Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Mari-Mariuk spune:
OFFICE, a luat bine in greutate. grav era de lua mai putin de 700g pe luna. Da, eu am semnat petitia.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Kamy13 spune:
Multumesc MIHAELA pentru parola
Da, sper ca ne incuscrim, iar daca Petra nu-l vrea pe Emanuel, ca-i mai mic decat ea, il dau pe Denis, cel de 15 ani, ca poate ii plac baietii mai maturi
Am vazut pe fuga ceva poze, o sa ma uit mai tarziu linistita la fiecare. Bebelusi frumosi, mamici si familii la fel...
Ma bucur pentru voi toate ca sunteti bine, copilasii sunt minuni ce ne-au fost aduse in casa si ne fac viata mai frumoasa, ne fac sa ne simtim importante, sa primim si sa dam iubire...Eu desi mai am un copil, sunt asa de fericita, nu pot explica in cuvinte, sunt prea sarace sa descrie bucuria ce o simt zilnic cand il vad pe puiutul meu, cand il strang in brate, cand il vad ca se bucura de prezenta mea...aproape zilnic plang, ma mai intreaba sotul de ce si ii raspund ca de bucurie, de fericire. Mie acest copil mi-a schimbat viata in bine, am primit putere sa-mi placa sa traiesc in continuare cu drag, pentru el...Cu baiatul cel mare s-a racit relatia si aveam nevoia de un puiut care sa aibe nevoie de mine, sa ma iubeasca...
LOREDANA m-ai intrebat cum m-am acomodat cu revenirea in tara, sa sti ca bine, pt. ca noi desi am fost plecati din 1999, am plecat doar pt. a munci o perioada nu credeam ca o sa ramanem chiar atatia ani, eram tot timpul cu gandul la reintoarcere. Am revenit in tara anii 2007 si 2008, am vrut sa ramanem, dar din cauza crizei, nu ne-au reusit planurile si "am fugit" iar in Spania. Ei, dar daca acum am bebele, am hotarat sa ma intorc, sa-l cresc aici, ca e mai bine pentru noi. Sa termine si baiatul cel mare liceul aici si mai vedem. Suntem "dezradacinati"...Oricum, in ziua de azi nu-ti mai poti face planuri pe termen lung!
Merci fetele pentru reprimire. Promit de acum inainte sa intru mai des.
BOTEZ EMANUEL NICOLAS
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
nastasie spune:
office, eu am semnta petitia.si eu zic sa stai linistita ca a luat bine.
kamy, bine ai revenit aici.scuze ca ma bag si nu e musai sa-mi raspunzi dar de ce s-au racit relatiile cu baiatul cel mare?in sensul ca e mare si nu mai sta asa ca unul mic nu?
PS:Miha, am vazut la Petra girafa aia de care am auzit ca e faimoasa.care e treaba cu ea?
nushulica spune:
am terminat placintadar nu de mancat ci de gatit a iesit f buna a mancat si david cateva felii si repeta intr-una"ci buuneiiii" ca na m-a ajutat si el a spart ouale si a intins branza pe foi
bb al meu doarme bine acum noaptea(sper sa nu-l deochi) seara la culcare ii dau lapte praf pe la 11 adik cand ma culc eu ca el doarme de la 9,apoi se trez in jur de 2 si apoi 5-6 si la max 8 e treaz de tot
baita noi facem la 2 zile,dar are si zile cand face de 2 ori pe zi ca face kk pana la jumatea spinarii si e musai sa il spal
kamy bine ai revenit in ro!!!
office eu zic ca a luat f bine bb cate 1kil pe luna,e chiar peste medie...cat vrei sa ia?nu te stresa lasa copilul sa doarma noaptea,odihneste-te si tu
mie mi-e dor de kat si de pozele cu frumoasa tess
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
camisv spune:
si eu sunt curioasa de girafa Sophie, daca este chiar asa de grozava. Miha, la Petra ii place? Tanamera parca si Albert are! vreau si eu sa o comand pt Mos Nicolae!
KAT si mie mi-e dor de pozele frumoasei TESS
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
nastasie spune:
nushulica, chiar aseara ma gandeam la kat.ca mi-e dor de poze.sper sa fie bine amandoua, toti 3.o pupam daca ne mai citeste macar.asa e si al meu, la 9 doarme.prina trezire la 1 si urmatoarea la 4-5 si la maxim 8 se trezeste de tot.
mihaelka77 spune:
Office multumim!
De girafa Sophie mai mult eu sunt interesata decat Petra. E pentru cand ii dau dintii; atunci va roade din ea...sper. Pana acum o mai tine de picior dar nu ii da o mare atentie; de fapt nici unei jucarii nu ii acorda foarte multa atentie.
botosel452 spune:
Buna ziua si de la noi!
Tare urat este afara,parca ma si indispune vremea asta...
Aseara, dupa baie, a plans, tipat si urlat Alexa mea, de am crezut ca ramane fara plamani. Nu mai stiam ce sa ii fac. Urla si de foame, dar fiind chinuita de colici, nici macar la san nu se mai linistea, tipa si la sfarc si parca se ofilea si el...Nu stiu cat a plans, dar am reusit sa scot cu pompa cam 60ml pe care i-am dat cu bibe si a adormit instant. Pe la 00.30 a mai mancat inca o data si a adormit bustean pana la 6.30. Si azi mananca si doarme, sper sa nu se pregateasca pt diseara...
Si noi o spalam in fiecare seara,chiar si pe cap. De vreo 2 sapt a inceput sa "cheleasca" si vreau sa nu aiba par peste tot.
Am inteles eu bine ca ceaiul de musetel ar fi bun in cazuri de constipatie la bebe? Nu stiu daca Alexa mea este constipata,ca e alaptata exclusiv de la san, dar uneori trec si cate 3-4 zile pana face un kk.Nu stiu daca e normal. Mai este cineva in situatie din asta?