Unde ti-ar placea sa petreci Craciunul ?
Raspunsuri - Pagina 17
motoras spune:
Iernile copilariei cu troiene de zapada,cu brad impodibit si miros de prajituri, cu bulgareala si saniusi, cu ore nedormite in asteptarea lui Mos Craciun ma trimit cu gandul la un singur loc...acasa,acasa la parinti, mi-e dor de copilarie, de bucuriile si de nazabatiile acelor vremuri-acolo as vrea sa ma intorc de Craciun...Un Craciun fericit tuturor cu bucurii si mai ales liniste sufleteasca....
mari_gl2006 spune:
Craciunul as vrea sa-l petrec acasa alaturi de cei dragi ,in jurul pomului,ascultand colinde.
cyucy spune:
mi-ar placea undeva la munte sa ne petrecem aceste Sarbatori :)daca totusi nu reusim,ma multumesc sa ramanem acasa,alaturi de cei dragi :) SARBATORI FERICITE!!!
szenftleben spune:
Craciunul este o sarbatoare ce merita petrecuta in familie allaturi de cei dragi...cu colinzi, cadouri multe, fericire si multa veselie. Si multa zapada afara.
flory64 spune:
Mi-as dori sa petrec Craciunul la o cabana in Alpii elvetieni alaturi, bineinteles, de toata familia!
cecyly spune:
Normal ca, daca am un ragaz sa visez, mi-as dori sa petrec Craciunul undeva, unde nu am fost niciodata: Cred ca in orasul Sydney mi-ar place sa fiu de Craciun, am si o prietena acolo, nu stiu daca voi ajunge sa vizitez acel oras imens.:)
fmarylena spune:
Craciunul as vrea sa-l petrec acasa cu familia mea ,in jurul bradului ,sa aduca mosul multe cadouri pt fetita mea ...e al doilea Craciun in trei
mihaelamicu2001 spune:
Mie mi-ar place sa imi petrec Craciunul cu sotul si fetita noastra de 1,7luni la munte, poate chiar in Brasov, de unde sunt eu.
Singura schimbare ar fi ca imi doresc o casa cu semineu, cald...sa ies afara si sa fie multa multa zapada.