Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fluturas;lu mama..cat e Ea de harnica

Vai m-ati omorat cu parabenii astia da toate sunt nocive?cica sunt si E-uri care nu au efecte negative...si sarea poate fi conotat ca si E-u..si acidul ascorbic..care e de fapt vit. C...
Eu am luat ulei de musetel pt bb..si mai dau cu galbenele..ceiuc,musetel ceiuc/ tamponatla poponetz.

Unde comand bodyuri frumoase si ieftine?..as lua numai cateva..caci albe mai am de la Mario.Si niste salopete..ahh si costumas captusit de scos din spital...

Tunde 28 saptamaniSonia si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fluturas merci

florintundehttp://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/4078479421/in/set-72157622747398144/

rasfoieste aici, am vazut niste bodyuri mortale

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/4440360462/in/set-72157622747398144/
asta e tare shic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirelus;multu multu

Adryiii;dac ies bune analizele la urina ..maine merg acasa!
Am zis la dom dr ca am ghetutele pregatite pt Mos..si musai sa vad ce imi aduce
Da nu ma plang..mi-e bine si aici..numai mi-e dor de Mario..in rest ma descurc..fac siesta..laptopez,citesc...mai trag un pui de somn...

Tunde 28 saptamaniSonia si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Am fost si noi o leaca pe afara. nu mai e geru de ieri, dar oricum.

chiloti de unica folosinta se gasesc in hipermarketuri la raionu bb sau in farmacii. un set de 5 buc era in jur de 6ron parca.

Tunde Doamne ajuta sa fie toate bune sa mergi aksa la Mario

eu am pus p mailu comun docmentu cu masaju perineal, dar nu era nimic legat de uleiu ala de migdale sau ce ati zis voi. si mai e o chestie, dc medicu e genu care nu are rabdare sa te ajute sa nu te rupi, cu tot cu masaju perineal te taie si tot acolo ajungi.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Am inteles mirela.

Ce bine florintunde ca nu mai trebuie sa stai daca sunt bune analizele!

Inca ceva vreau sa intreb. O mamica de pe aici zicea ca vrea sa-si faca provizii de lapte (in cazul in care pleaca la serviciu mai devreme sau are nevoie sa se deplaseze etc). Exista recipiente speciale? Se tin in frigider sau in congelator? La ce temperatura? Cat rezista laptele?
Cum il incalzesti? Pui in biberon si apoi in apa calda intr-o oala?

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

ce fac burticile si buburuzele?
nu am mai intrat de vreo doua saptamani din lipsa de timp si mi-a fost tare dor de voi.incerc sa citesc din urma ,am mult de recuperat.
am vrut sa ma mai uit si la poze cu burtici dar nu mai merge parola.imi da si mie cineva noua parola?

31+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

adrii sunt si pungute si cutiute speciale pt pastrat laptele la congelator
de incalzit ori in aparatul de incalzit biberoane ori in apa calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna fetili...
Am intrat repejor sa va salut ca imi era tare dor de voi. Va rog sa imi tineti pumnii sa mai rezist azi si maine, pt ca sunt ultimele zile de lucru. Au fost cele mai grele zile din viata mea, de cand lucrez. Am crezut ca iau campii. Sefa mea s-a saturat de mine pana peste cap (asa zice ea mai nou) pt ca nu imi mai dau interesul. Adica asta inseamna ca plec de la birou la 4-5 si nu mai stau ca proasta pana la 7 cel putin. Ca nu am nici o situatie clarificata, ca plutesc... s.a.m.d si cel mai grav e ca imi promite ca nu imi mai da salariul. M-a zapacit de cap saptamana asta de nu mai gandesc rational, m-a terminat psihic. Astazi imi venea sa plang din toti plamanii, dar am preferat sa ma abtin, sa nu ii dau satisfactie. Nu m-ar fi deranjat vorbele ce mi le-a aruncat, daca erau adevarate, dar de atatia ani cred ca nu meritam asa ceva. In fine, nu mai zic nimic ca ma apuca plansul si nu vreau sa vada colegii. Va pup, sa-mi tineti pumnii si ma rog la Doamne Doamne ca supararea mea sa nu imi fi afectat micuta mea comoara din burtica.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

chiloti de unica folosinta se gasesc in hipermarketuri la raionu bb sau in farmacii. un set de 5 buc era in jur de 6ron parca.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Merci Ralu. Gasisem pe net ceva de genul 4 buc 17lei si ma gandeam ca cu taxa de transport....
Nu stii in ce farmacii s-ar gasi? Sensiblue, catena, Dona?

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput