Prietene la bine si la greu - 84
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 cred ca in curand va intra si dragos in categoria mergaretilor acum suntem la faza in care stam nesustinuti cam 1 minut in picioare + un pas/doi. daca iau ham in faza asta,il ajuta sau il intarzie? ![]() ![]() ![]() mucosii |
![](punk.gif)
EDIT: Maya merge deja fara ham.Ma simt asa de bine cand iesim afara si ne plimbam pe alee ca fetele
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miany75 spune:
LA MULTI ANI,ANA!!
LA MULTI ANI,EDUARD!!!
SA CRESTETI MARI,SA FITI IUBITI SI NOROCUL SA VA BATA MEREU LA USA!!!
miany75 spune:
Magda felicitari ptr. progresele "luptatorului"!!!
gabitza eu nu am folosit deloc hamul; am incercat de vreo 2 ori,dar era vizibil iritat si incomodat de el,asa ca am renuntat..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna ziua/mai bine buna seara,
Astept sa se trezeasca copilul,sa il hranesc si plec la cumparaturi pentru Mos Nicolae.Sper sa ii iau ceva frumos.Dulciurile le-am cumparat.
Masina noastra e pe butuci.Sotul zice ca va fi pana in 2000 ron toata treaba dar nu stiu.Imi vine sa odau la fier vechi ca pana acum am bagat intr-un an 6000 ron in ea.Deocamdata nu o putem da ca nu ne permitem alta.
Trecem noi si peste asta.
Monis body am vazut la Aramis si vroiam sa imi spui ce marime i-ai luat de asta de intrebam.Uneori nu corespund marimile si incercam sa dau comanda de hainute pe net,dar ma reorientez si ma duc direct la sursa.
Sa stii ca stau inca bine cu oboseala(dar mai am zile cand gatesc,fac curat,copil + calcat in aceeasi zi iar dupa o asa zi raman cu dureri de cap si ameteli a doua zi) pentru ca dorm de la 01.00 la 09.30 cand se trezeste Geo.
Lavi ma bucur mult pentru voi.
Raluci Geo a stat in scaunul de birou si a ras o data cu Bubu.
Am un copil fascinat de brad si de luminitele de la geam.E atat de fericit cand le vede...
Va .
Azi calc asa ca ne citim pana tarziu.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de
George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe
ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
miany75 spune:
fetele care mai gasiti site-uri cu tricoturi..puneti-le aici!! ii dau la mami tema de casa..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Intreba Raluci in ce culori impodobim bradul
Si eu am aceeasi dilema , fiind in casa noua.....tot ce mi-am cumparat anii trecuti a ramas la mama
In lucru stiu sigur, va fi brad natural
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Raluci noi l-am impodobit aseara.Am brad artificial luat acum 2 ani dupa ce am zugravit apartamentul.E facut in albastru cu argintiu.
La anul il vreau rosu cu verde.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de
George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe
ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Sunt pe la 25, 26 de grade, eu evident mor de frig ca e umed. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
vreau si eu 25 grade,dar fara umezeala,ca de aia avem si noi la Cluj (stii tu)..si se resimte baba cu coloana in pioneze..
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
sa mai zic si eu 2 vorbe, cat doarme Alex:
Monis, eu vin oriunde la bauta, repet, sa nu ajung mai tarziu de 8 acasa, ca ma ia Alexu la intrebari
Andre, multu de frapucin, poate beau unul vero cu fetele in oras
de albus, eu am pus doar in galustile de supa, am uitat sa zic cum uit cam multe in ultimul timp
Zbuciumix
Magda, felicitari pt cra-cra-neala
Gabitza, eu nu am folosit ham la Alex, desi am avut unu luat de soacra am inteles de la dr ca nu e prea indicat
drum bun si petrecere frumoasa!
Raluci, eu inca nu am aflat daca bradul de anul trecut mai traieste sau nu , de culori banuiesc ca aceleasi ca anul trecut, rosu+auriu, daca trin bine minte
.
mi-as fi dorit tare sa cumpar un set din toate de la Licu', dar boolile astea ne-au dat toate planurile peste cap
Tina, si eu abia astept sa fac bradul
ma duc sa fac gris cu lapte
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e