Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
blanca000 spune:
Motana si pe mine m-ar interesa un Mos de vazut insa pana acum nu am vazut nici unul
. I-am vazut sania insa..in Cismigiu..si e dementiala.
Si daca tot a venit iarna sa va arata si noi poze de la prima zapada.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
larasarit spune:
Īncepānd de astazi (18 Decembrie) si pāna pe 25 decembrie, Primaria Capitalei organizeaza īn Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu, Parcul Unirii si pe Bulevardul Unirii concerte, plimbari cu trasuri trase de ponei, tārguri mestesugaresti sau īntālnirii cu Mos Craciun, potrivit reprezentantilor municipalitatii.
Īn Piata Constitutiei, vor avea loc concerte, sāmbata si duminica, apoi, de pe 23 decembrie si pāna pe 26 decembrie, vor fi prezenti Maria Radu, Gabriel Cotabita, Andrei Tudor Band, Hara, dar si altii.
Pe 17, 18, 23, 24 si 26 decembrie, īn Parcul Cismigiu, vor avea loc programe artistice.
Īn Parcul Unirii si pe Bulevardul Unirii vor fi organizate plimbari cu trasuri trase de ponei. Copiii vor putea vedea reni si vor putea sa se īntālneasca cu Mos Craciun, cu zāne si spiridusi. Vor fi spectacole cu Teatrul de animatie "Tandarica", cu Ansamblul "Ciprian Porumbescu" din Suceava, cu Gheorghe Turda, Narcisa Suciu, Elena Gheorghe sau Mirabela Dauer.
cotidianul.ro
de 

Giova spune:

Ieri am fost plecati la nasii lui Marco...am facut schimb de cadouri de mosh....din portbagaj in portbagaj sa nu le vada copiii
.
Asteptam sa vina tati de pe santier si iesim putin la sanie.
Edi bine...abia astept sa mergem la el, miercuri-joi, inca nu stim.
tanimi spatar de sanie e in Selgros...dar trebuie sa aibe sania gauri pt. el.
Blanca super gaza mica si infofolita...parca e un robotel
.
Sara_amira si bely v-am acceptat..banuiam ca sunteti voi...dar am zis sa fiu sigura.
super ca te-ai facut frumoasa...prinde bine din cand in cand.
ma uit la filmulete mai tarziu sau maine cand am mai mult timp.
Motana e buna salopeta la zapada...cand iesim cu el in vizite sau prin oras putin, il ducem cu geaca si pantaloni normali.
Mosi vin in mall-uir de obicei.
alina exact asa procedez si eu cu Edi...il las sa se tranteasca pe burta sa dea din maini si din picioare, nu-l bag in seama, singur se ridica imediat. a facut si-n parc chestia asta...se uita Marco
la el. Nici eu cu Marco nu am avut asa probleme...dar daca nu-i bagam in seama le trece lor...sper cat mai repede.
Lucialu Miniblu a fost odata demult in spatele pietei operei...dupa care a ramas cel din mall, acum s-a dus si ala.
Chicco a fosdt de multi ani pe str. mercy, langa publitim, dar de 1 an s-a mutat putin mai incolo, pe E de Savoya, catre tribunal. Si eu am crezut ca a disparut si asta, pana mi-a zis cineva.
Bely eu zic sa nu-ti faci probleme ca va pleca si ea, dar pt. linistea ta, poti merge mai departe cu investigatiile.
gata pauza, merg sa ne imbracam, o duminica frumoasa sa aveti
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Corinna1982 spune:
Hello tufa!
Bely, tu cu mersul eu cu dintii. Mai e vreo zmeurica cu putini dinti? Maria nu are decat 5.
De Monitza ce stiti? O fi nascut?
blanca000 spune:
Noi l-am gasit pe Mosu'..in sfarsit..in parcul Unirii. A stat Eva la el in poala si i-a spus ca vrea "calu', bebe" asa cum zice mereu..a ras si mosu si a zis ca asta ii aduce. Ne-au facut si o poza si avem amintire.
Parcul de Craciun nu e cine stie ce..niste aranjamente de reni si animalute din beculete, casute de lemn cu aceleasi porcarii (miere, slanina, covrigi...), un patinoar si o scena, un mare brad..poate daca ar fi nins era mai feeric..si daca lumea nu se mai imbulzea atat..ma rog, noi l-am vazut pe Mosu' si a fost oarecum dragut.
Am facut si bradul aseara..e superb..chiar imi place..sa fac foto si sa va arat.
Corinna, noi dinti avem insa prietena de parc a Evei are doar 4. A fost la pediatru si am vorbit cu doctor stomatolog..cica trebuie verificat daca are mugurii de dinti si daca sunt acolo atunci no problem caci vor iesii ei candva...daca si voua v-au iesit dintii mai greu sau prin familie poate semana.
Tanimi spatarul saniei cat si sania din Auchan le-am luat. Trebuie si sania sa aiba gauri pentru sau daca ai pe cineva priceput iti poate face....e o nimica toata.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
larasarit spune:
Bely daca ea nu isi doreste ce ai cu fata?
Echilibrul e normal sa nu il aiba..se dobandeste prin exercitiu
si mersul am inteles ca tine mai mult de curaj, de dorinta de explorare decat de abilitati fizice
tanimi spune:
Blanca 

. Aveam si noi saniuta ca a voastra si am cautat spatar la Baumax, Selgros, Carrefour ... in final am gasit/luat de la Auchan!
O saptamana frumoasa pentru toata tufa!
noce spune:
hello, mamici!
Noi avem primul rosu in gat si o mie de intrebari. Caut pe net toate cele. Am chemat ieri si o pediatra, "cea mai buna din galati". Ne-a lamurit mai deloc. Nu ne-a spus nimic clar, ba ca e viroza, ba ceva la urechi, ba alergie (ca are si niste bubite minuscule pe picioruse si pe manute), ba aia, ba aia, nimic clar. Evident, singurul tratament pe care-l stia era antibioticul, de parca eu un an si 4 luni am fost plecata si n-am citit peste tot ca virusii nu se trateaza cu antibiotic. Asa ca ne-a lasat in aceeasi ceata dinainte de venirea ei. Eu sunt ingrijorata ca se trezeste copilul plangand noaptea. Ma doare sufletul sa-i dau nurofen si calpol ca-s pline de E-uri si zaharina
. Imi dau seama ca exista si alte solutii, dar nu le stim noi acum. La recomandarea ei, ii dau picaturi de violet de gentiana pt gatut si o solutie mentolata pe bubite, plus de la noi asa ceva miere cu propolis si ulei cu usturoi in urechiuse. Siropelele de nurofen si calpol le refuza si el, a luat doar de vreo 2 ori si gata, sa nu le vada.
Deci, voi cu ce tratati rosul in gat.
Fetele de pe afara, la voi ce se recomanda? (ne bucuram de orice sfat si sugestie)
Si inca o intrebare, voi ce biscuiti le mai dati zmeureilor? Al meu a dat de gustul Petit Beurre si nu mai vrea organix. As vrea sa-i dau ceva cu mai putin zahar. Numai ca el acum stie ce vrea si ii cauta prin casa (sunt si preferatii mei
)
of, mai aveam de scris, dar m-am intins cu astea si acum tre' sa fugim la real la cumparaturi.
va pup
Sa aveti o saptamana usoara!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009