Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vedeti ca la centrofarm si bella dona gasiti trusa epidurala aia simpla cu 80-90 ron. si aia rahi=peri cu 160-170.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.

Danina felicitari pt vestile bune.

Gabi LA MULTI ANI!!!! i sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Tunde imi pare sincer rau ca nu poti fi acasa alaturi de Mario.ca sa treaca. Nu e singurul oras unde nu s-a auzit de epidurala. Am o prietena din copilarie(e in orasul meu natal) si i-am zis ca vreau epidurala, ea face ca "ce e aia?nu-ti facce rau tie si la bebe?"

SA aveti o zi minunata.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si ieri am discutat despre peridurala, si nu sunt contraindicatii, nici chiar faimoasa tensiune mica. primesti oricum perfuzie cu oxiton (oxitocina) care are ca rol mentinerea tensiunii la normal...
singura-singura chestie este ca daca nasti noaptea s-ar putea sa nu fie anestezistul de garda.
in rest, cu peridurala inainte, cu curaj

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata si de la mine gagici. Irinuka multzam de cafea, chiar imi trebuie ca s-a schimbat programul meu de dormit. Nu pot sa adorm seara si as dormi dimineata. Ciudat
GABIVALCEANU - LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!!
Tunde - nasol ca nu mergi acasa, imi pare rau. gandeste-te ca sta bebe bine acolo la tine. Chiar, au dreptate fetele cu anestezia. Vrei sa te faca aia cobai?? (totusi anestezist trebuie sa fie pt ca sunt si alte operatii la care se foloseste,nu?)
Va pup fetele, va doresc o zi buna. Mai stau putin sa-mi revin din somnoreala

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna dimineata

fetelor ..va multumesc frumos pt incurajari , vb lui tunde ...il fac fotomodel , sau fotbalist ca si asa imi da la coaste zilnic ...dintr.o scobitoare ca mine ce naiba sa iasa ..asa imi zice barbatul

gaby .. la multi ani , sanatate , fericire si tot ce iti doresti ....sa ai parte de un bb sanatos si voios si sa te bucuri de el o viata intreaga !

danina feiclitari pt bebelina grasuna ....distractie placuta si ai grija

ralu, laura

cum va ziceam azi iar tb sa ma duk la dr de fam .. offff nu am nici un chef ...carmen ..eu stau la coada nu ma baga nimeni in fata , cum ziceam o sa imi caut al dr de fam

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 127

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

am bagat si eu o masina la spalat cu hainute pt bebik mea
uitati va pe antena 3, vorbesc despre codul muncii...in curand nu o sa mai avem niciun drept...doar obligatii

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput