Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sampanie??iamyyyy

eu vreau sa ninga

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

mada bun pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si io vreau sampanie....dar pana atunci ma dreg cu o cana cu lapte ...am arsuri

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burtici din nou!

catal_ina10, zumzu felicitari pentru vestile bune de la eco! Tine-ti-o tot asa!!!

Bine ai revenit abramburika! Ne bucuram ca nu ne-ai uitat, ca esti bine! Te-asteptam mai des...

Crina daca crezi in toate "babismele" - atunci da - e adevarat ca nu poti scoate copilul din casa inainte de botez, nu-l poate striga nimeni pe nume, nu aveai voie sa cumperi nimic pentru bb inainte de a se naste... si multe alte "treburi" din astea complicate!
Depinde de tine cat esti de superstitioasa.

Multumesc Sanziana, multumesc Relusha, multumesc Raluca pentru detaliile cu listuta cu cele necesare!

Bafta Simo maine. Sa vi cu vestile bune, dar vezi ca te-ai inscris deja pe listuta... si nimeni nu se baga inaintea ta, dupa cum am promis. Asa ca nu ne lasa sa asteptam muuult

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 34 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bai, o gura de sampanie merge... Bunica-mea imi zicea: si eu mama, tot asa greturi ca tine am avut, nimic nu micam, decit jumari... si cite un paharel de tuica... Fii-sa pare Ok. Nu e mama! E matusa!

Mergi la inceput

fetelor eu ma duc sa mi fac injectia si ma asez in pat
pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Bai, o gura de sampanie merge... Bunica-mea imi zicea: si eu mama, tot asa greturi ca tine am avut, nimic nu micam, decit jumari... si cite un paharel de tuica... Fii-sa pare Ok. Nu e mama! E matusa!

M-AI OMORAT!!!!! Acum vreau jumari. Sau niste slaninuta cu usturoi.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

De mine sa nu rideti, dar imi plac ”babismele”... Nu cit sa ma domine...
Dar e frumos sa pui ursitori, sa ai moase, sa pui zahar in cristelnita, sa pui copilul sa aleaga de pa tava sau sa-l dai de pragul usii... Cred ca poate si pt ca am crescut doar la oras, cu bunica moderna... si am descoperit traditiile tirziu... Eu cred ca pina la un punct fac parte din noi, din identitatea noastra. Nu-mi plac Sf. Valentin, pojartiera la mireasa si alte obiceiuri de-mprumut...
Nu-mi plac nici exagerarile aberante si idioate propulsate de unele babe sefe... Nu.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

am fugit la patut..ca ma dor picioarele..nu-i pozitia tocmai comodava pupacesc si ne auzim maine

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Madalina... scuze! Limba proasta! Tac!
G

Mergi la inceput