Card de memorie defect

Card de memorie defect | Autor: discordia

Link direct la acest mesaj

Am un card pentru camera foto de 8 GB, am facut poze pe el cu 2 camere foto diferite. Cand voiam sa vizualizez pe una din camere pozele sau filmuletele facute cu cealalta camera imi dadea eroare. Nu am avut inspiratia sa salvez pozele pe calc, asa ca intr-o zi nu am reusit sa mai vizualizez ce era pe el, cand este in camera foto imi arata un mesaj cum ca, cardul trebuie reinitializat si nici nu mai pot face poze, dar nici nu pot vizualiza pe cele deja facute. Nici calculatorul nu il citeste, am incercat sa il formatez, dar nu imi permite acest lucru. Acum intreb si eu, se mai poate repara un astfel de card sau ar trebui sa ma resemnez ca am pierdut ce aveam pe el? Nu de alta, dar pe acest card aveam stocate toate pozele de la botezul baietelului.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Eu zic ca merge reparat, trebuie sa va interesati la service-ul marcii respective, tot ei va pot spune si daca mai pot salva pozele. Noi am avut probleme cu un card Fuji si a mers reparat. Mult succes sa va salvati pozele!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput