Prietene la bine si la greu- 83

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hai, va pup din mers, ma duc cu negrii pe plantatia de crosetei

G.N.F.W.Y.A

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pup si eu fetitele cu julituri Sabinutza si Maya,sa treaca repede!

Andre,v-am admirat si eu pe toate 3,ca sunteti tare frumoase. Oh,si ma bucur mult ca ocolesti butoiul...tine-o tot asa!

Ionela,sper sa va fie bine...de fapt,sa fie cum va doriti...
Nu sunt super-mama....sunt doar mama...Cateodata ii multumesc lui Dumnezeu ca avem doar probleme de genul asta,daca ea e sanatoasa(nu se iau in calcul racelutele),eu sunt dispusa sa ma chinui cu mancatul ei pana va fi mare....

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare,as vrea sa-i urez "La multi ani" dragei noastre Angi!
Sa ai parte de clipe de vis alaturi de familia ta,sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gluma, gluma dar eu trebuie sa fac oo de calitate nu ca si gainile stresate si nu unul, spre zece sa aiba ce alege domnul . La primul FIV am avut 13 la alII lea numa' 10, drept este ca nu au fost toate mature, dar totusi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Dy Inteleg gandurile negre, dar incearca sa te gandesti ca nu toate bonele sunt cah si ti-o dau exemplu pe mama. Chiar exista bone ca lumea, iar o mama simte in majoritatea cazurilor persoana.

Subscriu.
Si eu am avut mare noroc cu doamna caer vine la Pinky. O iubeste efectiv! De fapt se iubesc una pe alta. Doamna ii face de mancare, o plimba, ii da sa pape, ii canta, o schimba, o spala, o iubeste... dar si mami plateste. Se implica foarte tare. Ii face gimnastica. Ma sfatuieste ce e mai bine pt Pinky. Bine, si eu selectez din ce spune, dar nu spune prostii. Se vede ca vorbeste din experienta. Domane ajuta sa mai stea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Gluma, gluma dar eu trebuie sa fac oo de calitate nu ca si gainile stresate si nu unul, spre zece sa aiba ce alege domnul . La primul FIV am avut 13 la alII lea numa' 10, drept este ca nu au fost toate mature, dar totusi.

mami de Vlad (29.10.2009)

baga multe proteine in perioada asta, carnita de curcan mai ales! si ananas proaspat, are nu stiu ce enzime care sunt foarte bune pentru oo de calitate!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
Am vazut filmuletele si pozele de la Plaza....s-au distrat piticii si bubu senior

La ce ora va intalniti maine la Kidex???????? Tare as vrea sa vin si eu ca nu vreau sa stam in casa, da nu stiu cum sa fac?.............are careva drum prin Vitan sa ne salte si pe noi?????......fara carucior (cu sling)..

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Many,sa dea DD sa faci doar oo calitatea intai,si sa ai o sarcina usoara!
Sa stii ca si fata mea a fost data peste cap la fiecare vaccin. Carente de Fe nu a avut....hmmm,nu stiu ce sa zic....

Dankutza,ma bucur tare mult ca e atat de buna bona,e o femeie cu suflet! Si imi amintesc cand ne ziceai cat de bine papa Pinky cu ea,si cum iti mai dadea unele sfaturi. Sper sa ramana cu voi,sa aiba in continuare grija de Pinky!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mie imi e si frica sa ma gandesc la controlul de un an. Sper sa fii atins si noi 7 kg si sa fii depasit 70 cm. Of! Tare e mica! Vreau s ama duc pe 8 dec la pedi. Sper sa nu ma enervez iar, ca nu a fost data la care s ama duc si sa nu ma enervez din cauza kg si a cm.

Andre de ce doar carne la borcanel? DE ce numai mere, pere, banane? Celelalte fructe ce or avea?

Referitor la pasta lui Andre si eu am facut ceva asemanator. I-am dat lui Pinky orez cu lapte. Facuse mama niste orez cu lapte si tati manca la Tv. Pinky era cu ochii la el. Ea era pe Harleyul ei si plescaia de zor. Am luat si i-am dat o lingurita, si inca una, si inca una. Sa zic ca a mancat vreo 2 linguri. Binentels ca avea zahar, pastele nu erau bio. Era facut cu LV de la tara.
In alta zi a mancat budinca de paste la cuptor.
Asa ca i-am luat de la BE, o cutie de paste stelute de la Plasmon (13lei). LV de la tara, cumparam si o sa-i indulcesc cu sirop de agave. In alta zi o sa-i fac budincuta de paste cu branzica. Neaparat o sa pun niste coaja de lamaie, pentru parfum, dar nu vanilie.

Are cineva idee, unde se gasesc pastai de vanilie? Vreau sa-mi fac zahar vanilat in casa, ca sa nu folosesc mizeria aia de la Dr Oetker.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, io vreau la mandarine, io io io!!Intai sa le mananc pana dau in greata, ca is moarta dupa ele, si pe urma la cules..
Sa ai gura aurita cat priveste CIC!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Realizez ca am trait 31 de ani din viata fara sa fac nimic special si s-au scurs pe langa mine ca apa, si abia in cel de-al 32-lea am trait din plin, fiecare secunda. Multumesc lui DD ca sunt mama pentru ca abia acum totul are sens.

La multi ani Angi!!! si

Minunate cuvinte

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput