Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 12
khristin spune:
Salutare fetele ,
Marturisesc cu parere de rau ca nu am mai intrat pe DC aproape deloc in ultima vreme, de citit v-am mai citit uneori, dar de scris n-am mai gasit nicidecum timpul necesar. In ultima saptamana am avut si 3 Christmas parties, si culmea toate in timpul saptamanii!!!! Yasmine a implinit la inceputul lui decembrie 8 ani, multumim din suflet de urari!!!! Nici nu mi-a venit sa cred cat de mare s-a facut. Are 1.35 m deja. Si-a facut ziua cu colegele de clasa de asta data si a vrut la movie. Am facut ceva poze dar le am doar pe FB, adaugati-ma si pe mine, pls la grupul vostru daca are cineva timp. Eu sint Cristina Bulgaru. De Yasmine sint foarte multumita la scoala, o duce mintea bine dar e si foarte muncitoare, deh ca fetele. Are niste teme grele de explicat, cum argumenteaza ca patratul are 4 linii de simetrie, iar rombul doar doua, cate unghiuri drepte, ascutite, obutze, te ia capul nu alta.....ca sa nu mai spun ca scoala ei e in doua limbi, asa ca dificultate dubla. Inmultirea si impartirea le stie de asta vara de la mine, caci deocamdata nu au facut la scoala, incep abia in ianuarie, sper sa se descurce, caci stie deja inclusiv impartirea cu rest cu mai multe digits. Ca activitati sportive anul asta face cheerleading competitiv. Au fost vreo 150 echipe, iar echipa ei a iesit pe locul 2 respectiv 4. Destul de bine pt. primul an. Imi place ca e un sport in echipa si-i munceste de-i rupe:-) Dupa 2 ore si ceva de antrenament, e stoarsa de puteri. La noi am cam terminat cumparaturile de Christmas, sint fericita ca Yasmine imi cere deocamdata carti si nu iPad si toate minunile...Bradul l-am facut, am pus si instalatiile pe casa, Mosul de Craciun, si renul care trage saniuta...asa ca sintem pregatiti!
CristinaC, Happy Belated Birthday pt. Robert!
Nicoleta, felicitari lui Stefan, ce bine s-a integrat acum .
Cristina22, si eu ca si tine iubesc Craciunul, de-abia l-astept!!!
Laura, sper ca sinteti mai bine acum dupa accident, cred ca ai trecut prin momente groaznice.
Gabi, rabdarea e cheia
Lucia, si la noi e moda cu ce au facut in wk/vacanta, etc. dar n-as spune ca e tocmai simplu. Sper sa treceti cu bine peste alergii.
Sanziana, la voi cum se anunta Craciunul asta la ocean?
Karina, Lara, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Katty, si socrii mei au in plan sa gateasca sarmale, piftie, eu mai fac o rulada cu ciuperci, un guacamole, de astea mai usurele, asa
Anina, tu pe unde esti? Sper ca Nina asteapta cu nerabdare Mosul...
Chris e ca un prasnel , si a facut si el 2 ani. Avem poze aici pt. cine nu ne-a vazut in ultima vreme:
http://picasaweb.google.com/khristin107/TrickOrTreat10#
http://picasaweb.google.com/khristin107/ChrisRecoveringFromChickenpox#
Yuhuuuuu, si un alt motiv de bucurie e ca de azi intru in vacanta pt. 2 saptamani . Va pup pe toate
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nicoleta spune:
Khristin, bine ai trecut pe la subiect! Ti-am adimirat copiii, tare mult au crescut si sunt frumosi foc! Felicitari pentru fetita constiincioasa! Cum se inteleg fratiorii? Si casa voastra este tare faina! V-ati si pregatit de Craciun... super!
---------------------
Vine Craciunul!
katty spune:
Buna, Kristin, ma bucur ca ai mai scris aici! Am vazut pozele, superbe, ai niste copiii minunati, Yasmine e superba, ceva mai serioasa in unele poze, Chris, la fel, dragalas si mai tot timpul ghidus! Ti-am trimis Add firend pe FB, ne-om mai vedea si pe acolo!
Nicoleta, cum a fost tura de shopping la reduceri? Ai gasit ceva? Felicitari lui Stefan pentru diploma si pentru laudele primite!
Gabi_K, o sa rezolvati problema, cu rabdare, "tutun" si exercitii, dar sa treaca sarbatorile!!!!!
Cristina22, cum a fost la serbare??? A venit bogat moshul?? La noi a adus o carte Disney, Minunata lume a spatiului, un set cu masinuta GX 360 grade Spinway si dulciuri!
Cristina_C, imi pare rau ca-ti lipseste zacusca, noi am tinut postul si a fost mancare de baza, mai ales seara, caci ne place tuturor! Daca stiam....puneam deoparte macar un pic pentru tine! Buna rau! Asa, invart cutitul in rana, nu???
Dodo, felicitari si succes la intalnirea puiutilor tai cu mosul cel rosu!
