Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Neatza!
Fetele, la noi a venit deja Mos Nicolae (ca daca venea in noaptea asta maine nu il mai convingeam pe ANdrei sa mearga la gradinita)
Aici Andrei pregateste ghetele:
http://www.youtube.com/watch?v=3i2plM0TJco&feature=mfu_in_order&list=UL
Si aici gaseste cadourile:
http://www.youtube.com/watch?v=oR_Co2h0-fc
(scuzati dezastrul din casa, dar asa e la noi in week-end -si nu numai)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

ce frumosssssssss

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cecilia multumim si de cuvintele frumoase, si de secretul frumusetii .

Fetelor, multumim mult mult!

Cristina m-am emotionat si m-am distrat de numa, la un moment dat mi s-a parut ca ma doare obrazul, si mi-am dat seama ca era de la ranjetul permanent . Ce frumos!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

neata mai la pranz!
Alex unde esti cu cafeaua?
Cristina ce dulce a fost Andrei cu cadourile lui de la "Mos Olaie"; e asa frumos cand incep sa realizeze ce se intampla ...; mai avem si noi putin
David a lui Diamar a fost bestial cu pupatul bibelourilor , iar londonezul nostru care-si duce singur chiloteii la gunoi
- bravo mami!
noi in sfera lucrurilor amuzante, strangem impreuna jucariile seara la culcare; e asa simpatic cum le duce la locul lor sau aduna maruntisurile intr-o caldarusa mai mare;ce-mi place cel mai mult la el e ca daca gaseste ceva pe jos, orice maruntaie, vine cu ea intinsa si mi-o aduce ;

in alta ordine de idei, ati pregatit ghetutzele?

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Slingurile cu inele sunt la reducere pana luni inclusiv

http://poarta-ma.blogspot.com/2010/12/cadoul-meu-de-mos-nicolae.html

Mergi la inceput

Am si uitat sa ma "laud", la 5:40 am inchis ochii prima data azi-noapte. A plans continuu, nu erau 10 secunde in care sa nu planga, nu apucam sa pun capul pe perna. Camilia, Nurofen, glicerine cu anestezina, fix pix toate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am si uitat sa ma "laud", la 5:40 am inchis ochii prima data azi-noapte. A plans continuu, nu erau 10 secunde in care sa nu planga, nu apucam sa pun capul pe perna. Camilia, Nurofen, glicerine cu anestezina, fix pix toate...

ufff, ca tare se mai chinuie piticul...! pupici dulci sa treaca repede perioada asta! si eu vreau sa ma duc maine la doctorita sa-mi dea reteta asta de glicerina cu anestezina, poate are efect si la noi, azi noapte e urlat de 3 ori, dar tipete de nu stiam cu sa ma dau mai repede jos din pat , si plangea mititelul cu sughituri!!! l-am calmat pana la urma cu gel Pansoral, dar va spun sincer ca si suzeta il ajuta, pentru ca il aud cum o roade noaptea in somn, nu o suge, o roade la maselute! asa ca nu vad prea aproape momentul cand vom renunta la ea! asta e, e alinarea lui!!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Cristina, vad ca tare cumintei ati fost ca nu ati primit niciunul bata.
Eu as vrea sa las pe maine dimineata desi stiu ca eu nu aveam rabdare si la noi venea in seara de ajun. Oricum batele sunt asigurate pt toata lumea, inclusiv pt mine, a avut tati grija sa nu lipseasca.

Irina, cum stati cu concursul ca vad ca aveti 78 de voturi? Vad ca si voi sunteti cu dureri de masele, bine macar ca s-a calmat de la gelul ala.

Raluk, saracutii de voi, chiar asa sa trageti de la dinti?

Lili, avea dreptate biaz ca ai talent cu carul. Am tras un ochi la blogul tau.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cristina, este atat de duuulce Andrei . M-a topit toata toata. Ti-am mai spus eu ca el e idealul meu de baietel asa. Vad ca pana acum Dragos se incadreaza . Revenind la Andrei, e atat de haios si de scump de imi venea sa pap ecranul .

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut mamici dragi! Sper ca aveti o seara linistita.
Iulika ai PM.

Mergi la inceput

seara buna! ne-am adunat si noi pe acasa dupa ce am fost in cautarea mosului....sunt obosita, dar bucuroasa ca am gasit daruri pentru toata lumea

Diamar, da, s-au adunat cateva voturi, dar asa m-am demoralizat cand am gasit azi o poza cu aprox 4550 voturi ; deci la nr de voturi nu castig sigur ; mai am o speranta la tragerea la sorti te pup!

ANDREI

Mergi la inceput