constipatia

constipatia | Autor: veronika100

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea. Sunt noua si am un bebe de 5 luni. Acum doua saptamani am ramas fara lapte la san si a trebuit sa trecem direct pe lapte praf.Acum bebe este foarte constipat, se chinuie foarte tare,i-am dat espumisan, gripe water,ceai de musetel, suc de mere,chiar si cand ii pun supozitor cu glicerina asteptam 15 minute sa faca kk. Doctorul a spus sa-i dau espumisan si ceai de musetel, dar imi este frica sa ii dau prea mult. Espumisan ii dau numai seara 15 picaturi. Va rog sa ma ajutati ca e primul meu copil si nu stiu ce sa fac. Alfred (asa il cheama) are acum 7,80 kg si 70 de cm.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna, sa-ti traiasca bb, e ff crescut:)am o prietena cu aceeasi problema k a ta cu constipatia si bb ei tot 5 luni are..pediatra i-a recomandat un zahar special de la Humana, costa in jur de 45 lei 0,5 kg si il folosesti doar 3 saptamani de la deschiderea cutiei..poti indulci ceaiul, piureul de fructe sau ce ii dai tu...Incearca-l, la bb colegei mele a fost unicul remediu care chiar a functionat...Mai incearca sa ii faci gimnastica cu piciorusele, gen "bicicleta" asta stiu ca la unii bb functioneaza. Am si eu un baiat de 6 luni, 7,200 kg, 69 cm, dar nu avem probleme cu constipatia decat ff rar..la noi functioneaza cu cateva gurite de zeama de portocala.. Va doresc sanatate si rabdare k treceti si peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa-ti traiasca bebele...si eu am un bebe de 5 luni si o saptamana...

cat despre constipatie, ai grija sa nu ii dai lapte praf imbogatit cu fier, pt ca asta il constipa...poti sa mai incerci acel siropel natural LASS BABY, sau BONISAN, tot natural...sau de la HUMANA MILCHZUCKER (lactoza)...ar mai fi urmatoarea faza, daca tot nu se regleaza, cu SAB SIMPLEX, DEBRIDAT...sau, ca in curand incepeti diversificarea, putin suc de protocale, pere...

intra la noi, la delfinasi de iulie-august sa mai povestim...

sa fiti sanatosi!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ai primit sfaturi bune
O singura observatie: sa nu ii dai medicamente laxative mult timp pentru ca nu va mai face singur si e mai rau pe termen lung. Debridat si sab simplex sunt pentru reglarea tranzitului intestinal, nu laxative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ii dai cumva nan? multi copii s-au constipat de la el, al meu se chinuia cumplit

noi l-am schimbat atunci cu aptamil si totul s-a rezolvat de la sine, fara medicamente sau supozitoare

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si noi am patit la fel cu nan.Dupa ce am trecut pe aptamil a fost super.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput