Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia;multumesc.. burtica tot imi este tare..dimineata cica fac examen la urina..ma pisulesc enorm de mult..cam de 15 pe zi.
Tot imi spune ca ma mai tine 2 zile sa vada cum sunt...
M-as duce acasa de Mos Nicolae..sa vad daca nu-mi baga ceva in ghetute

Tunde 28 sapatamaniSonia si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ioana

La multi ani Romania !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Moama Tunde ce pisacioasa esti tu , de 15 ori pe zi.Sper sa nu fie prob si sa poti sa te duci acasa la Mario de Mos Nicolae
Fetelor nu ziceti nimeni nimic de protestul de vineri ? Nu ne alaturam si noi mamicilor si gravidutelor care vor merge?

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde si eu fac si mai des de 15 ori in unele zile, nu mi ajunge o hartie pe zi....toata ziua cumparam...
te dulce

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

luciact ma inscriu si eu in clubul pisacioaselor

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fetele voi ce detergent o sa folositi pt hainutele bebeilor?? si la cate grade sa le spalam?eu am luat Persil sensitive, tre sa ma apuc sa spal si sa calc ce am, dar sa vad intai cand imi vine comoda pt hainutele ei, cred ca sapt viitoare

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput