Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

de_ea nu e vb de acum cas gravida din totdeauna am zis cas naspa
acum sarcina mi se pare ca ma facut mai frumoasa

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc foxy-am o sticla de vin de tara rosu, una de grasa de cotnari(nu stiu daca e dulce,demidulce sau sec)k noi nu bem asa k oricand vreti va servesc cu placere.

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Irinuka, multumim !

De_ea, La multi ani, bebe cuminte, frumos si sanatos si multe dorinte implinite !

Fetelor, dar ce bauta s-a incins aici , sampanii, tarii , sunteti cam nebunatice de Sf. Andrei!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc catalina...

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

unde ati disparut toate?????am chef de vorba

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

luciact eu sunt prezenta,cu un ochi aici cu unu la ninsoare si copii care fac om de zapada

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu sunt p aici. ma uitam la plasa de stele dar mai dau si cate un f5 la cateva min.
cred k fetele s-au cam ametit si de aia au disparut

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 30 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

offfff si bautura asta daca nu sti sa o bei,te ameteste

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu ma tratai cu un diazepam+trei mandarine..echivalent cu un pahar de vin de ala bun..usor ametita..ai bine

Miss mj;sa nu le bei toate de acasaori vin ori visinata..bre

Plasa de stele si mie imi place tare..mi-a spus sotul ca era fain azi cu LAVINIA..da saptamana trecuta cu Zavoreanu am ras cu lacrimi..

pupici si culcus pufos

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

da, si eu ma uit la plasa de stele si am papat inghetata, dj laura ce frumos,...sa vezi cum fac om de zapada

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput