Protestul MAMELOR /miercuri 08 decembrie Guvern /

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mamiluimatei

avem pe contul Asociatiei MAME postate toate actiunile

si am mai gasit un cont special dedicat protestului
http://www.causes.com/causes/483992

si mame pentru mame am mai gasit ca promoveaza pe FB

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

se pare ca decizia finala cu privire la acest subiect a fost luata in coalitie

concediul ramane 2 ani

zilele urmatoare ramane sa fie stabilit si cuantumul indemnizatiei

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nu ma incalzeste cu nimic... Pe sistemul: daca nu putem sa luam de la toate, ca-i scandalul prea mare, hai sa le inchidem gura si sa luam numai de la alea care au contribuit mai mult, ca oricum sunt mai putine si nu vor mai comenta...
Pentru mine e totuna: degeaba imi dau 2 ani daca ma lasa cu 10 milioane, nu-mi permit un trai decent pentru mine + copil cu banii astia.
E o mizerie, daca vor plafonare, sa plafoneze si contributiile si sa ma lase in pace, imi fac asigurare privata sau pun banii la ciorap pentru cand vreau sa fac un bebe si gata.
Sper ca protestul sa se tina si in cazul asta, desi nu sper la prea multa solidaritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Nu ma incalzeste cu nimic... Pe sistemul: daca nu putem sa luam de la toate, ca-i scandalul prea mare, hai sa le inchidem gura si sa luam numai de la alea care au contribuit mai mult, ca oricum sunt mai putine si nu vor mai comenta...
Pentru mine e totuna: degeaba imi dau 2 ani daca ma lasa cu 10 milioane, nu-mi permit un trai decent pentru mine + copil cu banii astia.
E o mizerie, daca vor plafonare, sa plafoneze si contributiile si sa ma lase in pace, imi fac asigurare privata sau pun banii la ciorap pentru cand vreau sa fac un bebe si gata.
Sper ca protestul sa se tina si in cazul asta, desi nu sper la prea multa solidaritate.

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Sunt intru totul de acord cu Cristina.

Sper ca se va tine protestul de miercuri in continuare! Tot ei au decis si plafonul de 4.000 ron, l-au redus la 3.400 - este suficient! mi se pare aberant sa faca cate o modificare la fiecare 6 luni 1 an dupa cum le taie capul!Rusine sa le fie!
Camisv - ai reusit ceva cu protestul de la Brasov?

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

dar a observat cineva ca variantele actuale ce se discuta presupun scaderea din plafonul de 3400...care este deja scazut...adika taiere peste taiere!!!

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

pai logic ca trebuie scazut de la multime ca doar nu de la ei ca daca ar scadea de la ei nu ne-ar taia noua, ar mai pune in loc de 600 ar face mai mult dar de ei cum sa o duca rau

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Am inteles bine ca Base i-a pus sa se mai gandeasca la perioada? Iar??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Da, MAMILUIMATEI, si eu am auzit acum pe Realitatea ca nu vor avea bani sa plateasca pt concediu de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

da -a pus sa se gandeasca la perioada, sunt niste verze care nu stiu sa faca si ei doua calcule corecte si au tabarat pe mame sa faca economii.
hai fetelor imi dati ceva idei de sloganuri, vreau sa fac o pancarda miercuri si nu am inspiratie la rime

Mergi la inceput