ani se vor repeta astfel de situatii si, ca si acum va refuza mancarea si nu va pati nimic.... dar nu mi-am putut stapani gandul cand l-am vazut asa suparat si in imposibilitatea de a spune in cuvinte unde e problema

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eduard Cristian
Ana Maria

Lavi, nu stii cat ma bucur ca ati plecat toti 3. E suuuuper. eu stiu ce inseamna distanta. Asa e foarte bine pentru toti.Felicitari si pt locurile de munca si pentru gasit cresa pt pui si, mai ales, pentru curaj. Bravo!

Ali, Mihnea de pe 1 a inceput sa-si faca ceva curaj sa se desprinda pentru 2 pasi . Cu toate astea mai mult agatat de o mana de-a noastra e si cu celalata exploreaza casa. noi nici in 4 nu mergem deloc . Ma solicita maxim. Acum, mai pun biciul pe tati sa mai presteze si el planton, asa ca suntem 2 sclavi der serviciu ( adica eu sclavul nr 1 si cand e tati acasa mai baga si el)

Raluci, multumim de link

Monica 80 mi se pare o idee buna cea cu plimbatul pruncilor in fata primariei, doar ca eun as propune prefectura, ca prefectul e reprezentantul guvernului in teritoriu

Cuscra, si noua ne-a recomandat prevenar... ma mai gandesc daca il facem... Desi inclinam spre da am hotarat ca o las mai spre 2 ani si mai vad. Din ce scrie in prospect de poate si dupa 2 ani

Shtephy, pupam copilutii raciti. Sa asteptati varicela multi ani fericiti da sa se lase asteptata si ea....

Unde ati plecat toate????

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Bucurestiul, va propun pt maine sau poimaine un www.carucubere.ro/ro/homepage" target="_blank"> Caru' cu bere pe la un 3-4

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, tin pumnii sa treceti cu bine peste inca o saptamana si sa scape de riscul de a face varicela. Si M sa treaca repede repejor mai ales ca maine e petrecere mare, nu? Faceti petrecerea sau ti-e frica sa nu faca varicela mai tarziu, si sa dea mai departe cumva virusul??

Ionela, e naspa tare asta cu bonele, eu una sigur voi intra in somaj daca astia ne trimit la munca,dar chiar si asa am mare noroc ca am socrii aici,si la ananghie cred ca mi-ar ingriji ei rechinasa. Si de iubit o iubesc tare mult, si mandra se simte tare bine la ei, e toata un raset si o alergatura pe la ei pe acasa! Bine..o si alinta pana peste poate..ca asa sunt bunicii!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput