Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor voi stiti care e termenul maxim de depunere a dosarului pentru CIC?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Inca nu ti-ai depus???? Termenul e de 60 de zile dupa terminarea celor 42 de la nastere (atentie, nu 60 de zile dupa terminarea postanatalului).

Nici io nu am primit nimic, depus in oct...legal in 60 de zile tre sa primesc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

eu am in tara saniuta Mariei, cu cadru metalic, dar acuma as vrea ceva usor, de plastic, parca www.strollers.ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Rosu_codeALP-996802.aspx?utm_source=Newsletter-Intern-02-Dec-2010&utm_medium=Newsletter-Intern-02-Dec-2010&utm_campaign=Mosul%20vine%20de%20la%20strollers%20pentru%20copiii%20cuminti" target="_blank">asa ceva, si ieftin, ca la cat o s-o folosim...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

o avem si noi pe asta...luata anul trecut pt Eric, ca na, era mai marisor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor voi stiti care e termenul maxim de depunere a dosarului pentru CIC?

Inca nu ti-ai depus???? Termenul e de 60 de zile dupa terminarea celor 42 de la nastere (atentie, nu 60 de zile dupa terminarea postanatalului).

Nici io nu am primit nimic, depus in oct...legal in 60 de zile tre sa primesc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

si daca nu l-am depus in acest termen nu-l mai primeste???

nici eu nu l-am depus inca

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

voi a-ti avut nevoie dupa o copie de pe cartea de munca?
este cineva din sector 6 care a depus dosar CIC? daca da...sa imi zica ce a depus ca vad ca parerile is impartite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu stiam ca 60 de zile de la desfacerea contractului de munca. Nu cred ca e asa cum zici Cristina, pt ca tb sa duci si copie dupa desfacerea contractului de munca si asta e dupa ce se termina post-natalul. Nici eu nu l-am depus inca pt ca in 11.11 a fost ultima mea zi de concediu si luni ma duc cu actele. Cel putin eu asa stiu...sper sa nu gresesc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

OU 148 / 2005:
"Art. 10. - (1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonantă de urgentă, reprezentând indemnizatie si stimulent, se cuvin si se plătesc după cum urmează:
a) începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate si plata indemnizatiei aferente, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată; [...]
d) de la data depunerii cererii, pentru toate celelalte situații, inclusiv pentru cazul în care cererea a fost depusă peste termenele prevăzute la lit. a) [...]."

deci eu inteleg de aici ca 60 de zile de la incetarea concediului de maternitate, nu 43 de la nastere. concediul meu de maternitate s-a terminat pe 4 octombrie deci sunt inca in termen.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu stiam ca 60 de zile de la desfacerea contractului de munca. Nu cred ca e asa cum zici Cristina, pt ca tb sa duci si copie dupa desfacerea contractului de munca si asta e dupa ce se termina post-natalul. Nici eu nu l-am depus inca pt ca in 11.11 a fost ultima mea zi de concediu si luni ma duc cu actele. Cel putin eu asa stiu...sper sa nu gresesc

poze luna 5

tu duci si copie dupa cartea de munca?

Mergi la inceput

Larisa asta inteleg si eu.

poze luna 5

Mergi la inceput

Azi sau maine imi ajung actele de la firma si iti spun tot ce mi-au trimis. Si luni, cand ma duc o sa-ti scriu de ce este nevoie exact.

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetelor,
sanatate pt toti delfinasi bolnaviori si pupici pt toti, noi azi am fost de am facut vaccinul de 4 luni(l-am facut la 5luni) si avand in considerare ca in ultima luna nu a pus nimik in greuate doctorita a zis sa incepem diversificare...
am facut si analizele de sange si se pare ca Mihnea are proteinele la limita inferioara...deci tr s amancam.
Acum sa va zic ce mi-a zis pediatra sa incep cu portocala o saptamana, crescand cu o lingurita pe zi cantitatea, dupa o saptamana osa introducem la pranz pireu de morcov si dupa o saptamana sa o sun sa maui vb...pediatra nr 2 mi-a zis sa incep cu supa de morcovi si carnita si sa cresc carnita pana ajungem la 30g...ce sa zic numai inteleg nimic si nu stiu ce sa faccccccccc.
Oare portocala nu ii afecteaza stomacul, nu ii da aciditate? mamele cu mai multi copii ce spuneti???????????
pls help.
V-am pupat,
Oana&Mihnea

Mergi la inceput