Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
Neata si de la noi!!!
Tunde 
pt papica si cafeluta
brrr...ce urat e afara ![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
35+ cu
Natalia Maria 

AMR 28 zile pana la marea intalnire 

monika_bt spune:
Neata si de la mine!
La noi nu mai ninge in schimb e alb peste tot...voi face o poza sa va arat.
Simo, sper sa esti bine si cu moralul mai ridicat! Te pupam!
Aditza si Irina bafta multa la eco astazi!!
Tunde 
Roxx, inteleg ca daca esti o fire activa nu prea poti sta in pat, dar fiind iarna poate totusi reusesti sa stai mai mult pe acasa...
Eu am luat cate 1 kg pe luna, adica am 7 kg luate la 7 luni...
Si, da, ma plang si eu de aceleasi dureri noaptea, iar cand ma intorc de pe o parte pe alta simt ca mi se rup oasele...si eu am abia 28 de sapt.
Mai am maine si sapt viitoare si gata serviciul...Astazi am mers cu 20 la ora din cauza zapezii (eu fac naveta), abia am ajuns la serv...si e un friiiggg!
Bunnn...acu ma retrag dar raman pe metereze sa vad ce mai spuneti!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
28+
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt Eu am luat cate 1 kg pe luna, adica am 7 kg luate la 7 luni... Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+![]() |
pai si nu e bine??

mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a
loutzy spune:
Legat de kg eu am vreo 17 luate, dar nu ma plang ca oricum eram mai slaba. Asa ca Monika nu fi trista, stai f bine cu kg.

Laura
33+ cu
bb_yasmi spune:
ohhooo loutzy tu, bebelu,monika, fluturas si mai sunt cateva burtici care chiar nu aveti de ce sa va facet griji...

mami de fetita cu codite 3+ si
luna a 7-a

bebelusi spune:
Buna dimineata gagici, multumesc si eu pentru micul dejun
Ioana mai stii, asta ar insemna sa ma apuce travaliul si imi e cam frica de el, ca am cezariana...
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Foxy-le spune:
fetele, cred ca va amintiti de bebe Siluan,nu? A fost operat si se simte bine. Si mamica, donatoarea este bine. ![]()
Le dorim insanatosire grabnica si toate cele bune.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158992
35 
angieangie spune:
Superrrrr

Doamne ajuta si sa fie sanatosi pna la adanci batraneti

| Citat: |
| citat din mesajul lui Foxy-le fetele, cred ca va amintiti de bebe Siluan,nu? A fost operat si se simte bine. Si mamica, donatoarea este bine. Le dorim insanatosire grabnica si toate cele bune. ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158992 35 ![]() |
Angie
+31
bebe jucaus
andri31 spune:
buna fetele
simo sper ca esti bine ... nici nu vreau sa aud altceva si nici tu !
ieri a fost urat afara dar tot l-am luat pe tov. sot la plimbare si am luat cerceii Amaliei
pur si simplu minunati !
ieri dimi au venit patutul+sterilizatorul+pompa san+bibe
hainute am vb cu cumnati-mea si cica sa nu iau nimik pana nu vad ce-mi da ea... ca doar are de la 2 fete ...
in alta ordine de idei imi spunea ca fata are 2.5 luni si ea tot intr-o hemoragie o tine. ca a fost la dr de nu stiu cate ori , ca a fost si internata si a facut chiuretaj ... tot numai cheaguri si prostii ii curg.
acum , in sf mi-a spus ca e o decizie buna sa merg la privat. dai o data bani , dar stii ca stai linistita , as si stres fizic si psihic si timp pierdut si etc
de sapt viitoare incep sa iau si eu cosmeticele pt bebe , pt mine , sa-m,i iau si eu tampoate de la natracare... desi am inteles ca la spital in afara de hainutele copilului si ale mele nu trebuie saiau absolut nimik.
ieri am facut clatitute+nutella+inghetata ![]()
nici astea nu ingrasa nu ? ca deja am luat 15 kg (raportez cantarirea ardeiasului de dimineata)
mami
30
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
Irinukaaa spune:
La noi e soareee - cu dinti bineinteles. Dar zici ca e primavara-vara. Ma bine-dispune vremea asta.
Am fost deja la o plimbare prin oras, acum cred ca mai cobor odata sa cumpar unt, ca dupa cum v-am zis dl sot e nevoie doar sa guste si sa-i placa ceva... acum mai vrea praji cu mere... dar nu mai e! ![]()
Mai bagam una - ca merge! 
Irina ~ 35+
cu
Patrick Cristian
AMR 32 zile 
Shhhht! Cresc...