Nicoleta spune:
poze de la serbari nu ne aratati? :) Maine are Stef serbare la biserica (am mai scris?)
---------------------
Vine Craciunul!
light spune:
Wow Khristin, Yasmine se pare ca e copilul ideal care invata foarte bine. La noi spre exemplu, matematica e la un stadiu mult mai lejer. Si foarte bine ca ii cere MOsului carti. Bravo ei(si parintilor), felicitariFoarte frumoase pozele cu zulufatii tai!
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Katty, nu am mers decat dupa mancare. Si ne-am uitat dupa niste pantaloni de schi, pentru baieti, insa preturile sunt cam astronomice... sa vedem poate gasim luni ceva, cand mergem sa definitivam una-alta pt Craciun...
---------------------
Vine Craciunul!
khristin spune:
Nicoleta, Katty, Lucia multumim de complimente! V-am adaugat si pe FB, asa ca sper sa va vad active si acolo .
Nicoleta, copiii mei se inteleg destul de bine, nu prea au de la ce se certa, parte si pt. ca Yasmine e destul de diplomata ca sa cedeze in favoarea lui Chris. Casa am decorat-o, si chiar azi ma ascundeam ca sa impachetez cadourile . Voi cum faceti?
Lucia, cum e vremea la voi?
Katty, voi ce planuri de sarbatori aveti?
Astea sint pozele promise de la petrecerea Yasminei: http://picasaweb.google.com/khristin107/Happy8thBirthdayYasmine#
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Cristina_C spune:
khristin, tocmai te-am gasit si eu pe fb.
Imi pare bine sa te vad si aici, iti multumesc pentru urari si iti spun si eu inca o data "La multi ani!" pentru Yasmine, uite ca avem copii nascuti in aceeasi luna si acelasi an. Felicitari si pentru rezultatele ei de la scoala!
Ea si Chris seamana foarte bine si sunt deosebit de frumosi, i-am admirat in poze.
Cadoul nostru e deja comandat, vine gata impachetat maine sau poimaine iar vineri, cand se lasa intunericul, Mosul il pune pe balcon. Maine mergem sa luam bradul, cam tarziu, dar n-am mai reusit sambata iar duminica totul e inchis.
light spune:
Khristin, ma intrebai de vreme. E cam urata vremea deocamdata, de cateva zile a venit un val de frig, spuneau ca sunt si sanse de ninsoare la munte. Au fost in jur de 18 grade ziua, sau chiar mai rece, ploi cu tunete si fulgere. De maine insa am inteles ca incepe sa se indrepte vremea. De Craciun vom avea vreo 28 de grade.Cu cadourile, probabil ati vazut pe fb pozele, le mai pun odata si aici, plus inca vreo cateva in plus http://family.webshots.com/album/579333869XVcHKBLiviu a aflat de la o fetita din clasa lui, anul trecut ca Mos Craciun nu exista si ca noi parintii punem cadourile sub brad. Ii stia pe parintii fetitei foarte seriosi si credinciosi ci cand fetita i-a spus ca mama ei i-a povestit inca de la 2 ani ca Mos Craciun nu exista, Liviu a venit direct la mine si mi-a povestit si m-a intrebat uimit daca e asa. Am hotarat sa ii spun ca asa este si asa se face ca anul asta a spus ca el isi doreste o chitara de Craciun dar nu vrea sa o gaseseasca chiar impachetata sub brad ci mai intai vrea sa mearga la magazin ca sa se asigure ca ii place chitara aleasa de tatal lui. Si uite asa s-au dus ieri impreuna la magazin si au cumparat chitara pe care abia apoi se gandea Liviu ca i-ar placea sa o impachetam si sa o punem sub brad dar daca tot s-au pus pe cantat, n-a mai ajuns chitara sub brad.Azi i-am facut scan la cap si rezultatul este bun. Nu are nimic, totul este normal, nici macar sinusurile blocate nu sunt.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
'neatza!!
Khristin-ai niste copiii superbi!! Copiii din reclama!!
Te-am gasit si eu pe FB.
Lucia-si Andrei a auzit povestea ca Mosul nu exista.I-am spus ca e un spirit, care vine la toti ce cred in el.La serbarea de anul asta a venit Mosul.Vreau sa-ti zic ca toti erau emotionati si convinsi ca e chiar Mosul-mos
Katty-serbarea a fost frumoasa, bogata.Au avut o sceneta, cu nasterea Domnului, multe colinde si poezii pentru mosu'.Mosul nostru a adus aceleasi cadouri pentru toti copiii, adica dulciuri-o cizmulitza cu mos de cioco, om de zapada, ciocolata milka etc.
Am pus cateva poze pe fb.Nu sunt foarte reusite, insa le astept pe cele facute de profesionist
Aseara am luat si noi bradutul.Nu am ales mult.Anul trecut l-am ochit din masina, anul asta am vazut doi, pana sa-l alegem pe al nostru.
Mai mergeti la scoala?? Andrei merge azi la ore, insa maine merge cu clasa cu colinda!
O zi faina!
21+1=22