Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 19
Ramonika spune:
neata,
iesencele si Ancutel - a ramas ceva stabilit pe azi? eu as fi libera inte 16 si 19. insa nu pot veni cu cretulina, are tentativa de muci si n-as mai scoate-o pe frigul asta, mai ales ca maine mergem la vaccin. deci astept sa vad ce stabiliti si poate vin singura (daca nu-si schimba tati programul).
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
lylyana.ion spune:
In sfarsit apuc sa zic eu Neata! pe ziua de azi
Alex nu ma mai lasa sa ma apropii e calculator ca vrea si el sa plimbe mousul pe monitor. ale lui nu-s bune ca n-au bec
am citit tot, dar in viteza, ca de obicei, imi pare rau ca nu pot ajunge azi la Kidex, sper sa se stranga suficiente semnaturi pt protest iar pe 11, 12 sa pot veni, desi nu stiu ce sa fac cu Alex
sotz de Angi, tati de Ana super party ce o sa aveti de acum inainte toti 3
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Many, iti doresc many many many no-stress-eggs
vazut si filmuletele cu cavalerii din mall
vroiam sa mai zic ceva, nu-mi amintesc ce, alex s-a trezit, a dormit 30 de min
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
miany75 spune:
buna ziua la amiaza!!!
La multi ani ,sot de Angi si tati de Ana-Maria!!
multa sanatate tuturor mucosilor!!
eu cred ca o sa "plonjez" direct in butoi...am o stare de spirit tare aiurea din varii motive...
am doua intrebari:
1.fetele care aveti slinguri le mai folositi acum ca au crescut puiutii? adica mai sunt practice?
2.ati vazut pe undeva saniute safe si la un pret convenabil?!
ma duc sa fac niste piscoturi..ca sunt singura,puiul l-a dus buni la ea (sa se mai obisnuiasca si pe acolo..ca cine stie cum va fi)
va
miany75 spune:
Meniul zilei:
dimineata:omleta+cateva feliute cascaval+2-3 feliute rosie- a papat aproape tot; 2 feliute de para
amiaza: supa-crema dovlecei; sos:carne de vita(tocata)+ardei+morcov cu mamaliguta
ora17: ceva fructe
seara:probabil mamaliguta+branzica+iaurt sau smantana
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 buna ziua la amiaza!!! eu cred ca o sa "plonjez" direct in butoi...am o stare de spirit tare aiurea din varii motive... am doua intrebari: 1.fetele care aveti slinguri le mai folositi acum ca au crescut puiutii? adica mai sunt practice? 2.ati vazut pe undeva saniute safe si la un pret convenabil?! |
Tre' sa treci peste mine sa intri in butoi
pt intrebarea 1: la noi e suuuper practic inca. Il am ( slingul) de putin timp si mi se pare foarte ok. Noi nu mai iesim cu carutul... e mult mai simplu in sling. Ba chiar nu imi e teama ca i-ar putea fi frig, e mereu lipit de mine . Eu il pun in sling si apoi, peste sling gecuta descheiata. E usor de dat jos geaca atunci cand intru intr-o incinta incalzita si in timpul somnului. Acu', sa vad la minus n-spe grade daca o mai fi ok... desi eu cred ca da. Doarme tare bine in sling... iar cand e treaz vede lume. E usor de dat jos si pus inapoi cand are chef de mers, respectiv oboseste. Un minus e ca ghetutele fac operatiunea mai dificila... ( pus/scos din sling)
pt intrebarea 2: nu am studiat inca piata
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Meniul zilei: dimineata:omleta+cateva feliute cascaval+2-3 feliute rosie- a papat aproape tot; 2 feliute de para amiaza: supa-crema dovlecei; sos:carne de vita(tocata)+ardei+morcov cu mamaliguta ora17: ceva fructe seara:probabil mamaliguta+branzica+iaurt sau smantana miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Pupam Davidutzu mancacios, asa da meniu, ma duc sa-mi pregatesc si eu ceva de papa, ca , dupa ce am citit ce papa puiul tau
mami de Vlad (29.10.2009)
Ancutza_Bro spune:
noi suntem acasa , din pacate nu am reusit sa plecam spre Iasi din motive de masina stricata...mai exact a inghetat cablul de la frana de mana si a ramas blocat, ne-am invartit noi prin oras o bucata , poate poate isi revine dar nu am avut noroc, s-au incins rotile la maxim si a fugit de spate intr-o intersectie pe zapada...acum e plecat sotul la service si speram sa ajungem maine in Iasi
va dau de stire maine dimineata si imi cer scuze daca v-am stricat la vreuna programul de azi cu vizita mea care nu s-a mai concretizat
ps: Andre te si te imbratisez...revin mai tarziu sa mai zic doua vorbe si la fete
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
myani,cum ii faci omleta?
meniul nostru de azi
10 o felie cascaval,un iaurt,2 biscuiti
12 cateva lingurite de fructe blenduite( banana,pruna,para)
14-16 ghiveci de legume+cus-cus+ f putin piept pui (si poate si fructe )
19 papanasi
incerc sa scanez astazi si sa pun in mail schema diversificare Medlife 12-18 luni
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
miany75 spune:
ionela cred ca incapem amandoua (vb modestia din mine );lasand gluma la o parte multumesc de info..
p.s cum merge "dresajul"?!
many asta e ce i-am pregatit (ieri a mancat sosul cu paste- a fost asa dulce cum tragea de paste ),sper sa pape ca de ieri parca da semne de revenire...apropo,ai reusit sa il "examinezi" pe Vlad?
Papa bine mami sa fie oo-le bunutze!!