Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

missmj, angie, eu iau tot de la plafar, dar poate voi luati sticluta mai mare. Astea care le-am luat eu au 10 ml.

Aaaaaaa, am inteles , ma miram ca era prea mare diferenta

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ocsanica,verisoara-mea a nascut la Elias.Si a zis ca tot 500 i-a zis dr,care dr n-a mai venit,a nascut cu un rezident.Lu ala i-a dat 1000 lei.

31+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Sincer,mi se pare aberant sa dai 2000lei, poate sa fiu extra multumita ca sa ii dau 1500 ! Pe buna, noi ii invatam asa, iti zic eu ca orice doctor e multumit de 700-800 pentru nastere normala si 1000-1200 pt ceza. Acum cine are bani de ii da afara din casa, e problema lor ca vor sa fie asa draguti cu dr.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Irina, aditza, gabriela felicitari!! ma bucur de vesti bune!
Lasa, Aditzo, fata...ca se ingrasa el, bine ca e sanatos!!

Tunde, ce bucurie ca vii acasa de Mos Nicolae! Brava!

Ma bucur e vesti de la Mada, multumim Aditza!

Simo, sper ca "no news is good news"...

La medicul de fam si eu merg cu programare insa nu astept, ia gravidutza intai

Va , o seara linistita!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Shubu si eu nasc la Municipal.Din ce am inteles eu, depinde si de medicul cu care nasti, nu exista un tarif standard,adica nu ti se impune nimic. Si eu am auzit de scoruri gen 500 euro dar si de sume ok gen 12-15 mil.Eu cred ca o sa dam fiecare cat ne permitem!Ce nu stiu eu sigur, e daca treb sa ne rezervam locul in salon, daca si aici se da spaga??!!

FVL heterozigot, 31 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ocsanica eu stiam de tarifele care le-a zis mai dvrm Carmen. nu am auzit de sume mai mari de atat. decat dc iti permiti si vrei tu sa le dai mai mult.

Irinuka, Adi felicitari pt vestile bune de la eco. asa imi place. sa aud numai vesti bune

eu sunt p aici,pap mar ras cu scortisoara si biscuiti si ma uit p net dupa cadita si suport din ala special sa dau comanda, si nu stiu de care sa dau

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Mai bine ma faceam ginecolog
Gabriela,am intrebat eu.Si mi-a zis de varianta in care nasc natural,ca nu am cum sa rezerv,ca nu tine liber ca la hotel.Mnoa,logic.
Am inteles ca sunt saloane cu 1 pat,2-3 paturi si alea cu mai multe.Eu o sa aleg unul cu 2-3,ca nu vreau singura,da nici cu prea multe.Acuma banuiesc ca tre sa-i strecori ceva sub nas lu aia cand te duce la salon,sau sa-i zici la dr.Nu stiu exact.
A,sunt si saloane pt care se plateste,stai singura.Da nush tarifu.

31+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da, Shubu, si eu tot in salon cu 2-3 paturi vrea.Voi face cezariana,asa ca sper sa se poate aranja ceva dinainte, oricum o sa vb si cu dr mea despre asta!

Bebelu mie imi place cadita Cam bebe bagno, e cam scumpica, dar am inteles ca e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Bebelu mie imi place cadita Cam bebe bagno, e cam scumpica, dar am inteles ca e super ok.

e frumoasa. dar sincer ma gandeam sa iau o cadita simpla, obisnuita si suportu separat. suportu il folosesc la inceput si dupa 6-7luni, doar cadita simpla. sa numai dau atunci banii pe alta.
am gasit un suport frumos si ff practic, dar inca mai caut, poate mai gasesc altceva.
mersi mult

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Hi hi.Poate nimerim in acelasi salon.Cam pe cat nasti? (pt Gabriela)

31+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput