Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adryiii;miroase oribil dupa decongelare..nu i-am mai dat..am aruncat..tineam in cutiute de plastic special pt congel.

Tunde 28 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Intreba cineva de invitatie la kidex (e un spatiu dupa ro):

http://kidex.ro /chronocontact/invitatie_online.html

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tii, lipseste omul o zi si gaseste un capitol jumate scris! De 3 ore recuperez.
Simo, te pup dulce si ma gandesc la tine! Sanatate multa si curaj! Stii tu ca e o lege nescrisa cu mamicile astea, cele care au sarcina usoara, au nastere grea, sau trag mai mult cu bebelusul dupa. E o lege a compensatiei. Tu, la cate ghinioane ai avut in sarcina sigur o sa nasti super usor, o sa iti revii repede si bebe o sa fie sanatos, frumos, destept si neplangacios!!!!

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele care lucrati in contabilitate, sau salarizare sau sunteti patroane, am si eu o intrebare. Tocmai am vorbit cu seful meu care se vaita ca banii pe care trebuie sa ii recupereze de la stat cu pre-post natalul meu o sa ii vada la anul si la multi ani! Ca inca mai au de recuperat niste bani de la o fata care a fost in concediu de maternitate acum 3 ani! Asa este sau bate campii? Nu de alta, dar uneori ii place sa se victimizeze. Nu ca m-ar interesa prea tare, dar sunt curioasa.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Vai, madalina, sper ca nu ai dreptate in totalitate...eu am avut o sarcina relativ usoara...nu as vrea sa trag dupa...Preferam sa trag eu cu sarcina decat bebelul meu si eu pe langa el..

O colega de a mea a dus sarcina mai usor ca mine si nu a avut nici o problema pana acum si baietelul are 3 ani...asa ca mai sper sa nu fie adevarat.
Se spune ca DD da la fiecare cat poate duce...Simo e f puternica probabil ca de aia DD ii da atatea...da si ii iubeste mai mult...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Raportez un bebe de 2053 gr. Suntem fericiti ca e bebe bine si creste frumos in burtica!
Pupici la toate burticutele

Gabriela
31 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

gabiii!
superbebe
felicitari

Tunde 28 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

gabisuperbb

fluturas 30EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetele
cica luni decid luni exact ce si cum in privinta CIC . luni e ziua in care se hotaraste saracia noastra.
in principiu ori 24 luni cu suma maxima 1000 lei ori 12 luni cu suma maxima 1500 lei , porcii. eu ar fi trebuit sa iau 2200 lei... idiotii. sa traiasca ei cu banii astia , sa-si creasca copiii si sa-si plateasca ratele. mi-e sila , mi-e scarba , daca as putea i-as condamna pe toti sa traisca doar din legile pe care le dau. ca acum imi aduc aminte si de videanu care se lauda ca el cu nevasta si 2 copii pot trai cu 2000 lei pe luna.

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Fetelor, si va multumesc pentru incurajari. Asa am un suflet greu, negru , trist, nici nu mai stiu cum mai e. Nebuna asta ma termina si ma gata. Mi-e frica doar ca va face pe nebuna si nu imi mai da salariul, in conditiile in care eu am stat la birou tot pana seara tarziu, ca de, sa fie bine, si ea acum imi face de astea. In primul rand e si ea femeie, a fost si ea insarcinata, si cu mine se poarta ca o scroafa. Se poarta de parca mi-*as fi dat demisia, nu ca plec pt ca astept un bebe. iar punctul 2, ma tot gandesc cum mama dracului poti sa spui ca sunt varza si eu si actele mele, cand eu sunt cu actele si cu totul la zi, si pe deasupra mai sunt si meticuloasa si am o ordine maaaaare maaaare in acte. asta ma doare rau de tot la ora asta, neadevarurile spuse de ea, nu stiu ce vrea de fapt, si mai rau e ca fata pe care o las in locul meu e o habarnista, si o sa faca vraiste in tot, si apoi sigur tot pe mine o sa cada magareata ca nu am facut si nu am dres. Pffffffffffff, nu mai pooooot.
Imi cer scuze ca v-am stresat, dar la cine sa ma plang? Am zis ca poate asa ma mai descarc.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput