Declararea adaosului comercial

Declararea adaosului comercial | Autor: liliana83

Link direct la acest mesaj

Sotul si-a facut o intreprindere individuala si-am vrea sa stim daca este adevarat faptul ca adaosul comercial trebuie declarat la finate inainte de inceperea activitatii sau acesta poate fi variabil in decursul ei?
Nu stiu daca a doua problema care ma intereseaza se incadreaza aici (nu cred) dar ca sa nu mai deschid un nou topic voi pune totusi intrebarea: pot emite o noua garantie produselor achizitionate inainte de a le revinde clientilor astfel incat in cazul unei defectiuni produsul sa ajunga intai la mine ca ulterior eu sa-l trimit la furnizorul meu? sau garantia trimisa de la furnizor trebuie neaparat sa ajunga la clientul meu?
Pentru a se intelege mai usor despre ce este vorba mentionez ca firma cumpara si vinde calculatoare.

Multumesc!
Edit: nu stiu daca e relevant dar am uitat sa mentionez ca firma si repara calculatoare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da trebuie depusa o declaratie de adaos comercial la Administratia financiara in raza careia este sediul firmei.Adaosul comercial este variabil in declaratie mentionat fiind ,de exemplu,intre 0-100%.
Certificatele de garantie ale furnizorilor tai trebuie sa ajunga la clienti chiar daca acestia vor venii tot la tine in cazul constatarii unei defectiuni.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

certificatele de garantie ale furnizorilor tai nu trebuie sa ajunga la client, ci tu vei emite certificate propriide garantie produselor vandute.
in situatia in care clientul vine cu un produs defect in garantie, tu pe baza certificatului emis de tine il vei prelua si daca defectiunea nu se poate remedia de catre tine, vei remite la randul tau produsul furnizorului pentru a fi schimbat.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor! Ariadna33, sotul a zis ca asa stia si el dar ca nu era sigur si vroia o confirmare.

Mergi la inceput