Goldie Pants - 46
Raspunsuri - Pagina 9
iona2005 spune:
ce fotbal? ce baschet mey? aci e
4-4
liso ce faci? lasa ca ne punem si videm TOT
www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
iona2005 spune:
iau pauza pana maine
www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
mj_girl spune:
buna dimineata sixterile
ia ziceti va facurati www.youtube.com/watch?v=z6Cn_PrHNfo" target="_blank"> little christmas tree ca io nu l-am fakut da si cand il faaaaaaac primavara il gaseste
www.trilulilu.ro/mariuscelemen/ee29cd0020a569" target="_blank">o zi MdM va dorex si io cu baetii mei venim sa va colindam
www.youtube.com/watch?v=cjiLJQlG_J0" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:
na iaca ca si www.youtube.com/watch?v=NEZ0iywbmhc" target="_blank"> asta tot creatia lu sixtera cappuchina iaste
iaca pi baetu meu cat de fromos eeeeeeeeee
www.youtube.com/watch?v=cjiLJQlG_J0" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
www.youtube.com/watch?v=5U8KOmwLX5Y&feature=related" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=po054722hCc&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">
pt. sixtera cappuchina
Citat: |
iaca pi baetu meu cat de fromos eeeeeeeeee |
ca sa comentez tre sa folosesc fingerile ce sa fac?
continuarea
sisterelor
Make It A Better Place
For You And For Me
mj_girl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iona2005
ca sa comentez tre sa folosesc fingerile ce sa fac? |
sa ti le bagi in uoki mey, ca sa nu te mai holbezi la baetii mei
iaca si doo fingere de rezerva daca cumva iasti in pana
iona2005 spune:
pana de fingere n-am avut pana in prezent duamne fereste...de uoki da
Make It A Better Place
For You And For Me
mj_girl spune:
buna dimineata sixterileeeeeeeeee
www.ozibuna.net/zi-de-zi/16-decembrie-3.html" target="_blank">o zi MdM va dorex
acu sa ne energizam impreuna