Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 20
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Hai Diana, la mai multi Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Multumim
Mami de Diana - 31.12.2009
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Uram sarbatoritii de azi Lorena - de carmita_baby Dionisios-Ionas - de Vi4i Vlad Stefan - deMcrissa Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
subscriu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi am trecut la regimul de o singura repriza de somn pe zi de 1,5 - 2 ore... si seara pe la 9 ma chinui sa-l adorm ca nu prea vrea (urla can inchid lumina!)... si ceilalti pufuleti? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
astazi Dragos s-a trezit la 9 asa ca am zis ca poate incerc si eu cu doar o repriza de somn, dar de unde, el se culca in general la 11 o ora si la 4-5 alta ora. Azi ca s-a trezit mai tarziu s-a culcat la 12:20 si doarme si acum
ale1212xa spune:
hai ca am trimis din greseala fara sa termin
cum ziceam, doarme deja de apropate 2 ore..nu cred ca o sa se mai culce si la 5 cum o facea in general
vedem
ale1212xa spune:
ma bag la capitol nou
ale1212xa spune:
capitol nou aici:
---->175<----
Ruxita spune:
citat din mesajul lui micki_mica Ruxita, stiu un cuplu, in care el nu i-a adus flori decat de cateva ori, in lunga casnicie. Dar asa iubire ca la ei, nu am vazut. La ei fiecare avea responsabilitatile lui. Si munca era munca, petrecerea-petrecere dar si casa-casa. Cred ca fiecare cuplu are ritmul lui. Si comunicarea isi are rolul ei fff important. Miki a lu' Kiti |
... flori... imi aduce aproape in fiecare saptamana... si comunicarea e punctul nostru fortisim... Probabil nu am acordat prea mult importanta acestei date... a fost doar o cununie civila intr-o marti in prezenta a mai putin de 5 oameni, nimic fastuos...dupa care am servit o pizza, o praji si am jucat mima cu nepotii... i-am si zis ca o sa vreau la un moment dat sa imbrac o rochie de mireasa!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui danasor Cat se efectiv implica sotii vostri in cresterea copilului? ma refer schimbat scutecul, dat mancare, stat cu el... Al meu cred ca e singurul de pe aici care nu i-a schimbat niciodata scutecul si nici nu i-a dat de mancare, si nici nu a stat singur cu ea in casa, se joaca un pic seara cand ajunge acasa daca o prinde treaza. Bine acum nu va imaginati ca e un nesimtit, pur si simplu e super obosit cu munca. pui mic |
DACA INTRE TIMP NU S-A SCHIMBAT CAPITOLUL... subscriu la ce ai scris despre jiji mare al tau.
hai sa zic ca , de nevoie l-a schimbat de 2-3 ori...1 data sigur i-a pus pamparsul invers..etc....in erst tot asa se joaca putin cand vine...mai sta cu el cand am eu treaba..RAR...dar 98% eu il cresc
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi am trecut la regimul de o singura repriza de somn pe zi de 1,5 - 2 ore... si seara pe la 9 ma chinui sa-l adorm ca nu prea vrea (urla can inchid lumina!)... si ceilalti pufuleti? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Inca avem 2 reprize de cate 1-1.5 ore (poate 2) si seara pe la 9 culcare. Doar ca din wk greu cu culcatul, cu plans, zbateri desi pica de somn etc. De 2 zile este ok, iar azi-noapte a dormit de la 22 pana la 9 dimineata, fara repriza de cei din zori. ne intrebam daca nu cumva a patit ceva.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lillyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Merci frumos. Cu DIana Gheorghiu, ma indoiesc ca exista si Liana, sincera sa fiu. Ai nascut si tu cu ea? |
Da, tot cu ea. Este dr mea. M-a ajutat sa-l am pe Tudor
varsta lui Tudor
[/quote]
Mi-a placut enorm de ea. A fost super de treaba toata sarcina. Si eu care eram speriata de bombe...m-a linistit de fiecare data, plus ca dupa toate problemele dupa sarcina ii parea rau si si-a cerut si scuze, desi e vina spitalului nu a ei..., si tot intreba de mine. Ca sunt amica cu tipa care a fost mana a doua la operatie. Si o intreba tot timpul de mine ce mai fac si cum imi e.
[/quote]
Si mie imi place foarte tare de ea. Este o dragutza. M-a calmat tot timpul caci si eu am fost stresata. Dar ce-ai patit dupa nastere?
varsta lui Tudor
[/quote]
ehe...poveste lunga...incerc sa o scurtez...
am nascut luni, joi am ajuns acasa, cocos cum sunt nu am vrut nici o mama la noi peste noapte, lapte nu aveam, si facusem cezariana. Joi noapte nu am dormit deloc. Bebe trebuia sa doarma singur in camera lui, si noi cu interfonul. Toata noaptea am facut ture si eu si taica-su sa vedem daca respira si eram stresati la orice fosnet. A doua zi, vineri m-a apucat plansul si m-a tinut vreo 3-4 zile. Intre timp am facut febra de sambata pana amrti aveam incontinuu 38 cu 4 ...Eram in prag de craciun, am ajuns la urgenta, analize peste analize, de la operatie...nu stia nimeni, antibiotice...nu mai intra in discutie alaptat....pe perioada antibioticelor aveam 37.5 dar nu scadea. Imi supura operatie de la transpiratie ca eraam si grasuta si purtam centura de burta. AM fost terminata. De revelion am aflat pe 31...ca am klebsiela, o infectie in col si in caca, care era de spital. Gheorghiu a vrut sa ma interneze sa imi faca injectii de antiobiotic. Noroc ca stau cu dr de familie pe scara care si-a petrecut revelionul cu mine. La 11 noaptea injectie in fund, la 12 sampanie fara alcool, la 7 dimineata iar injectie. Ma durea fundul mai tare ca operatia. In fine...a trecut 3 sapt de antibiotice injectii si am scapat de nenorocitul din spital. La 1 luna jumate, bebe a facut stenoza pilorica. Urgenta-operatie un bebe de 1 luna jumate, nici nu stiam bine sa il schimb...Nu ne-au lasat 1 saptamana sa il vedem la terapie intensiva ca era carantina de gripa porcina. Am intrat eu 5 min intr-o zi si ta-su 5 min in alta zi intr-o sapt. am fost terminati....plangeam pe sali si tremuram amandoi. off, si acuma lacrimez cand imi aduc aminte.
Dupa care la botez ne-am certat cu patronul restaurantului, un nenorocit, si am schimbat localul vineri seara si noi sambata aveam botezul...DIn astea...