Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
Mely ce ti-i si cu porcii astia
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
alex25 spune:
Mai fetelor, unde umblati pe vremea asta, pe la mall-uri, sau..??? Ca eu nu mai stiu ce sa fac, mor in casa.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Alex cred ca a fost tare fain acolo
La multi ani Claucia! (am incercat sa scriu pe FB si nu iti pot scrie pe wall) Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fetele tale frumoase si sotul tau drag! O zi minunata!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Si pentru ca am promis: poze de la Viena. Enjoy. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Buna dimi!
ce frumos!!!Si magazinele alea de dulciuri...mmm
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
suede spune:
'Neata,
Ce vreme....
Alex merci de .
Foarte frumos e la Viena in perioda sarbatorilor de iarna.Eu am fost vara....si nu era asa frumos....
Mami si puiul asteapta
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mai fetelor, unde umblati pe vremea asta, pe la mall-uri, sau..??? Ca eu nu mai stiu ce sa fac, mor in casa. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Neata friguroaselor !
Ce bine e acasa.. langa semnineu (am prea multa imaginetie, stiu)!
Mai Alex, imi plac pozele de la Viena, tare faina atmosfera si orasul..oare va fi si la noi vreodata asa? Si dragosu meu turuie intr-una despre germania si ungaria cat sunt de curate si frumoase si ieftine si cu oameni faini.. Deja m-am saturat de tara asta nasoala, cu oameni rai!
Sa va dau un singur exemplu: la ikea era o coada imensa, sandra - cumnata mea- insarcinata in 7 luni, a cautat o casa preferentiala pt gravide si a mers in fatza, a cerut voie sirului de ne-gravide/zi .. Eu veneam in spatele ei cu cosul, ea impingea carutul carinei, da? Nu va spun cate comentarii incredibile auzeam dupa ce trecea ea, gen " nesimtire pe fatza", "casa e pt gravide la ei in suedia, asa e acolo, aici stai la coada ce daca esti gravida" , "iote mai are unu mic si face pe al 2lea" ... Am ramas perplexa!! Inclusiv femeile comentau!
Oi fi eu cretina? Cand cedez locul in fata la coada unui batran sau unei tipe cu copii , chiar si in trafic, daca las sa treaca pe cineva , am un sentiment placut, ca pot ajuta, de ce dracu e asa greu sa fim un pic umani?
Trist, foarte trist..
Mi-e mila&sila sa-mi cresc aici copilul, in locurile astea imbacsite
In rest..suntem bine, foarte bine
Am fost sa revedem bunicii, tare fericita a mai fost gaza !
Nu cred ca ii mai fac radiografie, m-am documentat cat am putut si cam asta am hotarat. Voi ce-ati face, in locul meu? Sincer!
Va pup, revin!
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
happy_uka spune:
un articol oareum interesant:
http://www.copilasul.com/copilul-1-3-ani/15-17-luni/CINE-ESTE-COPILUL-DE-LA-15-LA-17-LUNI-BM-COM.php
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
liliac1 spune:
Pupici, pupici...sunt in urma...dar recuperez
La Multi Ani celor care se mai bucura de Romania asta!
La Multi Ani, bunic extraordinar de Andrei. Sa fiti sanatos si sa va tina puterile ca sa ajungeti sa va dansati stranepotii pe genunchi!
uky eu as face cam ca tine acum. Doar tu ai vazut cum se manifesta CArina si cum se simte. Deci, daca tu asa simti...eu cred in instinctul de mama
Cat despre faze la supermarket...am patit si eu o multime!!!! Faza este ca la casele prioritare nu se da niciun fel de prioritate. Am incercat sa ma bag in fata si...stupoare, nu voiau sa ma lase sa-mi pun produsele pe banda. Ajunsese produsele lor in fata si vociferau. Cine?? Normal ca femeile
Si culmea, si copkilul al meu si butoiul si nimeni in urma sa-mi care caruciorul. Eu am asa niste gusturi amare si muuuulte de-mi vine sa ma duc, sa ma tot duc. Dar unde??
Mai am o boala si pe-astia de parcheaza pe trotuar si trebuie sa trec cu caruciorul pe carosabil sa-i ocolesc. Plus aia care parcheaza pe trecerea de pietoni. Pai degeaba imi invat eu copilul ca DOAR pe trecere se traverseaza daca suntem nevoiti sa facem slalom.
Deci, eu pe astia am o boala crunta!!!!!
iulika ai fost?? Ce-a zis tanti?? Cum se prezinta don'shorica?
mamideandrei spune:
hello!!!! ce faceti?
Alex am vazut poze minunate, Doamne, ce superb e pe acolo in asteptarea Craciunului, si vorba Iulikai, standurile alea cu dulciuri
Diamar, multumim de vot! dar stii ce de mai eram asa nostalgica ieri? ca in filmuletz eram la mine acasa! dar ... trag aer in piept si merg mai departe!
Luto, ce mai face Davidelul? sper ca ok
Uka, nici eu nu i-as face radigrafie! daca printesa e bine, vesela, fara alte simptome, nu as chinui-o inutil! cat despre articol, ma bucur sa-l regasesc acolo pe Andrei! si e chiar interesant articolul! multumim!
Liliac te pup dulce!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/198/
diamar78 spune:
Eu tot vreau sa gatesc ceva raw-vegane dar nu gasesc nicio reteta pt care sa ma toate ingredientele in casa.
Monica, cum faci sosul la spaghetele alea din dovlecel?
Uka, Lili, e trist ce povestiti si din pacate e adevar curat. Dincolo credeti ca e asa de bine? Luto, Manga in Anglia cum e? Nu v-am spus ca a fost sora mea in vizita undeva langa Londra si nu a fost prea incantata de oameni.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)