Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Felicitari, Heidy&Eliza! Bun venit, ursuleti!

Am avut ceva de recuperat...
Madalina, imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu bebelina! Esti o luptatoare si sunt sigura ca vei reusi sa le faci pe toate bine si sa treci peste toate incercarile astea!
Syl, Lorin multa sanatate fetitelor voastre!
Dana, felicitarri pentru vestile bune, ma bucur mult ca ti s-a luat piatra de pe inima!
Anymona, esti o mama tare buna pentru puii tai!
Geniusa, exact cum au scris fetele, daca bebe ia in greutate, nu ai de ce sa-ti faci griji cu lapticul.
Simona, tare dulce bebe Stefan!
Vasari, o sa fie bine... ma bucur ca gandesti, totusi, pozitiv.
Miruna, pare rau de problemele cu alaptatul si de orele de nesomn... dar compenseaza cu faptul ca bebe Iustin creste si e
sanatos!
AnaVio, sper ca te simti mai bine. Si dupa echo sa nu te iei... ai vazut cat de relative sunt greutatile conform echografelor.
Elfica, bine ca nu a fost raceala si ti-a trecut febra!
Doura, felicitari pentru Maysaa grasunica! Si noi ne-am cantarit si ne-am masurat cand am implinit o luna si aveam 5 kg si 56 cm, deja trecem la scutece marimea 3.
Fetelor, eu ar trebui sa ma consider norocoasa. Bebe David rade la schimbat de scutec, la dezbracat/imbracat, la baita, la san... Singura data cand plange e cand nu-i dau papa la timp. N-am mai avut timp sa intru, pentru ca a plecat soacra si am ramas doar cu tata... care e bolnav si am grija si de el, cam toata casa e in grija mea. Ma bucur ca puiul meu doarme si ma lasa sa-mi termin treburile prin casa, i-am sortat hainutele, pentru ca am trecut la marimea 56/62 si a trebuit sa i le separ pe cele mici, am calcat... deh, imi reintru in atributiuni.
Despre Infacol eu nu pot spune decat de bine. Daca ii administrati de 3 ori/zi... o zi da, alta ba, sa nu va asteptati la minuni. Eu ii dau aproape inainte de fiecare masa si dupa ce am inceput sa-l folosesc constant, s-au vazut rezultatele. Nu a avut bebe cine stie ce colici, dar ceva-ceva tot a avut. Eu zic sa respectati instructiunile de administrare si sa aveti rabdare cateva zile(3-4) si-o sa vedeti rezultatele.

Nu-mi vine sa cred ca suntem in decembrie, parca vad ultima nastere in ajun de Revel... si pac, trecerea in cealalta odisee si-n celalat an! Burtici, mai aveti putin!

Symo, Brave, pe unde sunteti? De Andreeacc mai stiti ceva? DianaB?

Am trimis si eu banutii pentru colacei, ma bucur ca se trimite comanda maine, ca tot azi am pus si eu banii in cont.
Nu stiu cui mai vroiam sa scriu, ma retrag sa-i fac baita puiului, sper sa nu mai lipsesc. Va pup pe toate!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, din motive de contractii, infectie urinara si temperatura (asta in ultima saptamana) nu am mai apucat sa intru.

Felicitari mamicilor care acum isi tin puii in brate!

In ultima luna am avut contractii destul de dese pe care le-am tratat la domiciliu cu injectii cu no-spa, diazepam si scobutil.

De joi am inceput cu temperatura 38,5 C de la infectia urinara cu Klebsiela. Am vb. cu dr. si mi-am facut injectii cu antibioticul recomandat de ea, urmand ca incepand de luni sa ma interneze. Am fost internata luni, dar am rugat-o sa ma lase acasa, urmand sa vin dimineata si seara la perfuzii.

Miercuri seara am ramas in spital, unde ma aflu si acum. Incepusem cu cateva zile sa elimin cate putin din dopul gelatinos si aveam contractii. Azi dimineata la control, colul scurtat, permite indexul, iar dr. mi-a mai dat 24-48 de ore, adica sambata zice ea se produce evenimentul. Acum sunt in coninuare pe perfuzii cu antispastice si antibiotice.

BB este bine, are in jur de 3,300 kg si maine vedem la Doppler daca are in continuare circulara de cordon. Nasc tot naturalsi, sper eu tot atat de usor, ca si prima data .

Am avut o sarcina cu probleme, dar am ajuns cu bine la final, deci tot la 37 de sapatamani nasc, ca si pe Remus.

Va mai tin la curent, cel putin pana nasc, apoi trimit SMS.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nastere usoara, Anes! Asa ti-a zis medicul, ca daca ai col deschis nasti maxim in 48 ore? Ma cam sperii. Si eu aveam col deschis marti, acum 2 zile, si ....nimic.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Si eu am trimis banii luni. Trebuia sa primim vreo confirmare ceva ca suntem pe listuta? Ca nu mai stiu.

Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Simona al meu mai mult decat Fat Frumos e fomistul sef... l-am alaptat ca la carte si a mai bagat si supliment de lapte 100 ml. Noroc ca am laptic... imi mai trebuie biberoane gigant...ieri radeam si ii spuneam sotului ca ii pun tetina la sticla de lapte din frigider si gata

Beatrice sa vezi ce ma bucur eu cand scot mega mucisori! Ieri am avut o super captura, zici ca gasisem diamnte nu mucisori... insa dupa cateva ore iar produce... zau daca inteleg de ce si de unde...

Vasari, lasa ca recuperati voi. Oricum fetitele sunt mici si delicate... nu vezi ca numai baietii se lupta pe aici in kilograme!

Lidia, bebelul tau cred ca ne-a depasit si pe noi la greutate!!! Mi-a ramas in minte fatuca lui de sarmaluta cu obrajorii dolofani... l-am studiat bine, fiind printre primii

Si acum sa ma plang... sa vedeti ce program are bebe Iustin...

5.15 trezire, papa, caca, papa, caca
6.30 nani
8.00 trezire, papa, caca, papa, caca, caca, caca,
9.30 nani
9.45 trezire
10.00 nani
10.20 trezire, papa, caca, papa, caca, caca
11.30 nani
12.30 trezire, papa, caca....etc etc.
14.30 nani

Papa si caca sunt puse exact cat a prestat . Degeaba i-am pus cos de gunoi in camera, imi trebuie tomberon! Logic ca am trecut la cei mai ieftini Pampersi pana isi va regla scaunele... Am ajuns sa il schimb si in 2 minute sa il schimb iar...

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Parca il descrii pe al meu. Eu m-am abonat la astia de la pampers, in curand or sa-mi trimita acasa direct de la fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna seara burtici, felicitari celor care au nascut
noi suntem bine,am fost ieri la dr sibebelina e cu capul in jos mi-a zis k inca nu s-a ''angajat'' pt nastere,e bine ea are 3250 si asteptam acum , sper sa fie bine si sa nu intru in panica cand co sa ma ia durerile....abia astept sa o tin in brate.. sapt viitore la sf o sa incep sa vb cu ea sa vina sa ne cunoastem

37 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Eva, concluzia asta a tras-o dupa control, dar depinde de fiecare organism in parte. Eu am avut semne toata sarcina, contractii, inclusiv eliminare de portiuni de dop gelatinos, cu care nu am facut cunostinta la nasterea anterioara care a fost furtunoasa. Ideea e ca trebuie sa te tina membranele. Daca nu se rup, totul este ok,m o mai duci destul.

Am o cunostinta care avea colul sters, intredeschis si a mai stat 3 sapt. in spital, dupa care a solicitat ea ruperea membranelor la 36 de sapt.

Eu as vrea sa mai rezist daca se poate, ca nu ma grabeste nimeni.

poze

Mergi la inceput

Nu mai schimb semnatura acum, dar am aceasi varsta a sarcinii ca Eva.

Am vrut sa va spun ca am comandat kitul de recoltare celule stem de la Cord Blood Center. De mult am tot zis ca vorbesc si acum m-am trezit in al 13-lea ceas! Spuneau ca mi-l trimit luni. Am sunat sa le zic noutatile, ca bb poate veni la sf. saptamanii si tipa a fost foarte draguta si a zis ca maine il am, si ea incearca sa vina pana in noaptea asta de la Iasi la Bacau sa-mi aduca in spital un kit, pt. oricer eventualitate. Oricum,eu sper ca nu nasc in noaptea asta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Pe noi nu ne trece nimeni pe listuta ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si 36+

Iertare puteam sa jur ca te-am trecut in listuta. Probabil am scris si nu am mai apucat sa trimit modificarile. Mai scrie o data datele ca nu am timp sa mai caut in urma.."urleaza" vikingul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, am inteles ca nu este bine sa asipram nasucul bebelului in fiecare seara cu asipratorul...voi cum stiti?

Si o alta intrebare: in cartea "Mama si copilul" nu am gasit...voua la cat timp v-a recomandat dr decalotarea? Mie un dr mi-a zis la 2 sapt, altul mi-a zis la o luna. Stiu ca am mai lansat o data intrebarea aceasta si Eva zicea ca in Franta se recomanda la 3 luni.

Mergi la inceput